11haftalik gebelikte monurol kullanılır mi

Kullanılır çünkü o idrar yolu enfeksiyonu Allah korusun erken doğuma bile sebep oluyor. Yatmadan önce lavaboya gidin sonra ilacı içip 4 saat lavaboya gitmeyin ki mesaneyi temizlesin. Ben 4 haftalıkken enfeksiyon yüzünden 7 günlük antibiyotik kullandım. Sonrasında 14. haftada monurol kullandım. Bebeğim sağlıklı çok şükür. Doktorunuza güvenin lütfen.

Doktorum muane etmedi telefonda dedi idrar tahlilim temizdi acilde yaptırdım doktorumda bunu kullan sistittir dedi o yüzden içim rahat etmedi ilk gebeligimi doktordan kaynaklı kaybettigim için şimdi çok tedirginim

Doktorum muane etmedi telefonda dedi idrar tahlilim temizdi acilde yaptırdım doktorumda bunu kullan sistittir dedi o yüzden içim rahat etmedi ilk gebeligimi doktordan kaynaklı kaybettigim için şimdi çok tedirginim
Canım doktor idrar kültür sonucuna göre zaten tavsiyede bulunacak ürolojik bir problem zira. Bende de aynı şekilde telefonla görüştük

Bugün içip yatcam çok fazla sikintim yok fakat korkuyorum

kullanılıyo canım onun zararı yok bende geçen gün kullandım hatta bana 2 paket verdi rahatlıkla kullan yani tüm gebelere veriliyor

Back
X