12 – 19 Temmuz 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.670
2.660

çiç (7).jpg



Koç Burcu Haftalık Yorum
Koç ve Yükselen Koçlar
, haftaya aşk hayatınız ile ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Bu sizin için olumlu anlamda gelişen olayları tetikleyecektir. Kendinizi daha iyi ve keyifli hissedeceğiniz bir zaman dilimine girmiş oluyorsunuz. Çarşamba ve Perşembe günler genel olarak sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aynı zamanda iş ve çalışma arkadaşlarınız ile iletişiminize dikkat. Perşembe günü Dağınık bir enerji var, yanlışlıklara açık bir gün. İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor, zira bu hafta sonundan itibaren Şiron’un geri hareketi ile daha ben merkezci bir süreç, empati yapmakta fayda var. Özellikle sevgili Koçlar ilişkide empat olacaksınız. Bu haftanın mottosu ‘Karşındakinin ayakkabılarını giy’. İlişkide kendinizi karşınızdakinin yerine koyarak bir de onun gözünden bakmanızı tavsiye ediyorum. Hafta sonu kendinizi baştan yaratacağınız bir enerji hakim. Özellikle sabah saatlerinde Cumartesi günü bugüne kadar gerçekleştiremediğiniz, sizi zorlayan sizi engelleyen tüm bilinç altınızdaki enerjileri serbest bırakabileceğiniz bir enerji var. Bunu kullanın ve kendinizi ilerleyen süreçlerde daha iyi hissedin. Zihinsel olarak kendinize odaklanın ve yapamadıklarınızı nasıl yapabileceğinize odaklanarak güne başlayın derim. Pazar gününü daha izole olarak geçirmenizi ve sahip olduğunuz kaynaklara odaklanarak ilerlemenizi tavsiye ederim.




Boğa Burcu Haftalık Yorum
Boğalar ve Yükselen Boğalar,
aile konuları, yuva temaları, emlak alım-satım, miras konularına odaklanacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Bu haftaya genel olarak bakarsak kariyer, aile ve iş konuları yoğunlukta. İlerleyen süreç içerisinde çocuklarınız ile hafta ortasında ilgilenebilir, onlarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Çalışma ortamında bir dağınıklık hakim. Burada yanlış kararlar vermemeniz açısından hemen bir karara varmadan sakin bir şekilde ilerlemekte fayda var. Hafta sonu eşiniz ile özellikle çözemediğiniz sorunlarınızı masaya yatırma zamanı. Özellikle Cumartesi sabahı bunu enerjitik olarak gökyüzünden isteyebilirsiniz. Pazar gününü daha izole daha sakin geçirmenizde fayda var. Sizin için dönüşümü olan bir hafta, iyi değerlendirin diyorum.




İkizler Burcu Haftalık Yorum
İkizler ve Yükselen İkizler,
tatil planlarınızın keyifle geçtiği bir hafta içerisindesiniz. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile birlikte olduğunuz, işiniz ile alakalı destek aldığınız bir hafta başlıyor. Bu hafta sizin için anlamlı ve güzel geçmekte. Özellikle Salı, Çarşamba günleri ikili ilişkilerinize ve harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var. Evinize masraf yapabilirsiniz, aile büyüklerinizin ani sağlık sorunları işle ilgilenebilirsiniz. Bu dönem bunu göstermekte. Çocuklarınız ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Yalnız borsa oynuyorsanız bu dönem borsada yanlış kararlar verebilirsiniz, aceleci olmayınız. Kendinize biraz daha zaman ayırmanız gerekli. Hafta sonuna doğru özellikle Cumartesi günü hayatınıza yeni bir düzen getirmek istiyorsunuz ama bu düzeni tam olarak gerçekleştiremediğiniz için şu an bu dönemde isteklerinizi gerçekleştirme zamanı. Kendinize vakit ayırın, biraz daha dinlenin ve bu süreci avantajlı olarak kullanmanızı tavsiye ediyorum.




Yengeç Burcu Haftalık Yorum
Yengeç ve Yükselen Yengeçler
, haftaya finansal olarak artışlar ile giriş yapıyorsunuz. Para hanenizde ilerleyen süreçte size gelir kazandıracak iş modelleri geliştirebilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni bir iş başvurusunda bulunmuş olabilirsiniz, yeni bir işe girebilirsiniz, paranızın artacağı bir dönem. Başkalarından size gelir kaynağının yönlendiği bir dönem, bu dönemi iyi değerlendirelim. Yalnız yakın çevre ile iletişimde yeni tanıştığınız insanlara dikkat. Bu insanlar sizden daha hızlı bir şekilde faydalanmak isteyebilir, iyi niyetlerinizin kötüye çıkmaması adına daha sakin ve ağırdan ilerlemenizi tavsiye ediyorum. Özellikle hafta sonuna doğru, perşembe ve cuma günü aile, yuva temaları ve ev konularına özen gösterebilirsiniz. Burada aile büyükleriniz ile ilgilenebilir, ev alım-satım ile ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Hafta sonuna doğru çocuklarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirme zamanı. Burada uzun zamandan beri kopukluk yaşadığınız hangi konular varsa bunları çözümleyebileceğiniz bir sabah enerjisi var, bilhassa 17 Temmuz gününü iyi değerlendirin diyorum. Kariyer evinizde artık daha ben merkezci olacağınız bir sürecin de başlangıcı. Daha ciddi, daha farkındalıklı olacağınız bir sürecin içerisindesiniz. Bilginiz olsun.




Aslan Burcu Haftalık Yorum
Aslan ve Yükselen Aslanlar
, bu hafta sizin için kendinize odaklandığınız, iş hayatınız ve ilişkilerinize çekidüzen vereceğiniz, yeniden organize olacağını yeni yeni planlar yapacağınız bir hafta başlangıcı. Hafta ortasında para ile ilgili konular gündeminizde olacak. Bu konular ile ilgili adımlarınızı atarken doğru ve güvenli bir şekilde atmanızı tavsiye ederim. Perşembe ve Cuma günleri yakınlarınız ile birlikte bir tatil organizasyonu yapabilirsiniz, kısa tatillere çıkabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızdan alacağınız destek ile birlikte işteki gelişmeler, iletişim ağınız oldukça kuvvetlenebilir. Hafta sonunda aile teması, aile büyükleriniz, ev alım-satım ve miras ile ilgili konularda çözemediğiniz konuları rahatlıkla çözebileceğiniz bir enerji hakim. Bunu ayın 17’si sabahleyin bu enerji akmakta, bunu değerlendirin, çözebileceğinize odaklanarak bugünün sabahını değerlendirin. Pazar günü aileniz ve sevdikleriniz ile bir arada geçirme zamanı




Başak Burcu Haftalık Yorum
Başak ve Yükselen Başaklar
, haftaya enerjiniz düşük olarak başlıyorsunuz. Farkındalık olarak kendinize odaklandığınız bir gün. Hayatınız ile ilgili neler yapabilirsiniz diye enerjinizi kendinize odaklayacağınız bir dönem. Daha izole olabilirsiniz. Pazartesi ve Salı bu şekilde geçiyor. Daha sonrasında enerjinizi toparlayacak ve aldığınız kararları hafta ortasında uygulamaya başlayacaksınız. Özellikle Cuma günü parasal anlamda sevinebilirsiniz. Gelirlerinizin artacağını ön görebiliyorum. Farklı kanallardan gelir kaynaklarınızın artışı söz konusu. Cumartesi günü yakın çevreniz ile ilgili, komşularınız,kardeşleriniz olabilir , bu konularla ilgili durumları derleyip toparlama, sonuca erdirme durumu hakim. Bunu mental anlamda arzu edin, isteyin ve gerçekleştirin olsun. Pazar günü ise kendinizi dinleme zamanları.




Terazi Burcu Haftalık Yorum
Terazi ve Yükselen Teraziler
, haftaya sosyal çevrenizden gelecek olan destekler ile başlıyorsunuz. Özellikle grup çalışmalarınız ile ilgili güzel gelişmeler alacağınız, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Pazartesi, Salı bu yoğunluk devam ederken hafta ortasında mental anlamda biraz gerilebilir, enerjinizi düşürebilirsiniz. Bu dönemde gerçeklere odaklanmanızı, yaptıklarınızı görmenizi rica ediyorum. Hafta sonuna doğru Perşembe ve Cuma günleri alacağınız kararlar doğrultusunda hem iş hem de ilişkilerinizde daha güzel bir şekilde ilerleyeceksiniz. Cuma günü haftanın en önemli günü. Bugüne toplantılarınızı ve özellikle önemli kararlarınızı, otorite figürleri ile görüşmelerinizi ayarlayabilirsiniz. Daha çok ‘ben’ diye ortaya çıkacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz ikili ilişkilerinizde. Artık kendinizi düşüneceğiniz bir zaman dilimine girmişsiniz. Bu ilişkinizi dengeleyerek size iyi gelecektir. Cumartesi günü özellikle yapamadığınız, zorlandığınız hayatınızda neler varsa bunları gerçekleştirebilme enerjisi gökyüzünden akmakta. Sabahleyin uyandığınızda lütfen odağınız ‘yapabilirim’ olsun. Pazar günü maddi ve manevi olarak kendinizi kontrol etme zamanı. Bu hafta sizin için verimli geçecek. İyi dinlenceler, iyi haftalar.




