• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''118 ... '' reklamları size ne hissettiriyor?

İşte ben de bunu anlamadım sanki memleket meselesi. Başka konuları insanlar bu kadar savunmaz saçma sapan bir reklam yüzünden burada konuşuyoruz resmen ya. sanki insanların çok değer verdiği önemli konulara dil uzattık ne alıngan insanlar var yahu.:37:

sizin yorumlarınıza neden böle dediniz niye böle düşünüyosunuz diyen yok halamı anlamamakta ısrarcısınızda dil uzattık diyorsunuz..bakın kaç kez dedim yine diorum istediğinizi deyin reklamı isterseniz aşırı tepki verip kötüleyin lafım yok üstüne fikrinize saygı duyarım..ama ''zekadan yoksun'' derseniz bunu düzeltmenizi istemem doğal yani..zekadan yoksun dediğinizi ben seviyorum demiştim çünkü varmı daha ötesi ya...neden size kötü birşey demişim gibi algılıyorsunuzki??sizden birşey rica ettim altıüstü..açıkcada bi yorumumda dedim eğer yanlış anlamışsamda özrümü dilerim neolacak die bumu anlayış ve iletişim kuruş tarzınız???yani ne alıngan insanlar die laf sokacağınıza son olarak açıklama yapsaydınız bn dediğim gibi özürde dilerdim eğer haklıysanız..istediğinizi deyin reklama isterseniz yerin dibine sokun ama onu izleyenler varsada gönderme yapar gibi değil..sizin sevdiğiniz birşey için biri ''zekadan yoksun'' dese üstüne saygımı duyarsınız??yoksa kendi yorumu diyerek susmak zorundamı hissedersiniz kendinizi??en basiti ben şimdi desem sizin kelimenizi (zekadan yoksunu) size sunuyorum saygımı duyarsınız yani bana????
alınganlık değil bu yani..biraz empati diyorum...............

İşte ben de bunu anlamadım sanki memleket meselesi. Başka konuları insanlar bu kadar savunmaz saçma sapan bir reklam yüzünden burada konuşuyoruz resmen ya. sanki insanların çok değer verdiği önemli konulara dil uzattık ne alıngan insanlar var yahu.:37:

pamko arkadaşıma katılıyorum beğenmediğinizi ifade ederken beğenen insanlara da gelecek hakaret etmeyelim evet yorumunuzu beğenmemenizden değil yakıştırdığınız lafı doğru bulmadık yoksa beğenmip beğenmemeniz kimseyi bağlamaz..

uyuz oluyorum bu 118 reklamlara ozellıkle kıvıran cırtlak sarılı bı adam varya igreniyorumm resmennn

Kesinlikle uyuzz oluyorum..ne bu böyle saçma sapan haraketler..çıktığı zaman kanal değiştiriuyorum ki heryerde aynı adam..facia gibi..:60:

özelleştirmenin sonucu işte telekomu özelleştiren şahsiyetleri tek tek öpesim geliyo bunları görünce :36:

Konu icerik nedeniyle uygun bölüme alinmistir,
ve lütfen yorumlariniz da hakaret iceren kelimeler olmasin..
Iyi paylasimlar..

aklıma geldi mesela "10" olan vardı ya ondada kızlar çıkıyor ama en son dipteki kızı göstermiyorlardı..yani madem hepsi görünmücektide o kızın o reklamda ne işi vardı:)))
çok saçma anlamsız reklamlar var yahu..118 bayağı aştı kendini bir sürü çıktı valla cidden işin düşüp aramak istesen oo piti piti yapacan galiba:)))

Ya aslında ben:61:

O adamı dövmek istiyorum:27:

Vıcık vıcık hareketleri,saniye sonra tekrar aynı reklamın dönmesi

beni gıcık ediyor:41:

o reklam cıktıgında sinir oluyorum... hele 33 olanı deli diyor beniii
bu arada anneler gününüzü kutlarım,ellerinizden öperim...

Back
X