11mm kanama alanı!plesenta aşağıda!:(((((

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu

Canim korkma aglayacak bir sey yok. Yavrun karninda saglikli kalbi atiyor cok sukur. Doktorun musade edene kadar iliskiye girme ve bol bol dinlenip coook su ic.
Hic canini sikacak bir sey yok. Zaten 12 haftayi bitirmissin tehlike azdir.
O kanama alanida zamanla ya akintiyla atarsin ya da icerde kurur gider korkma

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz.. Doktorun sana ilişki için bir şey söylememiş miydi? Bana ilk usg kontrolünden beri yasak kist var diye.. Kanama eskiyse hiç görememiş mi doktorun acaba? Bol bol uzan dinlen canım tuvalet ihtiyacı dışında kalkma ayağa.

Ben bi hafta önce gittim Dr a hiç bişey yoktu. 12 haftaya kadar yasak demişti bana Dr. Bu plesenta mevzusu bugün çıktı piyasaya. 1 hafta önce gittiğim Dr hiç bişey söylemedi. Ne yapcam allahım 2 gün önce ki ilişkiden sebep mi oldu. Bana şimdi kesinlikle ilişkiye girme dedi. Kanamaya sebep olur dedi

Canım progestan verdimi kanama alanı için? Plesanta zamanla yukarı çıkıyor onu sorun yapma bebek ve rahim büyüdükçe yerine gidiyor o,kanama alanı içinde benim ilk hamileliğimde olmuştu 8 haftalık falandı 1 hafta progestan kullandım geçmişti

İlaç vermedi bana zaten küçük ve eski dedi. Aktif bi kanama Yok çok şükür. Kafamı plesenta meselesi karıştırdı
Canım progestan verdimi kanama alanı için? Plesanta zamanla yukarı çıkıyor onu sorun yapma bebek ve rahim büyüdükçe yerine gidiyor o,kanama alanı içinde benim ilk hamileliğimde olmuştu 8 haftalık falandı 1 hafta progestan kullandım geçmişti

Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
canım gecmiş olsun.ben 23.hafta paçalarimdan akan yogunlukta kanamayla gittim doktora plesanta rahim agzına uzanmış çıkabilir zamanla yukarı demisti simdi bir sorun kalmadı çok şükür.kanama alanında zaten eskiymiş.korkma bol bol dinlen birsey olmaz Allahın izniyle

İlaç vermedi bana zaten küçük ve eski dedi. Aktif bi kanama Yok çok şükür. Kafamı plesenta meselesi karıştırdı
Aktif değilse takma canım,plesanta aşağıdayken ilişki yasak evet ama o zamanla çıkıyor yukarı,ağlama boşuna bebişide üzme hisseder seni,iyi düşün pozitif ol,sevgiler :KK200:

canım gecmiş olsun.ben 23.hafta paçalarimdan akan yogunlukta kanamayla gittim doktora plesanta rahim agzına uzanmış çıkabilir zamanla yukarı demisti simdi bir sorun kalmadı çok şükür.kanama alanında zaten eskiymiş.korkma bol bol dinlen birsey olmaz Allahın izniyle
Çıktı mo plesentan senin Can'ım. Allah razı olsun için rahatladı biraz

Aktif değilse takma canım,plesanta aşağıdayken ilişki yasak evet ama o zamanla çıkıyor yukarı,ağlama boşuna bebişide üzme hisseder seni,iyi düşün pozitif ol,sevgiler :KK200:
İnilh çıkar yukarı . Çok büyük bi kanama alanı değilmiş dediğine göre ama ben çok üzüldüm :(

Bu haftalarda aşağıda olması normal ilerleyen haftalarda çoğu yukarı çıkıyor korkma.. Inşallah herkesinki cikar icinde de senin. Bi cok arkadas oldu bu şekilde yukarı çıktı sonra. Kanama alanı içinde zaten eskiymiş. Bende yasadim kanama. Bol bol uzan dinlen hepsi hallolur Allahın izniyle annesi..

Geçmiş olsun canım, meleğin sağlıklıymış çok şükür. Bende dün plesantamın aşağıda olduğunu öğrendim, dehşet sancım vardı o yüzden acile gittim doktor tekrar tekrar ilişki yasak, hiç bişey yapmayıp sadece yatçaksın dedi. Kanaman gelirse veya çok ağrın olursa hemen gelmelisin dedi. Çok şükür ki şmdiye kadar kanamam olmadı ve doktor bu haftadan sonra yukarı çıkmasının pek mümkün olmadığını söyledi. O yüzden çok dikkat etmemiz lazım. Allah yardımcımız olsun.

Ben bi hafta önce gittim Dr a hiç bişey yoktu. 12 haftaya kadar yasak demişti bana Dr. Bu plesenta mevzusu bugün çıktı piyasaya. 1 hafta önce gittiğim Dr hiç bişey söylemedi. Ne yapcam allahım 2 gün önce ki ilişkiden sebep mi oldu. Bana şimdi kesinlikle ilişkiye girme dedi. Kanamaya sebep olur dedi

Yok ilişki sebep değildir canım. Sen dinlen bol bol düzelir her şey korkma sakın

Canım benimde tam o donemlerde dusuk tehlikem olmustu kanama alanının kac mm oldugunu soylememisti doktorum ama korkulacak birsey yok rabbim melegini korusun bol bol dinlen canim bebegin gelisiyor buyudukce yerini bulur inşAllah :anneadayı:

Canim benimde oluyo benimde 16 mm kanama alanı var sürekli yatıyorum hiç iş yapmıyom şükür ki lekelenme bitti ama olcak diye ödüm kopuyor sana ilaç yazdılar mı.ilaç yazılar sa ilacını iç ve dinlen Allah ın izniyle bişeycik olmaz bebek kocaman zaten 11 mm kanama ona bişey yapmaz ama Plesenta konusunda bi fikrim yok onda da sanırım dinlenmek gerekiyo zamanla yukarı çıktığını okudum

Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu[/QUOTE
Gönlünü ferah tut Can'ım, Rabbimin izniyle hiç bişey olmaz yanlız plasantanın önde olması genelde erken doğum riski taşır ve ara ara kanama olabilir. Bu durumlarda sürekli uzanmak ağır kaldırmamak lazım. Cinsel ilişki kesinle yasaktır. Plasanta haftan ilerledikçe yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Benim plesantada arkadaydı başından beri ilişki yasak zaten sürekli dinlen az az yukarı çıktı. Üzülme

Back
X