Akrep Burcu Haftalık Yorum
Akrep ve Yükselen Akrepler
, haftaya kariyer evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Kariyerinizdeki gelişmeler neticesinde alacağınız kararları, sözleşmeler ve detayları hayatınızda önemli bir aşamayı kat ettirecek. Yeni bir ortam, sosyal çevreye girebilirsiniz. Yalnız bu ortamda ilk tanıştıklarınıza kendinizi hemen açmamanızı tavsiye ederim. Burada önce can sonra canan diye odaklanınız, zaten siz Akrepsiniz daha iyi bilirsiniz bunu. Cuma günü haftanın en olumlu günü. Bugün kendinize odaklanıyor ve iş ortamındaki arkadaşlarınızla daha iyi bir iletişime geçeceksiniz, günlük akışınızdan memnun kalacağınız, rutininizi seveceğiniz zamanlar. Cumartesi günü özellikle kendi hayatınızda ikili ilişkileriniz ve kariyeriniz ile ilgili bugüne kadar gerçekleştiremediklerinize odaklanarak ‘yapabilirim’ enerjisini yüklemek için uygun. Bu sabahın enerjisini kullanarak güne başlayabilirsiniz. Hafta sonu Pazar günü sevdiklerinize ve kendinize vakit ayırma zamanı. Haftanız güzel geçsin.




Yay Burcu Haftalık Yorum
Yay ve Yükselen Yaylar
, haftaya sosyal medya, yüksek eğitim, uluslararası konular ile başlayabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle yaşayacağınız, annenizin ön plana çıktığı bir süreç Aynı zamanda kariyeriniz ile ilgili gelişmeleri de yaşayacağınız bir dönem. Yalnız bu dönemde aşırı gerginliklere ve ikili ilişkilere dikkat. Aldanma – aldatılma enerjileri Perşembe günü aktif olduğundan yapacağınız sözleşme ve anlaşmalarda kendinizi koruma altına almanızda fayda var. Yeni ortamlara gireceksiniz, bu yeni ortamlarda güzel insanlarla karşılaşmanız olası. Belki yeni bir aşk kapınızda, belki uzun zamandan beri gördüğünüz, arzu ettiğiniz arkadaşlarınızı da görebilirsiniz. Hafta sonunda yapamadıklarınıza odaklanarak ‘yapabilirim’ enerjisi ile bunları gerçekleştirebilirsiniz.Hafta sonu özellikle Cumartesi sabahının bu kuvvetli enerjisini kullanarak güne başlayın. Daha sonra da Pazar gününü kendinize ayırın. Haftanız güzel geçsin.




Oğlak Burcu Haftalık Yorum
Oğlak ve Yükselen Oğlaklar
, başkalarından elde ettiğiniz gelirlerin artışı ile sevineceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Aynı zamanda ödemeleriniz de ön planda. Kredilerinize ve harcamalarınıza dikkat. Bu dönem tatil ve eğitim masraflarını düşünerek hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda hafta sonuna doğru Perşembe ve Cuma günü kariyeriniz ile ilgili olumlu gelişmeler var, otorite figürleri ile yapacağınız görüşmeler sevindirici. Hafta sonunda ikili ilişkilerinize eğilmek, aşk hayatınıza ve sevdiklerinize eğilmek, yeni ortamlara girmek söz konusu olabilir. Burada özellikle ikili ilişkileriniz ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizi daha iyi etmeye odaklanırsanız bunları gerçekleştirmeniz mümkün. Sevgili Oğlaklar sizin için güzel bir hafta diliyorum.




Kova Burcu Haftalık Yorum
Kova ve Yükselen Kovalar
, İkili ilişkilerinize odaklanacağınız, işbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili gelişmeleri yaşayacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Daha sonrasında hafta ortasında ödemeler, alışverişler daha ön planda olacak. Yapacağınız sözleşmeler ve anlaşmalara bu haftaki aldanma-aldatılma enerjileri sebebi ile daha dikkatli yaklaşmanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda hafta sonuna doğru, Cuma gününden itibaren seyahate çıkabilirsiniz. Yurtdışı planları ve sosyal medya konularında yüzünüzün güldüğü bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Hafta sonu Cumartesi günü özellikle kariyeriniz ile ilgili arzu ettiklerinizi gerçekleştirme enerjisi gökyüzünden akmakta. O yüzden ‘yapabilirim’ diyerek odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Pazar günü aile ve sevdiklerinize vakit ayırma zamanı. İyi bir hafta olsun.




Balık Burcu Haftalık Yorum
Haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Kendinize ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. İzole olma zamanlarınız. Daha sonrasında ikili ilişkilerinize ve iş birliği yaptığınız kişiler ile ilgili bir takım gergin gelişmelerin olduğu bir süreç yaşayabilirsiniz. Cuma günü ödemelere eğilerek bütçenizi tekrar kontrol etme zamanları. Burada aynı zamanda eşinizden ya da büyüklerinizden alacağınız artı bir katkı, bir destek söz konusu. Hafta sonu Cumartesi günü özellikle arzu ettiğiniz sosyal medya, yüksek eğitim konuları ile ilgili niyet etmeniz ve bunların gerçekleşmesine izin verip kabul etmeniz önemli. Bu dönem bunların gerçekleşmesi için imkan var. Gökyüzünden bu enerji yağarken bunu alıp kabul edin. Haftanız güzel geçsin.




Arzum Koyuncu
 
çiç (1).jpg


Koç & Yükselen Koç: Haftaya Aslan burcu etkisi ile başlıyoruz enerjiniz yüksek olacak ve daha dışa dönük olacaksınız. Hobi gibi yapılan işler, keyif ve eğlence modunuz yüksek olacak bugünlerde, yine çocuklarla ilgili bazı konularda gündeme gelebilir.

Çarşamba, Perşembe günlerinde Başak burcu etkisi ile zihnimiz yoğun, çalışma tempomuz yüksek olacak, Cuma gününde başlayarak haftasonunda devam edecek Terazi etkisi ise, tam karşıt alanınızda olacağından sizin için ikili ilişkiler, ortak yapılan işler alanı aktif olacak… Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise parasal konular olabilecek…



Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Aslan burcu etkisi ile hızlı başlıyoruz, hayat daha hızlanacak bu hafta. Haftanın ilk 2 gününde eviniz, aileniz ile ilgili konular, aile içinde bazı mevzular ön planda olabilecek. Bu süreçte enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi ön plana koymak isteyeceksiniz…

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Başak burcu etkisi aktif olacak, bu etki size daha çok çocuklar, hobiler ve proje bazından yapılan işler konularında haberler ve gelişmeler getirebilecek. Çalışma, üretme, toparlama modu yüksek olacak, hatta aklınız karışık ise bazı detay gerektiren işler size iyi gelebilir. Cuma günü başlayarak haftasonunda devam edecek Terazi burcu etkisi ise, sizin için evin düzeni, sağlık ve ev içinde bazı önemli konuların gündeme geleceği günleri anlatacak. BUgünlerde birileri ile arayı bulmaya sağlamak, ev içinde huzuru aramak söz konusu.. Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları olabilecek… Güzel bir hafta olması dileği ile….



İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Aslan burcu etkisi ile hızlı ve hareketli başlıyoruz, bu etki ile iletişim alanınız aydınlanacak, bir sözleşme, bir iş ile ilgili haberler veya kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ile ilgili bazı durumlar gündemde olabilir.

Çarşamba, Perşembe günlerinde Başak burcu etkisinde olacağız ve bu etki daha çok eviniz, aileniz ve evinizin içindeki bazı düzen değişiklikleri konularını gündeminize getirecek. Evin içinde bazı değişiklikler, aile içinde bazı eski konuların tekrar gündeme gelmesi mümkün. Cuma ve Cumartesi günlerinde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek, sizin için çocuklar, aşk ve hobi gibi yapılan işler konuları aktif olacak. Dengeyi ve huzuru bulmak ve sakin, keyifli bir haftasonu size iyi gelecek… Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, evin içinde düzen, çalışma ve üretme konuları aktif olacak bugünde…



Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Aslan burcu etkisi ile hızlı başlıyoruz, bu etki size beklediğiniz parasal konulardaki bazı haberleri getirebilir, aklınızda ve gündeminizde para konuları olacak, girişimler yapmak hatta birşeyler satın almak isteyebilirsiniz. Merkür’ün pazar akşamında burcunuza geçmesi ile birlikte hayatınız hareketlenecek ve daha iletişiminiz yoğun olacak..

