117.2 den 55e giden up uzuuuunnnn yolll :)

jessica35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
3
0
1
34
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere tamı tamına 117.2 kiloydum. vermem gereken kilo tamı tamına 62.2!!!!
peki bunu nasıl başarıcam?
aslında 3aydır diyetteyim amacım herzaman haftada 1 kilo vermek 1haziranda 117.2 kiloyla başladım diyete baktım gidiyorr oohhhooo yaparım ben bu işi dedim sıvadım kolları :)
kilolar gittikçe daha çok motive oldum ve bu şekilde devam ediyorum.
haftanın en az 3 günü spor yapıyorum malum vermem gereken kilo çok ve aşırı sarkıklar olmasını istemem doğrusu :)
3 ayımı gün itibariyle doldurdum. şuan 105 kiloyım
şimdiide burdayım:)
hedefime ulaşmama tam 50 hafta kaldı yani seneye inşallah zayıfçacık hatun olucamm :)
her hafta 1 kilo diyetimmm başlasınnnnnn!!!!:)))))

1haziran -117.2
1 eylül -105

tebrikler ççooookkk güzel zayıflamışsın :)

evet yol uzun ama sonundaki başarı ile tatmin edecek :)
cok güzel başlamışssın benim nerdeyse 1 yılda verdiğim kiloyu sen 3 ayda vermişsin tebrikler bu daha başlangıç çok daha iyi olacaksın
inşallah canım :) hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:) dediğin gibi bu daha başlangıç. birde kilom çok olduğu için daha rahat verdim sanırım :) haftada 1 kilo hep hedefim fazlasında gözüm yok ayda 4 kilo iyidir :) yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyrum :) seninde yavaş ama kalıcı olmustur. kaçtan kaça düştün sen canım?

ayda 4 kilo çok çok iyi kesinlikle :) bende 86 87 kiloydum 73 kiloya inmiştim ama tatilde 2 kilo aldım aileyle olunca kendimi tutamıyorum yemek konusunda bende bugünden itibaren dikkat etmeye başladım artık.

aha sonunda bana yakin bibarkadas buldum bende suan 102 kiloyum ve vermem gereken tam 50 kilo var bu uzuuun yolculugumuzda ben senin takibinde olucam :)