Bebek İkinci El 12-18 ay kız için yazlık kıyafet arıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
Markalı ve temiz kullanılmış her tür yazlık bakıyorum. Elinde olanlar fotoğraf paylaşirsa sevinirim.

$IMAG0085.webp$IMAG0078.webp$IMAG0077.webp$IMAG0076.webp$IMAG0075.webp$IMAG0080.webp

bunlar 1 yaşa olur düşünürsen ben kendi kızım için almıştım yazın giyer diye ama yaza olmayacaklar belli senin kızının fotosunu görmüştüm bizimkinden zayıf yaza olur size.

Eklentiler

• $DSC00016.webp
    $DSC00016.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $Fotoðraf2095.webp
    $Fotoðraf2095.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 126
cnm fotoları soluk cıkmıs renklerınde hıcbırınde sorun yok gayet ıyı durumdalar

pembe grili taytlı 2 ayrı takım var. onların yaş aralığı ve fiyatları nedir?

Canım 74 cm.ler yaza bize olmaz. Su an o beden zar zor oluyor.
Bondolino elbise ve uzerinde 1-1,5 yaş yazan toz pembe robasi fistolu alt kusmi fırfırlı blyzu begendim. Ancak 2 parca 9 tl olan bu kiyafetlere 6,5 tl de kargo odeyince biraz sarsıcı olur ;)). Ekleyebilecegin 12-18 ay baska kiyafet yoksa sana sadece teşekkür etmek kaliyor :(

canım 74 cm.ler yaza bize olmaz. Su an o beden zar zor oluyor.
Bondolino elbise ve uzerinde 1-1,5 yaş yazan toz pembe robasi fistolu alt kusmi fırfırlı blyzu begendim. Ancak 2 parca 9 tl olan bu kiyafetlere 6,5 tl de kargo odeyince biraz sarsıcı olur ;)). Ekleyebilecegin 12-18 ay baska kiyafet yoksa sana sadece teşekkür etmek kaliyor :(

anladım canım ben bi karıştırıyım dolapları vardır bişeyler belki ama şöyle söyleyeyim biz burdaki kıyafetlerin hepsini 18-22 ay döneminde kullandık kızın aşırı kilolu değilse çogu olur diye düşünüyorum yinede karar senin tabi

$2013-12-18 00.26.37.webp

evet canım bu kısa kol sadece yıkandı annem sağolsun etiket affetmez:))

elimde birkaç ürün daha var beklerseniz fırsat bulunca eklicem

şuan kapıda ödeme hesabım yok yarın çıkabilirsem bi görüşeceğim..

Son düzenleme:
Back
X