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Başak burcu etkisi ile iletişiminiz yoğun ve yüksek olacak, özellikle kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Birçok haberleşme, konuşma yapabilirsiniz ve bir sözleşme imzalama konusu da gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi gününde ise Terazi burcu etkisinde olacağız, ailenizle vakit geçirmek için iyi bir günken, aile içinde bazı önemli durumlar gündeme gelebilir. Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise aşk, çocuklar ve hobiler olabilecek. Güzel bir hafta olmasını dilerim…



Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz ve bu etki ile birlikte enerjiniz yükselecek ve daha kendinize güvenli olacaksınız, hayatınızla ilgili önemli konulara odaklanacaksınız. Beklediğiniz haberlerin gelebileceği ve sizin için önemli bir süreç olacak bu 2 günlük süreç…

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Başak burcu etkisinde olacağız ve bu etki ile iletişiminiz yoğun ve yüksek olacak, özellikle parasal konular ve planlamalar aklınızda olacak. Beklediğiniz parasal gelişmeler ve bazı haberler bugünlerde gelebilir. Cuma ve Cumartesi günlerinde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ve iletişim ön planda olacak, kardeşlerle ve yakın akrabalarla haberleşmeler haftasonunda yoğun olarak gündemde olacak. Kısa bir seyahate gitmek veya planlamalar yapmak mümkün. Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük bir moda geçiyoruz eviniz ve aileniz ile ilgili ön planda olacak… Güzel bir hafta olsun…



Başak & Yükselen Başak: Haftaya Ay Aslan burcunda başlıyoruz ve sizin için bazı sürprizli durumları gündeminize getirebilecek bu etki. Sizi biraz yavaşlatan bir etki olacağından içsel olarak çok şey yapmak isteyip harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Biraz içe çekilmek ve kendi içinizde planlamalar yapmak ve sağlığınız ile ilgilenmek daha iyi olabilecek.

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay’ın burcunuzda ilerlemesi sizin enerjinizi yükseltece, birşeyler yapma modunda olacaksınız, kendinize odaklanmak, görünüşünüz ile ilgili değişiklikler, alışveriş v.b konular için iyi etkiler var… Önemli işlerinize zaman ayırabilirsiniz bugünlerde ve güzel gelişmeler elde edebilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi günlerindeTerazi burcu etkisi devreye giriyor ve sizin aklınıza parasal konular yoğun olarak geliyor. Beklediğiniz haberler henüz gelmedi ise merak etmeyin yakında güzel gelişmeler olacak. Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük olacağız bu günde, iletişiminiz yoğun olabilir. Güzel bir hafta olsun…



Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Aslan burcu etkisi ile hızlı başlıyoruz ve bu etki hayalleriniz, adım attığınız işler ve sosyal çevrenizden bazı haberler getirebilecek… Bu 2 günlük süreçte Aslan burcu etkisi ile daha enerjiniz yüksek olacak, sosyal çevrenizden güzel destekler ve haberler alacağınız bir dönem olacak.

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay’ın Başak burcunda ilerlemesi sizin biraz daha içe çekilmenizi, kendinizi dinlemenizi sağlayacak, evde olmak, kafanızda bazı planlamalar yapmak ve yoğun düşünceler içinde olmak söz konusu olabilir. Sağlık konularına dikkat etmek ve kendinizi yormamak iyi olacaktır bugünlerde… Cuma gününde Terazi burcu etkisi devreye giriyor ve sizin için güzel 2 günlük süreç başlıyor, enerjiniz yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, görünüşünüzde değişiklikler yapmak, kendinize vakit ayırmak için güzel günler olacak… Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, bu etki ile parasal konular gündeminizde olabilecek..



Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Aslan burcu etkisi ile, kariyeriniz, işiniz ve evliliğiniz – ilişkiniz ile ilgili bazı haberler ve gelişmeler gündeminize başlıyorsunuz. Haftanın ilk 2 gününde bu etki ile enerjiniz daha yüksek olacak, kariyeriniz ve ilişkilerle ilgili konular yoğun olarak gündemde olacak.

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve bu etki daha sosyal olmanızı ve çevrenizden alacağınız bazı haberleri gündeme getirecek… Arkadaşlarınızdan destekler, sosyal çevreniz ve hayalleriniz ile ilgili bazı kararlar, konular, kişiler bugünlerde gündeminize gelebilir. Cuma gününde ise Terazi burcu etkisi devreye giriyor ve biraz içe çekiliyorsunuz, evde dinlenmek ve ilişkiler üzerine düşünmek için iyi etkiler var ** Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor ve enerjiniz yükseliyori kendinize vakit ayırmak için güzel bir gün olacak…



Yay & Yükselen Yay: Haftaya Aslan burcu etkisi ile hızlı başlıyoruz ve sizinde enerjiniz ve modunuz yüksek olacak. Bu etki ile yayıncılık, seyahatler ve internet üzerinden yapılan işlerle ilgili gelişmeler bugünlerde gündemde olacak. Aklınızda bir seyahat varsa hem planlamalar hem de hazırlıklar söz konusu olabilir.

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve bu etki sizin kariyeriniz ile ilgili planlamalar yapmanızı sağlayacak, işle ilgili konularda bazı gelişmeler yaşanabilecekken yine ilişkilerle ilgili konularda gündemde olacak bugünlerde. Mantık ile duygular arasında kalablirsiniz… Cuma gününde ise Terazi burcu etkisi dereye girecek ve hayalleriniz, sosyal çevreniz ile ilgili bazı konular gündemde olacak** Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, temposu düşük bir gün olabilir…



Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Aslan burcu etkisi ile başlıyoruz bu etki ile hem enerjiniz yükselecek hem de sizin için ortak para konuları, miraslar, yatırımlar ve birşey satın alma konuları ön plana çıkacak… Yine borsa, finans ve yatırımlar konuları da yoğun olarak aklınızda olacak.

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve bu etki size uzaklardan haberler, eğitim konuları ve seyahat konuları ile ilgili gelişmeler getirebilecek… Hesap – kitap, bütçe yapma konuları aklınızda olacakken birşeyleri düzene koymak ve planlamalar yapmak isteyeceksiniz. Cuma gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ve bu etki sizin evlilik, ortaklık ve iş konularına yoğunlaşmanızı sağlayacak. Aklınızda ilişkiler ve bu konularda dengede olmayan konular olabilir.Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor, sosyal çevreniz, arkadş buluşmaları için iyi etkiler devrede olacak



Kova & Yükselen Kova: Haftaya Aslan burcu etkisi ile başlıyoruz ve size ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve evlilik konularında bazı gelişmeler getirebilecek bugünler… Hızlı ve hareket içeren bugünlerde her tür ikili ilişki ön planda olacak ve ilginizi isteyecek…

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve bu etki sizin için ortak para konularında bazı haberler ve gelişmeler getirecek. Bu ortak para, miraslar, bankalarla ilgili konular olabileceği gibi ortak yapılan bir işin parası da olabilir. Cuma gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ve ikili ilişkiler, denge, uyum ve adalet konuları ön plana gelecek. Yine uzaklardan gelecek haberlerler ve seyahat konuları da bu günlerin gündeminde olabilir… Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor ve kendiniz ön plana koymak, topluluklar içinde olmak için iyi bir gün oluyor…



Balık & Yükselen Balık: Haftaya Aslan burcu etkisinde hızlı bir başlangıç yapıyoruz, bu etki sizn için çalışma, üretme, iş ve sevdikleriniz ile ilgilenme konularını getirebilecek… Daha dışa dönük ve enerjiniz yüksek olacak bugünlerde…

Çarşamba, Perşembe günlerinde ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve bu etki sizin için ikili ilişkiler, evlilik ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konuları ön plana getirebilecek. Önemli bir işbirliği kararı veya bir dönemin bitişi ve yeni başlangıçlara hazırlık söz konusu olabilecek bugünlerde… Cuma gününde ise Terazi burcu etkisi devrede olacak ve aklınızda ortak para konuları, alacaklar – verecekler olacak. Pazar gününde ise Akrep enerjisi aktif oluyor daha içe dönük, hayatı sorguladığınız günler olabilir, aklınızda ise bir seyahat, eğitimle ilgili konular olabilir.



Güliz Kına
 
ASTROLOG SEMA SİDAR'DAN

12 Temmuz - 18 Temmuz haftasının burç yorumları



çiç (2).jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, Merkür’ün Jüpiter olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi aile ve iş ortamıyla alakalı olarak etkileyecek. Aile içindeki güzel iletişim devamında iş ortamında yeni fırsatların gelmesini sağlayacak. Diğer yandan korkularınızı çözmek ile ilgili profesyonel bir destek almak istiyorsanız bu hafta tam zamanı. Güneş, Neptün’e olumlu açıda bulunurken, Plüton’a zorlu bir açıda bulunacak. Hayallerinizi gerçekleştirme adına güzel bir hafta. Özellikle ev alma taşınma, yer değiştirme bunlar için destekliyor. Fakat iş ortamındaki planlarınızı çok sistemli bir şekilde yürütmelisiniz. Üstlerinizin baskısından dolayı biraz gerilebilirsiniz.



Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Merkür, Jüpiter olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki kalabalık gruplarda daha popüler olmanızı sağlarken, sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Kardeşiniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz bu hafta size fırsat sağlayacak. Güneş’in Neptün’e yaptığı olumlu açı yine yakın çevrenizin hayallerinizi gerçekleştirme yolunda yanınızda olacağını gösterirken, Plüton ile yaptığı karşıt ise daha çok şehir içi yolculukları tercih etmeniz gerektiğini uzun yolculukların sizi yorabileceğini ve beklentilerinizi karşılamayacağını gösteriyor. Eğer bir şehir dışı planınız varsa 22 Temmuz ve sonrasında yapmanızı tavsiye ederim. İstediğiniz gibi gelişmeyebilir süreç.



İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Merkür Jüpiter olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki para kaynakları açısından sizi mükemmel bir sürece sokarken, iş ortamından beklediğiniz terfi ve olumlu haber varsa, bu haberin ilk ışığı bu hafta parlayabilir. Güneş’in Neptün’e yaptığı olumlu açı ve Plüton’a yaptığı zorlu etkinin yansımalarında. Kariyer açısından desteklerken hatta bu alanda yeni bir gelişmeye, bir hayalinizi gerçekleştirmenin fırsatları getirirken. Ödemeleriniz, borçlarınız ve kredileriniz adına riskten uzak durmalısınız. Hatta başkalarına kesinlikle ümit etmeden kendi imkanlarımızla ilerlemeniz konusunda uyarıyor.



Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya burcunuzdaki Merkür’ün Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki eğitimle ilgili konular, yurtdışı, seyahat ve kendinizle alakalı yapacağınız yeni girişimlerde destek sağlarken, burcunuzdaki Güneş’in Neptün’e yaptığı olumlu açı ve Plüton’a yaptığı zorlu açının yansımalarında aşk ve ilişkilerde size zorlarken, yine eğitimle ilgili konularda gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz ve beklentileriniz adına destekleyecek. Bu hafta sezgileriniz inanılmaz kuvvetli kesinlikle göz ardı etmemelisiniz.



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Merkür’ün Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki ne kadar olumlu olsa da para kaynakları açısından ayaklarınızın yere basması konusunda minik tecrübeler yaşamanıza sebebiyet verebilir. Çok fazla başka insanların nasihatini dinlememenizi öneririm. Kendi bildiğiniz yol en güvenli yol olacak. Güneş’in Neptün’e yaptığı olumlu açı ve Plüton’a yaptığı zorlu etkiler ise daha çok iş ortamına yönelmenizi ve iş ortamındaki sorumluluklarınızı ertelememenizi söylüyor. Ve maddi kaynaklar da miras ya da aileden gelecek bir para beklentiniz varsa minik de olsa gelecek fakat dediğim gibi kendi kaynaklarınıza yönelmelisiniz.



Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, haftaya Merkür’ün Jüpiter’e yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi flört anlamında çok güzel bir noktaya taşıyor. Uzun süreli güzel bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da mevcut ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aşk adına çok güzel bir hafta, tüm ikili ilişkilerinizde fayda sağlayacaksınız. Buna Güneş Neptün olumlu açısı da destek verecek. Partnerinizden beklentilerinizi daha rahat karşılayacaksınız. Güneş-Plüton zorlu açısı çocuklardan kaynaklı bazı sıkıntıların oluşabileceğini gösteriyor. Çocuklarınızın sorumluluklarını planlı ve programlı şekilde yürütürseniz daha rahat hareket edersiniz.



Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Merkür Jüpiter olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki iş ortamında istediğiniz koşulların oluşmasına işle ilgili beklentileriniz varsa çok rahat gerçekleşmesini sağlarken, sağlıkta da güzel etkiler var. Biraz keyiften dolayı kilo almaya meyilli olabilirsiniz, kilo problemi Eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Güneş, Neptün olumlu açısı ise yine iş ortamında size destek sağlarken, sağlık açısından ise ödem tutmaya dikkat etmenizi söylüyor. Güneş, Plüton zorlu açısı ise ailevi sorunların kariyerinize negatif yansıyabileceğini kendi sorumluluklarınıza yönelip, ailenizin sorumlulukları çok fazla üstlenmemenizi söylüyor.



Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Merkür Jüpiter olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki hem aşkta size destek sağlayacak hem de gideceğiniz yolculuklar çok iyi gelecek. Partnerinizle uzun bir yolculuğa çıkmak ve seyahat için çok ideal. Güneş’in Neptün’e yaptığı olumlu açı ise yine hem çocuklarla ilgili konularda hem de çocuk düşünüyorsanız bu konuda destekliyor. Ayrıca eğitimle ilgili konulara yönelmek ve yolculuklar size çok iyi gelecek. Güneş, Plüton zorlu açısı kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden uzak durarak kendi hayatınızın yönetimini ele almanızı söylüyor. Ayın 22’sine kadar aile ilişkilerine ara verirseniz ayın daha rahat edersiniz.



Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Merkür Jüpiter olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki ekstra finans kaynakları bulma adına ve başkalarının imkanlarından yararlanma adına destek sağlarken. Ev aile ile ilgili konularda bu hafta sizi rahatlatacak. Güneş, Neptün olumlu açısı ise yine de istediğiniz evde ve ev ortamını yaratma, eviniz ile ilgilenme, aileden gelecek destekler adına size çok iyi gelecek. Güneş, Plüton zorlu açısı ise gereksiz harcamalardan uzak durmanızı para kaynağınızı ve gelirlerinizi arttırırken daha fazla çalışmanız gerektiğini söylerken, para açısından beklentilerinizi daha minimumda tutmalısınız.



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Merkür Jüpiter olumlu açısıyla başlıyoruz. Bu etki sürpriz bir yakınınızı görme adına destek sağlarken, evliliğinizde yaşadığınız problemleri de çözebileceksiniz. Burada yakın çevreniz ve arkadaşlarınız destek sağlayabilir. İletişim ağınız çok güzel bu hafta. Güneş, Neptün olumlu açısı da buna destek sağlarken, ilişkinizdeki problemleri çözme, karşınızdaki insandan doğru kanaldan konuşma ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok güzel etkiler altındasınız. Güneş, Plüton karşıt açısı ise kendi kurallarınızı uygulayacağım derken karşımızdaki insanı kırabileceğinizi gösteriyor. Biraz daha onun duygularına yönelik iletişim kurmalısınız.



Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Merkür, Jüpiter olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki gelirlerinizi arttırmakta size destek sağlayacak. Rahat bir iş ortamı oluşturabileceksiniz. Yine sağlıkla ilgili konularda rahat hareket edeceksiniz, sadece sesinize ve ses tellerinize dikkat etmelisiniz. Bu hafta Güneş, Neptün olumlu açısı yine parasal anlamda hayallerinizi gerçekleştirebileceğinizi gösterirken, Güneş Plüton zorlu açısı ise riskten uzak durmanızı ve korkularınızla yüzleşmek için belki profesyonel destek alabilmeniz adına yanınızda olacak. Bağımlılıklarınıza dikkat etmelisiniz.



Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya burcunuzdaki Jüpiter’in Merkür’e yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki aşk ilişkiler ve çocuklarla ilgili konularda size çok güzel destekler sağlayacak. Burcunuzdaki Neptün’ün yine Güneş’e yaptığı olumlu açıdan kaynaklı olarak, bu haftanın gerçekten en şanslı burçlardan biri sizsiniz hayallerinizi gerçekleştirme istediklerinizi yapma adına çok güzel bir hafta. Sadece Güneş, Plüton zorlu açısından kaynaklı daha çok kendi fikirlerinize odaklanmalısınız. Başkalarının düşünceleri ve sözleri sizi gerebilir daha kendi değer verdiğiniz şeylerin üzerine gitmelisiniz.
 
KocKoç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, gökyüzünde ateş enerjisi mevcut ve siz bu ateş enerjisini bu hafta çok iyi kullanacaksınız. Pazartesi günü itibariyle aşk hayatınıza, varsa çocuklarla ilgili konu ve olaylarla, sanatsal ve kreatif işlerinize kendinizi verebilirsiniz. Ama bu hafta en çok aşk hayatında keyifli ve mutluluğu tadacak olan burç sizsiniz. Yani bu aralar flörtleşiyorsanız, birileriyle konuşuyorsanız, henüz karşı taraftan emin değilseniz işte bu hafta bazı konuları kafanızda netleştirecekseniz ve sevdiğiniz insanın karşısına belki de güzel bir teklifle çıkacaksınız. Aynı zamanda sanatsal işlerinizde herkesin gözü sizin üzerinizde olabilir, kendinizi çok iyi bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz. Kendi özelinize vakit ayırdığınız ve aşkı arıyorsanız bulacağınız, aşk zaten hayatınızdaysa da sevdiğiniz insanla beraber güzel vakitler geçireceğiniz bir hafta sizi bekliyor.

Ev, aile ve yuvanızla ilgili konular da bu hafta önemli. Aile büyüklerinizle konuşacağınız bir mesele Pazartesi günü devreye girebilir ve bu meselenin üzerini kapamadan, şansınızı ve fırsatlarınızı değerlendirerek işe koyulmaya özen gösterin. Emlak, alım-satım, kiralama gibi işleriniz varsa yine bu hafta bu işleri yapmak anlamında hayat sizi destekleyecek. Beklenmedik yerlerden çok güzel fırsatlar ve destekler göreceksiniz.

Hafta sonu Pazar günü aile ortamlarınızda, sevdiğiniz insanla ya da anne- babanız arasındaki çekişmelere dikkat edin, inatlaşmalardan uzak durun. Güç birliğini güzel bir noktaya taşıyın. Karşı tarafla bazı noktalarda anlaşamazsanız çatışmalara girmemeye çalışın.



BogaBoğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, evinizin, ailenizin, yuvanızın detayları bu hafta önemli. Aşkı, keyfi, sevgiyi aile ortamlarınızda tadacaksınız. Evinizde kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız işte bazı planları bu hafta hareketlendirebilirsiniz. Evinize arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz, sevdiğiniz insanla evde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta kendinizi mutlu, şanslı, iyimser göreceksiniz. Evle ilgili her tür konuda da şans yüzünüze gülecek, bunun tadını iyi çıkarın. Keyfinizin çok iyi olacağı bir döngü içerisinde bulunuyorsunuz. Diğer taraftan satış, organizasyon, reklam, tanıtım, pazarlama gibi iletişim odaklı iş alanlarında sosyal çevrenizden göreceğiniz desteklerin yüksek olduğu bir dönem.

