114 kilo ile zayıflamaya başlıyorum!!!çok uzun bir yol

Yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu bu kadarmı benzerlik olur bende 3 yıl öncesine kadar 80 85 arası mekik dokuyordum sürekli kısa süreli rejimlerim oluyordu evlilik doğum işten ayrılma çok abur cubur ve hamur işi derken birde bakmışım tam 110 kiloyum dün akşam eski iş arkadaşlarımla karşılaştım ve bana sen kendine ne yapmışın böyle dediler kendimden nefret etmeye başladım ve yardım almadan bunu başarabileceğimi sanmıyorum.:50: oturduğum yerden kalkmakta zorlanıyorum sarkık bir göbeğim var off of.

Yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu bu kadarmı benzerlik olur bende 3 yıl öncesine kadar 80 85 arası mekik dokuyordum sürekli kısa süreli rejimlerim oluyordu evlilik doğum işten ayrılma çok abur cubur ve hamur işi derken birde bakmışım tam 110 kiloyum dün akşam eski iş arkadaşlarımla karşılaştım ve bana sen kendine ne yapmışın böyle dediler kendimden nefret etmeye başladım ve yardım almadan bunu başarabileceğimi sanmıyorum.:50: oturduğum yerden kalkmakta zorlanıyorum sarkık bir göbeğim var off of.

EEVET BİRBİRİMİZİ ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUZ... BEN DİYETE BAŞLIYALI BEŞ GÜN OLDU... ÇOK ZOR BİR BEŞ GÜN GEÇİRİYORUM... O KADAR UZUN ZAMANDIR HESAPSIZ KİTAPSIZ YEMEK YİYORMUŞUM Kİ AZALTMAK ŞAŞIRTTI.. AMA DEDİĞİN GİBİ AYNAYA BAKMAK OTURUP KALKARKEN ZORLANMAK SARKAN BİR GÖBEK GİYECEK HİÇ BİR ŞEY BULAMAMAK. İNSANLARIN SÖZLERİ VE HATTA GECELERİ HORLAMA... BENİ ARTIK BEZDİRDİ... VERECEĞİM BU KİLOLALARI DEDİM KENDİME...

AMA ŞİMDİ YÜKSEK SESLE BUNLARI PAYLAŞAMIYORUM.. KONUŞAMAIYORUM HİÇ KİMSEYLE.. ÇÜNKÜ UTANIYORUM...

BU FORUMDA KENDİMLE AYNI SORUNU YAŞIYANLARLA GÜN GÜN SIKINTILARIMI PAYLAŞMAK ONLARDAN ÖĞÜT ALMAK İŞE YARIYOR...

BAK KİLOLARIMIZ YAŞADIKLARIMIZ ÇOK BENZER... GEL BERABER SIRTLAYALIM BU İŞİ DeHan SENDE BAŞLA... BENİM HEDEFİM TEKRAR 80 OLAMAK....

Haklısın arkadaşım aynı dertler bendede var kendi arkadaşlarım hattta annem kızkardeşlerim hep 40 42 beden giyerken ben 50 52 beden giyorum yeter artık bende zayıflayacağım :52: dün 4 yıl önceki tatil fotoğrafım geçti elime 79 kg halim abovvv ne kadar zayıfmışım dedim.
sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta 2 adet domates 1 kase keloks 1 fincan şekersiz yeşil çay ekmek yemedim diyetisyene gitmedim şuan maddi durumum iyi değil daha sonra belki biraz böyle devam ediyim bakalım.

Diyet ilk zamanlar ezoyet, sonradan ise keyifli bir hale geliyor. Yürüyüş ü ihmal etmeyin lütfen. Başarılar umarım istediginiz kiloya erisirsiniz...

Haklısın arkadaşım aynı dertler bendede var kendi arkadaşlarım hattta annem kızkardeşlerim hep 40 42 beden giyerken ben 50 52 beden giyorum yeter artık bende zayıflayacağım :52: dün 4 yıl önceki tatil fotoğrafım geçti elime 79 kg halim abovvv ne kadar zayıfmışım dedim.
sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta 2 adet domates 1 kase keloks 1 fincan şekersiz yeşil çay ekmek yemedim diyetisyene gitmedim şuan maddi durumum iyi değil daha sonra belki biraz böyle devam ediyim bakalım.

öncelikle kararlılığınızın devamını diliyorum.
aile hekimi veya devlet hast. da bir tahlil yaptırsanız.aç karnına şeker,kolestrol,troid baktırsanız (yapmadıysanız tabi.ben 3-4 ayda bir alışkanlık yaptım da)

birde kalorisepeti.com dan kalorilerinizi sayın.ben daha kiloluyken spor yapamıyordum.sadece yürüyebiliyordum.şimdi daha çok hareket edebiliyorum. youtube den leslie sanson ile 3 mil 46dk.çok iyi geliyor bana.öneririm.

Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için gidip şu testleri yaptırayım bakalım ne çıkacak 2 gündür o çok sevdiğim ekmeği ağzıma sürmedim tabi abur cuburlarıda.:21:

Arkadaşlar GAZA arkadaşlarımı buldum.Şu anda çok kalamıycam hepinizi kutluyorum.:46::46::46:

öncelikle kararlılığınızın devamını diliyorum.
aile hekimi veya devlet hast. da bir tahlil yaptırsanız.aç karnına şeker,kolestrol,troid baktırsanız (yapmadıysanız tabi.ben 3-4 ayda bir alışkanlık yaptım da)

birde kalorisepeti.com dan kalorilerinizi sayın.ben daha kiloluyken spor yapamıyordum.sadece yürüyebiliyordum.şimdi daha çok hareket edebiliyorum. youtube den leslie sanson ile 3 mil 46dk.çok iyi geliyor bana.öneririm.

