11008 beta HCG normal mi ?

kremprens

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
Mrb kızlar geçen sene dış gebelik geçirdim şuan yine hamileyim değerim 11008 çıktı doktor çok ufak bişey görüyorum dedi ama ultrasonnun eski olduğunu da söyledi 25 yıllık vardır kessin tekrar dış gebelik olmuş olabilir mi değerim çok yüksek değil mi çok korkuyorum

Kaçıncı gündesiniz? Eğer gördüm dediyse görmüştür endişe etmeyin

11 bin beta genellikle beş, altı haftalık gebeliğe denk gelir , rahimde kese göründüyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar.

Başka bir doktora görünmeniz net sonuç verecek gibi, korkmayın inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

İnşallah ayın 22sine randevu aldım başka doktora

Mesela ikiz yani telaşlanma sen kendine iyi bak önemli olan o ce arkadaşım da dediği gibi en kısa zamanda daha iyi bir hastanede muayene olman her şeyi netleştirecektir
Korkuyorum başka gebelik olmasın

Bence endise etmeyin.Cogul gebelik olabilir.Eger dis gebelik olsaydi cok agri olurdu

Korkma canım endişelenme. Sen stres yaparsan bebeğin de etkilenir bak elinden geldiğince içini ferah tut
Teşekkürler ama elimde
Geö yazdım kusura bakma ikiz olabilir demek istedim kese varsa her zaman herşey olabilir bekle asla acele etme
Yani bu değerle ultrasonda çok küçük bişey görüyorum demesi bni üzdü cihaz eskidir ondan da dedi ama bilmiyorum i

Teşekkürler ama elimde

Yani bu değerle ultrasonda çok küçük bişey görüyorum demesi bni üzdü cihaz eskidir ondan da dedi ama bilmiyorum i
Değere aldanma herkesde değişik olabilir. Dediğim gibi kötüyü düşünme gördüm dediyse görmüştür inşallah

merhaba ben regl günüme göre 5+3 haftalık gebeyim. Bugün ilk kontrolüme gittim beta hcg 30 bin çıktı. Kese 1,15 cm göründü. Doktor bu betaya göre embriyonun da görünmesi lazım dedi ama Vajinal ultrasonda göremedi. Boş olabilir haftaya tekrar gel dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Stres oldum

`