Bu hafta başında önemli işlerinizden bazı güzel parasal sonuçlar elde edebilirsiniz. Beklediğiniz bir haber varsa bu haberin de çok hızlı bir şekilde kapınızı çaldığını görebilirsiniz.

Düşüncelerinize, fikirlerinize, konuşmalarınıza hafta sonu dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanların üzerinizde bir baskısı olabilir, oluşabilir ya da böyle hissediyor olabilirsiniz. Tanımadığınız çevrelerde, tanımadığınız insanlarla çıkar ve güç çatışmalarına Pazar günü girmemeye özen gösterin. Onun dışında bu hafta size gerçekten ilaç gibi gelecek, tadını çıkarın.





İkizlerİkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, iletişim alanındaki işlerinizde yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla bu hafta gerçekten güzel planlar içerisine gireceksiniz. Kısa yolculuklar, kısa vadeli planlar, alışverişler bunlar önemli olacak. Ailenizde, çevrenizde, akrabalarınız arasında sıkıntı ve problemler yaşandıysa ve onlarla ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız bu hafta bunun için biçilmiş kaftan. İletişime dayalı işlerde güzel haberler karşınıza gelebilir ya da biriyle yazışırken bir anda ona aşık olduğunuzu ya da aşka yelken açacağınızı hissedebilirsiniz. Sosyal medyayı kullanırken çekiciliğiniz üzerinde olacak ve bu çekicilikle gerçekten de hiç beklemediğiniz insanları hayatınıza çekme potansiyeline sahip olacaksınız. Maddi konularda güzel gelişmeler altındasınız, iş hayatınızda da güzel fırsatlar var. Bu da demek oluyor ki işlerinizi maddi fırsatlara çevireceğiniz bir hafta olacak. İş arayanlar, işlerinden birtakım karşılık bekleyenler bu hafta bunların olumlu sonuçlarını görecekler. Cebinize giren parayla çok ilgilisiniz, iyi de yapıyorsunuz. Güzel şans ve fırsatlarınız var bunları değerlendirin.

Evliyseniz, bir partneriniz varsa ya da ailenizle beraber müşterek paranız bulunuyorsa haftasonu maddi konularda çekişmemeye özen gösterin, ego savaşlarından uzak durun. Çünkü haftasonu parasal konularda çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız.




YengecYengeç Burcu
:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, parasal işlerinizde istediğinizi bulacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Hayat size güzel! 10 Temmuz’da sizin burcunuzda bir Yeni Ay yaşanmıştı. İşte bu Yeni Ayla beraber hayatınızı şöyle bir düzenlediniz ve bu düzen doğrultusunda yeni başlangıçlara yelken açıyorsunuz. Bu aralar gökyüzü en çok sizi destekliyor olacak. Önemli işlerin, planların da hareketlendiğini göreceksiniz. Uzaklardan alacağınız haberlerle, fırsatların ve önemli tekliflerin Pazartesi günü karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Eğitim konularında da güzel haberler alacaksınız. Seyahatlere ya da geleceğe dayalı işleriniz varsa bu hafta başında bu işlerle ilgili şansın yüzünüze güldüğünü göreceksiniz.

Diğer taraftan maddi konular önemli, Venüs ve Mars kavuşumunu burada yaşıyorsunuz. Bu da bu hafta güzel maddi kazançlarınız olacağı anlamına geliyor. Ticaretle uğraşıyorsanız birçok insanın ilgisini üzerinizde hissedebilirsiniz ya da işlerinizi çok doğru bir noktaya taşıyabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber hayatın tadını tuzunu çıkaracaksınız. Yemeğe, içmeye, keyif yapmaya olan ilginizin yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Temmuz başında ilişkilerde, parasal konuda zorlanma vardı. Bu hafta itibariyle bütün bunların geride kaldığını görüyorsunuz. Ama Pazar günü sevdiğinizle bazı çekişmeler devrede olabilir. Onun sizin üzerinizde baskıları artabilir. O yüzden de bu baskıların ilişkinize gölge düşürmesine izin vermeyin. Problemleri açık açık konuşarak halletmeye çalışın.





AslanAslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak. Kadın-erkek demeden herkesin ilgisini çekeceksiniz. Kendinize baktığınız, aynı zamanda toplum içerisinde duruşunuzla insanların sizi beğendiği bir zaman dilimi içerisindesiniz. Özel hayatınız, aile hayatınız bu hafta çok güzel etkilerle bezeli olacak. O yüzden bekarsanız, aşkı arıyorsanız, sevdiğiniz biri varsa bütün bunların hareketlendiğini görebilirsiniz. Yani bu hafta aşkı bulacaksınız, hayatınızda bir insan varsa da onunla beraber güzel planlar içerisine gireceksiniz. Öte yandan bazı noktalarda her şeyi gözden geçirdiğiniz bir dönem. O yüzden bu üzerinizdeki şansı, bu keyfi ulu orta herkese anlatmamaya özen gösterin. Nazar değebilir, çok çabuk diğer insanların tepkisini üzerinize alabilirsiniz ya da bir anda kendinizi iyi hissetmeyebilir, enerjinizin aşağıya çekildiğini görebilirsiniz.

Diğer taraftan geri planda yürüttüğünüz her işinizde hafta başı şans sizden yana olacak. Parasal işlerinizi iyi halledeceksiniz. İş ortamlarınızda neler yapmanız gerektiğini göreceksiniz. Bu aralar çok fazla göz önünde olmak istemiyor olabilirsiniz ya da sadece özel hayatınıza aşka vakit ayırmak istiyor olabilirsiniz. Ne olursa olsun yapmanız gereken önemli işleri ihmal etmemeye özen gösterin.

Pazar günü sağlığınıza dikkat edin. Sağlıkla ilgili konular, işle ilgili alanlarda bir zorlanma, bir güç çekişmesi karşınıza gelebilir. Her şey çok iyi giderken hafta sonunda alacağınız bazı haberler karşısında hemen yelkenleri suya indirebilirsiniz. Ama onun dışında hafta içi hayatın size sunacağı fırsatları gerçeklere dönüştürmeye özen gösterin.



BasakBaşak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, biraz geri planda durarak haftanıza merhaba diyeceksiniz. Ama hemen Salı günü öğle saatleriyle beraber ay sizin burcunuza geçecek ve sizi fazlasıyla hareketli kılacak. Diğer taraftan arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlarda bu hafta oldukça şanslı etkilere sahipsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili vereceğiniz önemli kararlar bu Pazartesi sizi çok ama çok mutlu edebilir. Bu aralar biraz platonik takılıyor olabilirsiniz, gizli saklı ilişkilere çok çabuk çekiliyor olabilirsiniz ya da ilişkinizi henüz insanlara anlatmaya hazır olmayabilirsiniz. Ama ne olursa olsun hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın işine, sağlığına göre hareket etmek bu hafta önemli olacak. Gizli saklı buluşmalardan her zamankinden daha fazla keyif alabilirsiniz. Zaten bu dönem sizin için öyle ulu orta her yerde bazı şeyleri konuşmak için çok da uygun bir dönem değil. Bununla beraber hem özel hayatınız hem de ortaklı işlerinizde şans kapınızda.

Hafta sonu bulunacağınız ortamlarda çekişmeler devreye girebilir, dikkat edin. Pazar günü hoşlandığınız kişi, sevdiğiniz insan partnerinizin sosyal çevre ortamlarınızda arkadaşlarınızla anlaşamama etkisine karşı dikkatli adımlar atın. Yine bulunduğunuz çevrelerde ve ortamlarda tartışmalara girmeyin.



TeraziTerazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, sosyal çevre bağlantılarınızın çok kuvvetli aktığı haftalardan bir tanesi başlıyor. Arkadaşlarınızdan bolca haber alabilirsiniz. Sizi bir yere davet ediyorlarsa bu davetler, organizasyonlar, aktivitelerle ilgili bu hafta gerçekten oturacak yer bulamayacaksınız. Haftanızı iyi organize etmeniz gerekecek.

Salı öğleden sonra, Çarşamba ve Perşembe günleri daha önceden organize ettiğiniz işlerinizi hayata geçirmekte biraz zorlanabilirsiniz. Ama Perşembe öğleden sonra Cuma ve Cumartesi günleri Pazar da dahil olmak üzere sizi destekleyecek. Venüs ve Mars kavuşumunu sosyal çevre alanlarınızdan alıyorsunuz. Bu da gireceğiniz çevrelerde gözlerin sizin üzerinizde olacağı anlamına geliyor. İnsanlar sizi beğenecekler, aynı zamanda insanların ilgisini çekeceksiniz. Arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapabilir, sizi kendi alanlarında, ortamlarında biriyle tanıştırabilirler. Hayatınızda bir insan varsa da o insanla beraber bulunacağınız aktiviteler, davetler ve organizasyonlarda gerçekten kendinizi çok şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz.

