• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

117.2 den 55e giden up uzuuuunnnn yolll :)

jessica35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
3
0
1
34
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere tamı tamına 117.2 kiloydum. vermem gereken kilo tamı tamına 62.2!!!!
peki bunu nasıl başarıcam?
aslında 3aydır diyetteyim amacım herzaman haftada 1 kilo vermek 1haziranda 117.2 kiloyla başladım diyete baktım gidiyorr oohhhooo yaparım ben bu işi dedim sıvadım kolları :)
kilolar gittikçe daha çok motive oldum ve bu şekilde devam ediyorum.
haftanın en az 3 günü spor yapıyorum malum vermem gereken kilo çok ve aşırı sarkıklar olmasını istemem doğrusu :)
3 ayımı gün itibariyle doldurdum. şuan 105 kiloyım
şimdiide burdayım:)
hedefime ulaşmama tam 50 hafta kaldı yani seneye inşallah zayıfçacık hatun olucamm :)
her hafta 1 kilo diyetimmm başlasınnnnnn!!!!:)))))

1haziran -117.2
1 eylül -105

evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere tamı tamına 117.2 kiloydum. vermem gereken kilo tamı tamına 62.2!!!!
peki bunu nasıl başarıcam?
aslında 3aydır diyetteyim amacım herzaman haftada 1 kilo vermek 1haziranda 117.2 kiloyla başladım diyete baktım gidiyorr oohhhooo yaparım ben bu işi dedim sıvadım kolları :)
kilolar gittikçe daha çok motive oldum ve bu şekilde devam ediyorum.
haftanın en az 3 günü spor yapıyorum malum vermem gereken kilo çok ve aşırı sarkıklar olmasını istemem doğrusu :)
3 ayımı gün itibariyle doldurdum. şuan 105 kiloyım
şimdiide burdayım:)
hedefime ulaşmama tam 50 hafta kaldı yani seneye inşallah zayıfçacık hatun olucamm :)
her hafta 1 kilo diyetimmm başlasınnnnnn!!!!:)))))

1haziran -117.2
1 eylül -105
tebrikler ççooookkk güzel zayıflamışsın :)

evet yol uzun ama sonundaki başarı ile tatmin edecek :)
cok güzel başlamışssın benim nerdeyse 1 yılda verdiğim kiloyu sen 3 ayda vermişsin tebrikler :KK70: bu daha başlangıç çok daha iyi olacaksın :KK70:
inşallah canım :) hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:) dediğin gibi bu daha başlangıç. birde kilom çok olduğu için daha rahat verdim sanırım :) haftada 1 kilo hep hedefim fazlasında gözüm yok ayda 4 kilo iyidir :) yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyrum :) seninde yavaş ama kalıcı olmustur. kaçtan kaça düştün sen canım?

inşallah canım :) hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:) dediğin gibi bu daha başlangıç. birde kilom çok olduğu için daha rahat verdim sanırım :) haftada 1 kilo hep hedefim fazlasında gözüm yok ayda 4 kilo iyidir :) yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyrum :) seninde yavaş ama kalıcı olmustur. kaçtan kaça düştün sen canım?
ayda 4 kilo çok çok iyi kesinlikle :) bende 86 87 kiloydum 73 kiloya inmiştim ama tatilde 2 kilo aldım :mad: aileyle olunca kendimi tutamıyorum yemek konusunda :( bende bugünden itibaren dikkat etmeye başladım artık.

aha sonunda bana yakin bibarkadas buldum :D bende suan 102 kiloyum ve vermem gereken tam 50 kilo var bu uzuuun yolculugumuzda ben senin takibinde olucam :)