Hayırlı olsunBenimde 4 gün gecikmişti bugün çok Şükür test yaptım pozitifdiğer soruna gelecek olursak bende bi kaç kez dr gittim yumurtalarım büyüktü hep çatlamak üzeriydi ama 11. Ml 9 ml olanda vardı onların büyüyüp büyümediklerini hatırlamıyorum
Teşekkür ederim canımHayırlı olsundua et bizimde olsun
Bizde 5 aydır uğraşıyoruzTeşekkür ederim canıminşallah ediyorum isteyen herkese nasip olsun bir buçuk senedir istiyodum nasip oldu çok şükür
Rabbim sizi yormadan nasip etsin inşallahBizde 5 aydır uğraşıyoruz
AminnRabbim sizi yormadan nasip etsin inşallah❤
Canım benimde gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal içtim. Herhangi bir belirtin varmıRabbim sizi yormadan nasip etsin inşallah❤
Keşke bir test yapsaydınız çünkü gerçekten adet belirtisi gibiydi göğüsler şişiyo ucu ağrıyo ve geçen cumartesi adet gbi keskin ağrım oldu dedim olcam sonra yine devam etti hafif kasık ağrıları ama olmadım akıntıda geliyo beyaz su gibi öyle çokta değilCanım benimde gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal içtim. Herhangi bir belirtin varmı
Sadece akıntı ve bacak agrım var, tekrar negatif görmek istemiyorum canımKeşke bir test yapsaydınız çünkü gerçekten adet belirtisi gibiydi göğüsler şişiyo ucu ağrıyo ve geçen cumartesi adet gbi keskin ağrım oldu dedim olcam sonra yine devam etti hafif kasık ağrıları ama olmadım akıntıda geliyo beyaz su gibi öyle çokta değil
Negatif görmek istemedğinde bile tartusalı içmeseydin kendiliğinden gelseydi emin ol benim de bu ay hiç umudum yoktu eşimin hız sayısı düşüktü ona keçi boynuzu pekmezi almıştım onu yiyodu mesela o kalçanın altına yastık koyma meselesi onuda yapmıştım ama bu ay onu bile yapmadımSadece akıntı ve bacak agrım var, tekrar negatif görmek istemiyorum canım
Nasip canım bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallahNegatif görmek istemedğinde bile tartusalı içmeseydin kendiliğinden gelseydi emin ol benim de bu ay hiç umudum yoktu eşimin hız sayısı düşüktü ona keçi boynuzu pekmezi almıştım onu yiyodu mesela o kalçanın altına yastık koyma meselesi onuda yapmıştım ama bu ay onu bile yapmadım
bende yaptım dün akşam test negatif çıktı. bugün 6. gün gecikti. ama karnımda ağrı başladı. çocuk yok bari adet olsamSadece akıntı ve bacak agrım var, tekrar negatif görmek istemiyorum canım
evet 6. günün sonunda gecikmeli adet oldumYumurta 20 mm'den sonra çatlıyormuş. Benimkiler bu ay 2 günde 3 mm büyüdü, 11. günde 17 mm idi. Senin yumurtanın 20 mm'ye gelmesi 20. günden sonraya bile denk gelmiş olabilir. Zannediyorum ki adet de bundan gecikmiştir. Hayırlısı olsun diyelim.
Darısı başıma benimde kremsi yoğun akintim başladıevet 6. günün sonunda gecikmeli adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?