Bu hafta hem kariyerde hem de meslekle ilgili girişimlerinizde şans ve fırsatlar yüzünüze gülecek. Beklediğiniz bir haber varsa, iş başvurusu yaptıysanız Pazartesi günü bununla ilgili bir haber alabilirsiniz. Normal rutin işleriniz varsa bu işlerinizin de çok rahat, fırsatlı, şanslı bir şekilde aktığını göreceksiniz.

Pazar günü dikkat! Aile ortamlarınızda, anne-babanızla, ya da partnerinizle olan bağlantılarınızda güç çekişmelerine ve ego savaşlarına açık olabilirsiniz. Evinizdeyseniz hafta sonu bir cihazınız, bir eşyanız bozulabilir bu etkiye de dikkat edin.





AkrepAkrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, toplumsal konularda göz önünde bulunacağınız ortamlarda ve işle ilgili meselelerde şahane bir hafta başlıyor. Kalabalık ortamlarda olmayı seveceksiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda aşkı bulacaksınız. Gerçekten bu hafta fırsatlarla dolu bir hafta olacak. Sevdiğiniz insanla kalabalıklara karışmak, henüz ailenizle tanışmadıysa, siz onun ailesiyle tanışmadıysanız bu konularda da gayet şanslı bir dönem. Sevdiğiniz insana teklif edebilir veya ondan teklif alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda oluşturduğunuz öğrenmekten mutluluk duyduğunuz, kendinizi geliştirdiğiniz bu dönemde iş fırsatlarınızın da yüksek olduğunu fark edeceksiniz. Kreatif ve sanatsal işlerinizde ya da geleceğe dayanan uzun vadeli planlarınızda bu hafta başında çok güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu haftayı özel hayatınızla ilgili konularda es geçmeyin, muhakkak değerlendirin. Gökyüzünde hem aşk hem evlilik hem de uzun süreli ilişkiler için çok güzel etkiler var.



Pazar günü hayat sizi çok destekleyecek ama diğer taraftan fikirlerinizdeki gel gitler, bazı işlerinizde sizin üzerinize etki etmek isteyen insanlarla ego savaşlarına, çıkar çatışmalarına kolaylıkla dönüşebilir. O yüzden çevresel faktörleri bir kenara alırsak bu hafta özel hayatınız, işle ilgili konularda gerçekten şansınız yüksek görünüyor.





YayYay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, yurtdışı bağlantılı işler, gelecek planları, seyahatler, ticari faaliyetler ve az samimi olduğunuz insanlarla yapılacak işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu alanda da çok güzel etkileşimleriniz var. Temmuz başı biraz canınız sıkılmış olabilir ya da bir şekilde seyahatleri istediğiniz gibi yönlendirememiş olabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarınız olmamış olabilir ya da içinizde o ateşi, tutkuyu hissedememiş olabilirsiniz. Ama bu hafta itibariyle seyahatler, alınacak haberler, içinizdeki o tutkunun yeniden ateşlenmesi anlamında şans size gülecek. Kendinizi oldukça iyimser, mutlu ve fırsatlı göreceğiniz bir hafta olacak. Seyahatte, tatilde, uzak yerlerde aşk kapınızı çalabilir. Eğer hayatınızda bir insan yoksa sizi gerçekten anlayacak ve hayat yolculuğunuzdaki görüşlerinizi destekleyecek bir ilişkiye girmeniz söz konusu olabilir. Diğer taraftan parasal konularda da güzel gelişmeler var.

Bu hafta başında aileniz için yapacağınız harcamalarda, alışverişlerde kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Keza evinize bir şey alabilirsiniz ya da evle ilgili bir konuyu tamamına erdirebilirsiniz. Yani bu hafta hem işte hem özel hayatınızda hem de ailenizde şans yüzünüze gülecek.

Bir tek Pazar gününe dikkat edin. Pazar günü güç çekişmelerine açık olacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranıza para meselelerinin girmesine çok fazla müsaade etmeyin. Bu dönem harcamalarınız çok fazla olabilir ve bu harcamalarınızın sizi kolaylıkla sinirlendirdiğini görebilirsiniz. Bir işinizden haber gelebilir, konu ne olursa olsun kafanıza çok fazla takmayın çünkü bu dönem gerçekten destekli bir dönem içerisindesiniz.






OglakOğlak Burcu:


Oğlak ve yükselen Oğlaklar, parasal konularla ilgili çok güzel ve çok müjdeli bir hafta başlıyor. Bu aralar kendinizi gerçekten iyi hissedeceksiniz ve kendinize olan güveninizin yüksek olduğunu fark edeceksiniz. Yaptığınız işlerde parasal bağlantılar önem kazanırken müşterek hesaplarınız ya da harcamalarınızın da önemli olacağı haftalardan bir tanesi olabilir. Sponsor bulmak, bir yerden alacağınız varsa bu paranın peşinde düşmek, nafaka işlemlerini halletmek, mirasla ilgili konuların tamamlanması, vergiyle ilgili konuları da tamamlamak söz konusu olabilir. Bu alanlardan yana şansınızın, fırsatlarınızın yüksek olduğu bir dönem. Kredi almak istiyorsanız bu dönem başvuruda bulunabilir, bulunduysanız da cevabın olumlu geldiğini görebilirsiniz.

Biraz cinselliğe olan ilginizin de artacağı bir döngü içerisine girmiş bulunuyorsunuz. Şimdiye kadar ilişkilerde çok çabuk moralinizi bozan konular olduysa bu hafta itibariyle artık bu moral bozukluğu yerini çok daha hareketli ve keyifli bir döneme bırakacak. İkili ilişkilerden, ortaklı işlerden yana şansınız çok kuvvetli. Sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz kararları bu hafta itibariyle hayatınıza geçirebilirsiniz.

Pazar gününe dikkat edin ilişkilerde çekişmelerden, güç çekişilmelerinden, ego savaşlarından uzak durmaya özen gösterin. Bu aralar dediğim dedik olabilirsiniz ama karşı tarafın size daha fazla ihtiyacı olabilir o yüzden bu haftanın güzel enerjisini Pazar günü bozmamaya özen gösterin.





KovaKova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. İlişkilerden yana Temmuz başında biraz zorlanmıştınız. Aynı zamanda sevdiğiniz insanla bazı konularda anlaşmazlıklar olmuş olabilir. Kendinizi yalnız, üzgün ve fırsatsız görüyor olabilirsiniz ama bu hafta itibariyle tamamen bütün bunların geride kaldığını söylemek yanlış olmayacaktır. İlişkilerde mutluluğu, huzuru, şansı, bolluğu bereketi yakalayacağınız bir dönem. Taşınma işleriniz bu hafta size göz kırpacak. Başka bir şehre ya da ülkeye yerleşme, ortaklı işe girme aynı zamanda davalardan yana güzel sonuçlar elde etmek anlamında destekli olacaksınız. Ama bu hafta ağırlıklı olarak ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki dengeye odaklanmaya özen gösterin. Eğer dengesizlikler varsa bir şekilde dengeyi sağlamanın yolunu bulacaksınız.

Diğer taraftan gündelik hayatınızın ritminin arttığı bir dönem. Sağlığınızla ilgili konu ve olayların da arttığı bir dönem. Bu hafta sağlığınızla ilgili konularda hiçbir çekinceniz olmasın çünkü kendinizi iyi hissedeceksiniz. İşle ilgili konularda çok güzel fırsatlar ve teklifler Pazartesi günü karşınıza gelebilir. Bu fırsat ve tekliflerin paraya dönüştüğünü görebilirsiniz. İşinizden beklediğiniz bir para varsa hafta başında bu parayı elde etmeniz de söz konusu olabilir.

Hafta sonu özellikle sağlığınıza ve gündelik işlerinize dikkat edin. Gündelik işleriniz, işleri ertelemenizden, sizin davranışlarınızdan kaynaklı olarak bazı engellere ve aksiliklere açık olabilir. Bu dönem işlerinizi daha bütün olarak ele almaya özen gösterin ve çok fazla ertelemeyin.



BalikBalık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, gündelik hayatınızın koşturması ve iş hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. İş ortamlarınızdan şans sizden yana. Aşkı, keyfi, mutluluğu yakalayacağınız bir dönem. Bir iş arkadaşınızla romantik bir beraberliğe hazırlanın. Ya da sağlık ortamında tanışacağınız bir insan ayaklarınızı yerden kesebilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber yapacağınız keyifli planlar bu hafta sizi gerçekten mutlu edecek. Sanatsal işler, aşk, çocuklarla ilgili konular, hobilerinizle ilgili alanın oldukça aktif olduğu aynı zamanda kendinizi çok mutlu hissedeceğiniz bir dönem. Şans yüzünüze gülecek. Uzun zamandır hem ilişkilerde hem iş hayatınızda her şeyi rayına oturtmak istiyordunuz. İşte o dönem bu hafta. Bu hafta o yüzden hem iş ilişkilerinizde hem özel hayatınızda hiçbir şeyi pas geçmeyin, ertelemeyin. Bugün değil yarın yapayım demeyin, çünkü bu hafta gerçekten de kendinizi çok şanslı, mutlu ve iyimser hissedeceksiniz.

