11mm kanama alanı!plesenta aşağıda!:(((((

Canım benim de senin gibi 10mm fln idi hiç panik yapma bol bol dinlenmen gerekiyor plasenta normale dönünceye kadar ilişki yok ağir iş yapma mümkümse hep yat geçiyor sonra :KK66:
Yarın plesentaöa bakacak Dr ne durumda diye bi haftada çıkmaz dimi :(

Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
Canim eski bir konuymus bu ama bende ayni seyi yasadigim icin naptigini merak ettim. Benim de dün plasenta arkasinda iki tane kanama oldugu goruldu. Ama lekelenmem kanamam olmadi. Doktor ne ilac verdi ne istirahat, cok tedirginim. Senin gecti mi noldu sonucu?

Canim eski bir konuymus bu ama bende ayni seyi yasadigim icin naptigini merak ettim. Benim de dün plasenta arkasinda iki tane kanama oldugu goruldu. Ama lekelenmem kanamam olmadi. Doktor ne ilac verdi ne istirahat, cok tedirginim. Senin gecti mi noldu sonucu?
Bende ilaç kullanmayı Yen'i bıraktım ama kanama hala içerde plesentada devam ediyor ve hala plesentam aynı yerinde . Kafama takmamaya çalışıyorum ama korkuyorum . Dışardan kanama hiç bişey Yok benimde

Bende ilaç kullanmayı Yen'i bıraktım ama kanama hala içerde plesentada devam ediyor ve hala plesentam aynı yerinde . Kafama takmamaya çalışıyorum ama korkuyorum . Dışardan kanama hiç bişey Yok benimde
Anladim canim. Doktor bana da plasenta asagida dedi ama cok detayli bilgi vermedi. Ilac da vermedi ona moralim bozuluyor. Bi de ben yogun calisiyorum acaba yorgunluktan daha kotu olur mu dinlenmeli miyim acaba? Sen dinleniyor musun? Insallah duzelir canim ya kafaya takmamak cok zor :(

Anladim canim. Doktor bana da plasenta asagida dedi ama cok detayli bilgi vermedi. Ilac da vermedi ona moralim bozuluyor. Bi de ben yogun calisiyorum acaba yorgunluktan daha kotu olur mu dinlenmeli miyim acaba? Sen dinleniyor musun? Insallah duzelir canim ya kafaya takmamak cok zor :KK43:
Canım elimden geldiğince hep dinleniyorum ama bi gelişme Yok malawaed Bebek iyi durumda şükür . Ama kanama neden geçmedi bilmiyorum. İlaç kullandım ama pişmanım bi gram faydası etkisi olmadı

Ben bi hafta önce gittim Dr a hiç bişey yoktu. 12 haftaya kadar yasak demişti bana Dr. Bu plesenta mevzusu bugün çıktı piyasaya. 1 hafta önce gittiğim Dr hiç bişey söylemedi. Ne yapcam allahım 2 gün önce ki ilişkiden sebep mi oldu. Bana şimdi kesinlikle ilişkiye girme dedi. Kanamaya sebep olur dedi

Plesantan yukarıya çıkabilir. Çok üzülme çıkmazsa sezaryen ile dünyaya getirirsin bebeğini. Riskli gebelik geçiriyorsun demektir. Bir perinataloga gidip muayene olmanda fayda var. Devlet hastanesine gidiyorsan jinekolojinin perinatlojiye yönlendirmesi gerekiyor. Onu iste. Çok geçmiş olsun. Stres yapma boşuna çünkü yapabilecek pek bir şeyin yok. Bol bol dinlen endişelerden uzak dur.

Bu arada benimde bir önceki hamileliğimde kanamam olmuştu 19. haftada. Kendi doktorum tatilde olduğu için başka bir doktora gitmiştim. Orada doktor Plesantanin aşağıda demişti. Neyse yat dinlen yürüyüş yapma sadece yemek ve tuvalet için yataktan kalk demişti. Neyse 1 haftada geçmişti. Kendi doktorum gelince ona sordum Plesanta aşağıda mi diye yok yukarıda aha burada diye göstermişti. Doktorlara da pek güven olmuyor o yüzden.

Plesantan yukarıya çıkabilir. Çok üzülme çıkmazsa sezaryen ile dünyaya getirirsin bebeğini. Riskli gebelik geçiriyorsun demektir. Bir perinataloga gidip muayene olmanda fayda var. Devlet hastanesine gidiyorsan jinekolojinin perinatlojiye yönlendirmesi gerekiyor. Onu iste. Çok geçmiş olsun. Stres yapma boşuna çünkü yapabilecek pek bir şeyin yok. Bol bol dinlen endişelerden uzak dur.

Bu arada benimde bir önceki hamileliğimde kanamam olmuştu 19. haftada. Kendi doktorum tatilde olduğu için başka bir doktora gitmiştim. Orada doktor Plesantanin aşağıda demişti. Neyse yat dinlen yürüyüş yapma sadece yemek ve tuvalet için yataktan kalk demişti. Neyse 1 haftada geçmişti. Kendi doktorum gelince ona sordum Plesanta aşağıda mi diye yok yukarıda aha burada diye göstermişti. Doktorlara da pek güven olmuyor o yüzden.
Bi kaç Dr a göründüm hepsi aynı şeyi söyledi Dr lar olumlu konuşuyor ama bebeğim için endişe ediyorum :(

Bi kaç Dr a göründüm hepsi aynı şeyi söyledi Dr lar olumlu konuşuyor ama bebeğim için endişe ediyorum :KK43:

Üzülme o zamanla yukarı çıkabilir. Ama riskli gebelik geçiriyor kabul ediliyorsun bu durumda. Öyle biliyorum belki yanlıştır amin değilim. Perinalaloga mutlaka git o sebeple. Durumunu konuş. Çalışıyorsan rapor almalısın. Sürekli dinlen. Çok geçmiş olsun.

Üzülme o zamanla yukarı çıkabilir. Ama riskli gebelik geçiriyor kabul ediliyorsun bu durumda. Öyle biliyorum belki yanlıştır amin değilim. Perinalaloga mutlaka git o sebeple. Durumunu konuş. Çalışıyorsan rapor almalısın. Sürekli dinlen. Çok geçmiş olsun.
Evdeyim çok şükür :-) izin alamayacağım mesleğim annelik büyük kızım var onla ilgileniyorum işte

Yollar önce yazmışsınız benim de şimdi plasantada kanamam var bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı..

Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
Geçmiş olsun inşallah bebek iyidir sizin de.

Yollar önce yazmışsınız benim de şimdi plasantada kanamam var bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı..
merhaba, aynı sorunu ben de yaşamıştım ah ne stresli günlerdi, şimdi yazdıklarımı okuyunca hatırladım. Benim 11. Haftada başladı plasentada kanama, 17-18. Haftaya kadar hep yattım, tuvalet ve yemek dışında ayağa kalkmadım. Sonralarda da erken doğum riski oldu. Hamileliğin 5 ayını yatakta kıpırdamadan geçirdim :) ama çok şükür zamanında normal doğum yaptım. İnşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız. Kendinizi yormayın, dinlenin bol bol.

Back
X