16 haftalık gebeler bulantılarınız bittimi🥹

ipek prenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
402
63
18
25
16+2 yim.Bir haftadır bulantım yoktu böylece kesildi sandım ama şu 2 gündür geri geldi aşırı zorluyor bulantı ve arada mide yanması oluyor sizlerin kaçıncı haftada geçti☹️☹️

Benm 11.hafta geçmişti.miğde yanması için gaviskon için(güvenli) bulantı içinde prilam.Ben prilam kullanmıstım.7-11 hafta arası kusma yaşamadım hiç

16+2 yim.Bir haftadır bulantım yoktu böylece kesildi sandım ama şu 2 gündür geri geldi aşırı zorluyor bulantı ve arada mide yanması oluyor sizlerin kaçıncı haftada geçti☹️☹️
İlaç kullanıyorum sabah ve gün içinde iyiyim ama akşam bulantım olmuyor fakat 14. Haftada bulantım azalmıştı artık

15+1 den bildiriyorum devamm😂😂sabahları çok aşırı oluyor ilaç tavsiye ettim doktorum ama ek vitamin ilaçlarım çok fazla olduğu için kullanmak istemedim 🥰

Mide yanması doğuma kadar sürdü benım 😀 20. Hafta başlamıştı reflü

Bulantı hıc yaşamadım

Ya prilam içiyorum 1 aydır kusmadım ama bi kaç gündür aşırı zorluyor demir takviyesine de başladık iyice bulantılarım geri geldi

Bulantılarım her iki gebeliğimde de 14-15 civarı bitmişti tiksinti hissi bi süre daha kaldı o haftalarda azalıyor deniyor hormonlar düzene girmeye başladığı için ama 9 ay boyunca midesi bulanan istisnalar da var

9. Haftada kesildi, suan ara ara oluyor ama eskisi gibi gun boyu değil.
Ben az ve sık yiyerek üstesinden geldim hic kusmadim sadece bulandi, gaz da bulanti yapiyordu. Yemeklerin ustune nane limon gaviscon nane sakizi gibi tedbirler aliyorum. Cok ac kalmamaya ozen gösteriyorum.

9. Haftada kesildi, suan ara ara oluyor ama eskisi gibi gun boyu değil.
Ben az ve sık yiyerek üstesinden geldim hic kusmadim sadece bulandi, gaz da bulanti yapiyordu. Yemeklerin ustune nane limon gaviscon nane sakizi gibi tedbirler aliyorum. Cok ac kalmamaya ozen gösteriyorum.
MaşAllah erken bitmiş benim bu sabahta bulantıyla uyandım kusturmıyor daha kötü

Back
X