Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 31 Mart'ta adet gördüm tüplerde Bebek görse söylerdi değil miKaçıncı gündesiniz? Eğer gördüm dediyse görmüştür endişe etmeyin
İnşallah ayın 22sine randevu aldım başka doktora11 bin beta genellikle beş, altı haftalık gebeliğe denk gelir , rahimde kese göründüyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar.
Başka bir doktora görünmeniz net sonuç verecek gibi, korkmayın inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Belki çoğul gebeliktir kese varsa bence bir özelede görün imkanın varsaEn son 31 Mart'ta adet gördüm tüplerde Bebek görse söylerdi değil mi
Çoğul derkenBelki çoğul gebeliktir kese varsa bence bir özelede görün imkanın varsa
Mesela ikiz yaniÇoğul derken
Korkuyorum başka gebelik olmasınMesela ikiz yanitelaşlanma sen kendine iyi bak önemli olan o ce arkadaşım da dediği gibi en kısa zamanda daha iyi bir hastanede muayene olman her şeyi netleştirecektir
![]()
Korkma canım endişelenme. Sen stres yaparsan bebeğin de etkilenir bak elinden geldiğince içini ferah tutKorkuyorum başka gebelik olmasın
Teşekkürler ama elimde değilKorkma canım endişelenme. Sen stres yaparsan bebeğin de etkilenir bak elinden geldiğince içini ferah tut![]()
Geö yazdım kusura bakma ikiz olabilir demek istedim kese varsa her zaman herşey olabilir bekle asla acele etmeÇoğul derken
Teşekkürler ama elimdeKorkma canım endişelenme. Sen stres yaparsan bebeğin de etkilenir bak elinden geldiğince içini ferah tut![]()
Yani bu değerle ultrasonda çok küçük bişey görüyorum demesi bni üzdü cihaz eskidir ondan da dedi ama bilmiyorum iGeö yazdım kusura bakma ikiz olabilir demek istedim kese varsa her zaman herşey olabilir bekle asla acele etme
Değere aldanma herkesde değişik olabilir. Dediğim gibi kötüyü düşünme gördüm dediyse görmüştür inşallahTeşekkürler ama elimde
Yani bu değerle ultrasonda çok küçük bişey görüyorum demesi bni üzdü cihaz eskidir ondan da dedi ama bilmiyorum i
Naptın canımTeşekkürler ama elimde
Yani bu değerle ultrasonda çok küçük bişey görüyorum demesi bni üzdü cihaz eskidir ondan da dedi ama bilmiyorum i