Özellikle Salı öğleden sonra Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınızda fazlasıyla destekleneceksiniz. Pazar günü üzerinizde etkisi olan bir arkadaşınız, özel hayatınızdaki insanla ya da ortamdaki insanlarla anlaşmakta zorluk çekebilir. Bu da sizin hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Sosyal çevrelerde ve ortamlarda insanlarla çekişmeye girmemeye özen gösterin. Bu haftanın lütfen tadını çıkarın.




Hande Kazanova
 
çiç (3).jpg


Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.
Bu hafta kendinizi daha çok duygusal anlamda kuşatılmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun adını depresyon koyun, can sıkıntısı koyun… Ne koyarsanız koyun ama geçici olduğunu bilin isterim. Ayrıca bu hafta ilişki,ler konusunda olabildiğince sabırlı ve istikrarlı olmaya gayret edin çünkü kolay kalbiniz kırılabilir.




Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.
Maddi konularda her ne kadar istikrarsız koşullar kendini hissettirsede bu hafta önünüze çıkabilecek fırsatlara daha dikkat etmenizde fayda var derim. Ve ayrıca kariyer konusunda enteresan konuşmalar, gelişmelerde görülebilir. Zamanı ve gücünüzü doğru değerlendirdiğiniz taktirde gayet iyi sonuçlar almanız olası




İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.
Maddi anlamda yüz güldüren sonuçlar almanız muhtemel. Bu hafata kibir, kendini beğenmiş davranışlar ve çok fazla “ben, ben…” demeyi bir kenara bırakırsanız kesinlikle kazanan siz olursunuz. Arkdaşlarınızla, kardeşlerinizle olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi onaran yapıcı bir haftadan geçmeniz elinizde.




Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.
Bu hafta sizi devlet daireleri ve ortak işlerden elde edilen kazançlar konusunda bazı ufak tefek sorunlar bekleyebilir. Bu konuda deneyimli ve çözüm üreten birilerinden destek almanızı tavsiye ederim. Anne veya anne figürü olan kadınlarla da iletişiminiz artabilir ve bu anlamda birlikte halledececeğiniz işlerde önünüz açılabilir diyebilirim.



Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.
Bu haftanın göstergeleri gökyüzünde sizin için gayet iyi konuşmakta. Önünüzde yol alabileceğiniz hoş fırsatlar çıkabilir. Bu nedenle çevrenizi doğru organize ederseniz sizin için oldukça olumlu gelişmeler olabilir. Hem iş hem aşk konusunda abartılı beklenti içinde olmadan bu haftayı iyi değerlendirerek geçirmenizi tavsiye ederim.




Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.
Bu hafta sağlığınıza ve ufak tefek kazalara dikkat ettiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşayabileceğinizi düşünmüyorum. Kariyer ve kariyerden elde edilen gelirler konusunda olumlu gelişmeler sizi bulabilir. Bu nedenle mümkün mertebe önünüze gelebilecek fırsatları görün ve hemen değerlendirin derim.




Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.
Maddi konuları bir kenara bırakırsak bu hafta sizin için gayet olumlu gelişmeler yaşamanız olası. Özellikle uzun vadeli ilişkiler, flörtler konusunda renkli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayrıca sağlığınız konusunda da yapmanız gerekenler varsa bu hafta başlamak için hiçte fena değil. Bu hafta kendinize biraz müsaade edin derim.



Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.
Tam olarak kendinizi ifade etmeniz ve derdinizi dolambaçlı yollara düşürmeden anlatmanız gereken bir hafta yaşamanız gerekebilir. Özellikle ikili ilişkiler konusunda uyumlu, ılımlı bir tutum içinde olduğunuz sürece bu haftanın kazananı kesinlikle siz olursunuz diyebiliriz. Para ile ilgili konularda ise daha istikrarlı bir duruş sergileyin.




Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. ,
Bu hafta özellikle iş arkadaşlarınıza, çevrenizde irtibatta olduğunuz insanlara çok dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Bir yandan sizi sıkıştırabilecek durum ve koşullar içinde kalmanıza neden olurken, diğer yandan da sözde yanınızda durabilirler. O nedenle siz eğer sakin ve dinleyen tarafta kalırsanız bu haftayı daha iyi geçirirsiniz.




Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.
Bu haftanın sizin için en güzel yanıyatırım konusunda özellikle gayrimenkul alanında önünüze iyi fırsatların gelebilecek olması. Bu anlamda konut, kiralama, satma, alma ile ilgi,li planlarınız varsa bunu değerlendirmeniz sizin için gayet iyi olacaktır. Ayrıca bu hafta resmi konularda da beklentiniz varsa hız kazanabilir ve ne olursa olsun.



Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.
Kendinizi, evet biraz kırgın ve yorgun hissedebilirsiniz. Ama ne olursa olsun bir şekilde enerjinizi toparlamaya bakın derim. Çünkü bu hafta aşk ve para konusunda sürprizlere, hareketliliğe açık bir haftadan geçeceksiniz. Dinlenmeniz gerektiğini de unutmamanızda fayda var. Plan yapmaktan çok anınızı yaşamanız çok daha iyi.
Bu hafta ikili ilişkilerde artık önünüzü görebileceksiniz



Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.
Bu hafta hayal gücünüz zirve yapabilir ve yapmanız gereken işler ve konularda bazı ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz, konsante olmaya bakın! Ama bu sıkıntıların hayati bir değerde olduğunu söylemek de abartılı olur. O nedenle bu hafta eğer imkanınız varsa herşeyden uzaklaşıp kendinizi azda olsa inzivaya çekin derim.




Murat İpek
 
Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.


çiç (4).jpg


Koç Burçları ve Yükselen Koçlar

Haftaya olumlu ve pozitif yöndeki enerjilerle başlayabiliriz. Gündemimizde daha çok aşk ve çocuklarımız yerini alabilir. Hayattan daha çok keyif alacağımız bu dönem çocuklarımızın geleceğine yönelik yeni kararlar alabiliriz. Emlak alım ve satımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Özellikle gökyüzü içimizde sakladığımız yaratıcılığı ön plana çıkarabilir, beklemediğiniz şans ve fırsatları önünüze sunabilir. Sevdiklerinizle değerlendirebileceğimiz olumlu bir hafta bizleri beliyor. Özellikle hafta sonu aile ve sevdiklerimizle fikir ayrılıklarına düşmemeye orta yolu bulmaya dikkat edebiliriz.

Göklerin mesajı: Kalp sesinin peşinden git.








Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar

Bu hafta gündemimizde ev ve aile ile ilgili konular olabilir. Çekirdek ailemizle birlikte sürpriz organizasyonlar düzenleyebiliriz. Aile büyüklerimiz ile ilgili yeni haberler alabiliriz. Rutin sağlık kontrollerimizi bu dönemde yaptırabiliriz. Sosyal çevremizden bolca destek görebiliriz. Gökyüzü bizlere bu dönem ailemizle birlikte değerlendirebileceğimiz huzurlu bir atmosfer sunuyor. Özelikle hafta sonu yakın çevremizle güç ve çıkar çatışmalarına girmemeli yayılan sert enerjinin farkında olarak sakinliğimizi korumalıyız.

Göklerin mesajı: Yeni sürprizlere hazır mısın?








İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Bu hafta gündemimizde kardeş, kuzen ve yakın çevremiz ile ilgili yeni gelişmelere beklenmeyen değişimlere şahit olabiliriz. Hayatımızda iletişimin hız ve önem kazanacağı bu dönem kişisel gelişimimiz için bir şeyler öğrenmek isteyebiliriz. Geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Kendimizi alışveriş yaparak mutlu etmek isteyebiliriz. Özellikle hafta sonu hayatımıza ortak ettiğimiz sevdiklerimiz ile parasal konularda güç ve çekişmelere gereksiz kırgınlıklara girmekten uzak durmalıyız.

Göklerin mesajı: Tasarrufu elinden bırakma.








Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler

Bu hafta genelinde duygularımız ve mantığımız arasında kalabiliriz. Önemli işlerimizin sonuçlarını istediğimiz şekilde alabiliriz. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürebiliriz. Yeni bir eğitime başlayabiliriz. Maddi konularla ilgili yeni planlar içinde olabiliriz. Ticaretle uğraşıyorsak bu hafta içinde güzel para akışımız olabilir. sürpriz haberler alabiliriz. Özellikle hafta sonu sevdiklerimizin baskısını yoğun bir şekilde üzerimizde hissedebiliriz. Yanlış karar almaktan ve sevdiklerimiz ile aramızda gereksiz kriz ortamı oluşturmaktan uzak durmalıyız.

Göklerin mesajı: Hayat sevdiklerinle güzel.










Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar

Bu hafta hayatın sahnesi bizlere ait. Bütün gözler üzerimizde olabilir. Aşk ve iş hayatımız hareketlenebilir. Kendimizi daha çok önemseyebiliriz. Dış görünüşümüzde ufak değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Etrafımıza liderlik özelliklerimizle ışık tutup fikirlerimizle yardıma ihtiyacı olanları şifalandırabiliriz. Bu dönem yeni projelerimizi önce biz değerlendirelim sonra çevremizle paylaşalım. Yalnızken üretmek bizler için daha faydalı olabilir. Sağlığımızı da ihmal etmemeliyiz. Özellikle hafta sonu hiç tahmin etmeyeceğimiz kişiler bizleri tartışmalı ortamlara çekebilir, bu enerjinin farkında olalım ve akışta sakin kalalım.

Göklerin mesajı: Her duyduğuna inanma akışta kal.