Bu dediğiniz testleri devlet hastahanesinde yaptırmam mümkünmü acaba şimdi özele gitsem yüz tlden fazla tutar devlet hastanesine gidip bakmam lazım galiba hayırlısı bakalım.

Şimdi sigara böreği sarıyorum evdekiler istedi peki ben ne yeyim çokda canım çekti yahu ne zor işmiş bu rejim.:53:

Bu dediğiniz testleri devlet hastahanesinde yaptırmam mümkünmü acaba şimdi özele gitsem yüz tlden fazla tutar devlet hastanesine gidip bakmam lazım galiba hayırlısı bakalım.

merhabalar.
evtt.bu testlerin hepsini devlet hastanesinde yaptırıyorsunuz.hatta aile hekiminede gitsenizde yapılıyor.devlet hastanesinde hahiliye polikliniğinden numara alıp aç karnına gitmeniz gerekiyor.

kilo vermek istiyorum bunun için kolestrol,şeker,troid gibi değerlerimi öğrenmek istiyorum.
diyorsunuz.sizi kan alma bölümüne gönderiyor.sonra sonuçlar en geç ertesi güne çıkıyor.troid bazen 1 gün bekletiliyorda.
sonra isterseniz evde sonuçlarınıza netten kendiniz de bakabiliyorsunuz.
haa bu arada sonuçlarınızı alınca hastanenin de diyetisyen bölümü var orayada gidebilirsiniz.

Offf bende ayni konudan tabikide muzdaribim 1 hafta evvel tam 102 kg gordum tardida hic 100 gormemistim kendim dedim boyle nereye gidiyorsun ve 1 haftadir basladim diyete 98 kg ciktim tartida bugun sevindim ama birakmak istemiyorum cunku her defasinda biraktim esim ailem kimse inanmiyorki zayiflayacagima ama ben bu sefer basamak istiyorum

Arkadaşlar öncelikle özür bir kaç gündür birşey paylaşmıyorum...

şimdi gelelim diyete hala devam ediyorum hoş pazar günü ıslak kek bir dilimde börek kaçırdım yedim ama... :((( neyse pazartesi diyetisyene gittim 114.600 den 113 600 e inmişim... Aslında çok mutlu olmama gerek ama nedense umrumda değil... Geçen hafta ne kadar mutsuzsam kilomdan hala o kadar mutsuzum...

Gidecek çok yolum var diye galiba... Ama diyetisyen listemi daha da azalttı... Ekmekleri düşürdü daha doğrusu... Bakalım yol uzun hedef uzun ama pes etmek yok... Verdiğim listeden daha az yeme diyor. çok yemekten birden az yemeğe başlarsan kilo vermen durur diyor...

Keşke sihirli bir deynek olsa ve birden zayıflatsa beni... :43::43::43:

Suyu ihmal ediyorum su içmenin zevkli bir yolunu bulmak gerek öncelikle... Spora gelincede şu youtube daki videoyu denemek gerek cidden...

ve sonunda kilo çizelgesini başardım... umarım burada azimle kaybedilmiş kilolar göreceğimmmmm.................

Ben aslında diyet yapmıyorum sadece şeker ve ekmeği tamamen çıkardım günlük yaşantımdan şeker kullanmadığım için çay içmiyorum ve yemeklerde ekmek yemiyorum artık evde tartım olmadığından kilomu bilmiyorum ama sanki 3 4 günde biraz göbekte inme oldu farkediyorum.:26:

ben aslında diyet yapmıyorum sadece şeker ve ekmeği tamamen çıkardım günlük yaşantımdan şeker kullanmadığım için çay içmiyorum ve yemeklerde ekmek yemiyorum artık evde tartım olmadığından kilomu bilmiyorum ama sanki 3 4 günde biraz göbekte inme oldu farkediyorum.:26:

canım tartılmak motive ediyor ben her pazartesiyi bekliyorum tartılmak için kaç çıkacağım diye... Bence sende tartılacak bir yer bul ve hep aynı gün aynı tartıda tartıl...

Kilo vermedim gene başarısız bir hafta sabah koca bir hafta diyetine uymuş başarmış olmanın hevesiyle gittim diyetisyene... Sonuç koca bir hüsran... Hiç ama hiç kilo vememeişim. :43::43::43::43:

Yeni bir diyet listesi sıkıştırdı elime ve gönderdi bakalım pes etmek yok zayıflayacağım ... Artık inat oldu o kilolar düşecek arkadaşşşşş.....

Hayır nerde yanlış yapıyorum kiii........

Spor yapmak gerek belliki ama yaşadığım tempoda imkansız....

Bulacağım bir şey bir bitki bir içecek bir ne biliyim ya... Acaip asabım bozuk...

Aynalardan nefret ediyorum... Göbeğimi midemi görmk iğrenç.

Dün 3 yaşındaki çocuğum bile koca dev anne dedi bana...

Ooooooofffffffffffffffffffffffff:43::43::43::43::43:

Back
X