İşte ben de bunu anlamadım sanki memleket meselesi. Başka konuları insanlar bu kadar savunmaz saçma sapan bir reklam yüzünden burada konuşuyoruz resmen ya. sanki insanların çok değer verdiği önemli konulara dil uzattık ne alıngan insanlar var yahu.![]()
sizin yorumlarınıza neden böle dediniz niye böle düşünüyosunuz diyen yok halamı anlamamakta ısrarcısınızda dil uzattık diyorsunuz..bakın kaç kez dedim yine diorum istediğinizi deyin reklamı isterseniz aşırı tepki verip kötüleyin lafım yok üstüne fikrinize saygı duyarım..ama ''zekadan yoksun'' derseniz bunu düzeltmenizi istemem doğal yani..zekadan yoksun dediğinizi ben seviyorum demiştim çünkü varmı daha ötesi ya...neden size kötü birşey demişim gibi algılıyorsunuzki??sizden birşey rica ettim altıüstü..açıkcada bi yorumumda dedim eğer yanlış anlamışsamda özrümü dilerim neolacak die bumu anlayış ve iletişim kuruş tarzınız???yani ne alıngan insanlar die laf sokacağınıza son olarak açıklama yapsaydınız bn dediğim gibi özürde dilerdim eğer haklıysanız..istediğinizi deyin reklama isterseniz yerin dibine sokun ama onu izleyenler varsada gönderme yapar gibi değil..sizin sevdiğiniz birşey için biri ''zekadan yoksun'' dese üstüne saygımı duyarsınız??yoksa kendi yorumu diyerek susmak zorundamı hissedersiniz kendinizi??en basiti ben şimdi desem sizin kelimenizi (zekadan yoksunu) size sunuyorum saygımı duyarsınız yani bana????
alınganlık değil bu yani..biraz empati diyorum...............