- 14 Ağustos 2024
- 402
- 63
- 18
- 25
- Konu Sahibi ipek prenses
16+2 yim.Bir haftadır bulantım yoktu böylece kesildi sandım ama şu 2 gündür geri geldi aşırı zorluyor bulantı ve arada mide yanması oluyor sizlerin kaçıncı haftada geçti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanıyorum sabah ve gün içinde iyiyim ama akşam bulantım olmuyor fakat 14. Haftada bulantım azalmıştı artık16+2 yim.Bir haftadır bulantım yoktu böylece kesildi sandım ama şu 2 gündür geri geldi aşırı zorluyor bulantı ve arada mide yanması oluyor sizlerin kaçıncı haftada geçti![]()
9. Haftada kesildi, suan ara ara oluyor ama eskisi gibi gun boyu değil.16+2 yim.Bir haftadır bulantım yoktu böylece kesildi sandım ama şu 2 gündür geri geldi aşırı zorluyor bulantı ve arada mide yanması oluyor sizlerin kaçıncı haftada geçti![]()
MaşAllah erken bitmiş benim bu sabahta bulantıyla uyandım kusturmıyor daha kötü9. Haftada kesildi, suan ara ara oluyor ama eskisi gibi gun boyu değil.
Ben az ve sık yiyerek üstesinden geldim hic kusmadim sadece bulandi, gaz da bulanti yapiyordu. Yemeklerin ustune nane limon gaviscon nane sakizi gibi tedbirler aliyorum. Cok ac kalmamaya ozen gösteriyorum.
Bulantılar uyanma ara ara bende de oluyor acliktan oluyor, cubuk kraker iki tane yersen faydali olabilir basucunda olsun mutlakaMaşAllah erken bitmiş benim bu sabahta bulantıyla uyandım kusturmıyor daha kötü
Zaten başımdan eksik olmuyor ama su bile içesim gelmiyoki ilaç içeyim çok kötüyüm Rabbim kolaylık versin kussamda rahatlasamBulantılar uyanma ara ara bende de oluyor acliktan oluyor, cubuk kraker iki tane yersen faydali olabilir basucunda olsun mutlaka
Amin, kusmakta iyi degil emin olun.Zaten başımdan eksik olmuyor ama su bile içesim gelmiyoki ilaç içeyim çok kötüyüm Rabbim kolaylık versin kussamda rahatlasam
Aşırı mide yanmam var yaaAmin, kusmakta iyi degil emin olun.
Doktorunuzla paylasin belki onerisi olue
Yemek sonrası hemen uzanmayin az ve sık yiyin hafif yürüyüşler yapin demis chatgpt :)Aşırı mide yanmam var yaa
Düzgün yiyemiyorum ki boş kaldıkçq iyice yanıyor bulanıyor acildeki doktor gaviscon yazdı zararlı değilmiş baya araştırdım içiçem rahatlatsın inşAllahYemek sonrası hemen uzanmayin az ve sık yiyin hafif yürüyüşler yapin demis chatgpt :)