Başak Burcu ve Yükselen Başaklar

Haftaya belki biraz içimize kapanmış olarak başlayabiliriz. Hayatın içinde çok kendimizi göstermek istemeyeceğimiz enerjiler olabilir. Biraz yalnız kalmak isteyebiliriz. Kendimizi yalnızken güçlü ve daha huzurlu hissedebiliriz. Etrafımızda olan olayları bir kenara çekilip izlemek isteyebiliriz. Gökyüzü bize kabuğumuza çekildiğimiz bu dönemde önümüze güzel fırsatlar sunabilir. Uzun süredir içimizde büyüttüğümüz sevgimiz var ise aşkımızı dile getirebileceğimiz enerjileri değerlendirebiliriz. Sezgilerimizin peşinden gidebilir ve hafta sonu açığa çıkabilecek gizli kalmış olayların etkisiyle ikili ilişkilerimize zarar verebiliriz dikkat edelim.

Göklerin mesajı: Hayatın içinde her şey var bunu unutma.










Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler

Haftaya biraz iç sesimizi dinleyerek başlayabiliriz. Hayatımız ile ilgili yeni kararlar almak isteyebiliriz. Hayatımıza yeni insanlar çekebiliriz. Ani beklenmedik aşk haberleri alabiliriz. Bu dönemde bekar olan teraziler ani bir şekilde evlenmeye kara verebilir. Yeni bir hayat deneyimine yelken açabiliriz. Sosyal hayatımızın hareketleneceği bu hafta bolca kısa seyahatlere çıkabiliriz. Hafta içi beklediğimiz haberleri alabiliriz. Elektronik eşyalarımızda beklemediğimiz arızalar yaşayabiliriz. Hafta sonu özellikle ev ve ailemizle ilgili konularda ani beklenmedik durumlar meydana gelebilir. Bu enerjinin farkında olarak hayatımızdaki otorite figürlerimizi manipüle etmemeye özen gösterelim.

Göklerin mesajı: Duygularını değil mantığını dinle.











Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler

Haftaya iş ve kariyer konularını istediğimiz gibi değerlendirebileceğimiz olumlu enerjilerle başlayabiliriz. Hayatın sahnesinde olarak, çevremizin ilgi odağı haline gelebilir bolca alkışlanabiliriz. İş arayan Akrep burçları bu dönem önümüze beklediğimiz fırsatlar çıkabilir. Sevdiğimiz insanı ailemizle tanıştırabiliriz. Gelecek planlarımızı olumlu yönde hayata geçirebiliriz. Özel ve iş hayatımız için gökyüzü bize bütün olumlu enerjilerini sunabilir. Hafta sonu özellikle sosyal çevremizin baskısı altında kalarak kendimize gereksiz stresli durumlar oluşturabiliriz. Mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterelim

Göklerin mesajı: Kendine sor sezgilerin seni hangi yöne götürüyor.










Yay Burcu ve Yükselen Yaylar

Haftaya biraz daha ani ve plansız gelişen olaylarla başlayabiliriz. Yaşamdan daha fazla keyif alacağımız bu dönem, yeni farklı kültürler keşfetmek isteyebiliriz. Uzak yerden ani beklenmedik haberler alabiliriz. Bekar olan Yay Burçları gökyüzü bize birlikte yaşamın huzurunu bulabileceğimiz bir aşk hediye edebilir. Daha çok okumak araştırmak isteyebilir, kendimize kişisel gelişim anlamında yeni eğitimler organize edebiliriz. Çevremizde değer verdiğimiz kişilerin bu dönem daha fazla sorumluluklarını almak isteyebiliriz. Hafta sonu uzaklardan ani beklenmedik haberlere açık. Sert enerjilerin farkında olalım. Yakın çevremiz ile gereksiz tartışmalara girmemek ve dikkatli olmak bizler için faydalı olabilir.

Göklerin mesajı: Bazen arkana bakmadan gitmen gerekir.








Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar

Haftaya ikili ilişkilerimizde ve iş ortaklarımızda ani beklenmedik durum ve gelişmelerle başlayabiliriz. Maddi manevi güzel haberler alacağımız bu dönem yeni ortaklık kararları alabiliriz. Sevdiklerimizle birlikte seyahat planları yapabiliriz. Kısa seyahatlerde ruhlarımızı olumlu enerjilerle dinlendirebiliriz. Beklediğimiz önemli evraklarımız elimize ulaşabilir. Güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Sağlığımızı da ihmal etmememiz gereken bir dönemdeyiz. Özellikle Hafta sonu hayatımıza ortak olarak aldığımız yoldaşlarımızla aramızda ufacık bir bakışın bile farklı yönde tartışmalara sebebiyet verebileceğini dikkate alalım ve sakin kalarak huzurlu bir atmosfer oluşturalım sevdiklerimizle.

Göklerin mesajı: Sevgi en büyük ilaçtır.







Kova Burcu ve Yükselen Kovalar

Haftaya özel hayatımızda olumlu yönde ilerleyeceğimiz güzel haberlerle başlayabiliriz. Sevdiklerimizle aramızda adeta huzur ve bolluk zamanı olabilir. Şehir değiştirmek isteyebiliriz. Çevremizden gelen yardım taleplerine yoğunlaşabiliriz. Daha çok maddi konuların gündemimizde olacağı bu hafta gördüğümüz rüyalarımız bizler için haberci olabilir. Hayatı ertelemeden yaşamamız gereken bir hafta. Özellikle hafta sonu yakın çevremizle gereksiz alınganlıklara sebebiyet verebilecek enerjilerin farkında olalım. Sakin kalmak önemli olabilir. Sağlığımıza da ekstra dikkat etmemiz geren bir dönemdeyiz.

Göklerin mesajı: Sağlık bir beden değil, kafa meselesidir.







Balık Burcu ve Yükselen Balıklar

Haftaya iş ve ikili ilişkilerimizde yoğun ve yorucu olabilecek enerjilerle başlayabiliriz. İş ortamlarımızda ani beklenmedik birliktelik haberleri alabiliriz. Gündemimizde çocuklarımızla ilgili yeni fikirlerimiz hayallerimiz olabilir. Birlikte kısa seyahatler planlayabiliriz. Yeni yatırım kararları alabiliriz. Fazla duygusal davranmamamız gereken bu dönem gökyüzü bizlere bolca müjdeli haberler gönderiyor. Sezgilerimizle hareket etmek isteyeceğimiz bu hafta, şans bizden ve çocuklarımızdan yana olabilir. Hafta sonu yayılacak sert enerjilerin farkında olalım. Çocuklarımız ve sevdiklerimize baskıcı tutum sergilemeyelim.

Göklerin mesajı: Verelim dünyayı çocuklara.









KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
çiç (5).jpg

Koç burç yorumları: Bu hafta aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemdeyiz. Kariyerde bazı baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve aile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Mevcut iş düzeninizde hızlı bir değişiklik ortaya çıkabilir. Özellikle iş ilişkileri bu dönemde daha önemli ve ön planda olacak. İş arkadaşlarınızla sağlıklı mesafeler içinde olmalı ve her şeyinizi açık etmemelisiniz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle hayatınızda bazı bitişler yaşanabilir. İşinizden ayrılabilir, evinizden taşınma kararı alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili sağlık sorunları meydana gelebilir, çocuklarınızla ilişkinizde sıkıntılar yaşanabilir. Yaşamınızda değişen konulara karşı direnmeyin, yeniye yer açın.




Boğa burç yorumları: Bu hafta kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür. Deniz yoluyla sık sık keyifli kısa yolculuklar yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alışverişleri, yeni şeyler öğrenme ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. Yalnız yakın çevreniz ile aktif iletişimde olmak yerine daha pasif iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle geçmişe nostaljik konuşmalar, sohbetler içine girebilirsiniz. Ya da tarihi, eski yerlere ziyaretler, seyahatler yapabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle eğitim konuları, ticari faaliyetlerde değişiklik ve tamamlanma enerjisi söz konusu; ancak sizi yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gelişmeler olabilir.




İkizler burç yorumları: Bu hafta finansal, maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alışverişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aile ile ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabilirim diye daha çok sorgulayabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle finansal anlamda sizi yoran veya baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizde maddi gündemler, beklenmedik ani harcamalar ortaya çıkabilir. Vergi, kredi, nafaka, gibi durumlarda borçlarla karşılaşabilirsiniz.




Yengeç burç yorumları: Bu hafta kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

Merkür sizin burcunuzda seyahatine başladı. Hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz.

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ın da etkisiyle yaşamınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. İkili ilişkilerde ciddi kararlar verebilirsiniz. Bu bir ayrılık kararı olabileceği gibi, bir ilişkinin sorumluluğunu almak anlamına da gelebilir. Kiminiz evlilik kararı alırken, kiminiz ilişkilerinizde problemleri çözmek adına adımlar atacaksınız.




Aslan burç yorumları: Bu hafta iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. İletişim, konuşma ve bilgi alışverişi açısından daha yavaş ilerleyebilir, bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, okült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz. Yeniay’ın da etkisiyle takıntılı ruh haliniz 10 gün daha sürebilir. Bu süreçte iş kayıpları, işle ilgili olumsuzluklar ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda memnuniyetsizlikler ortaya çıkabilir. Ruhsal ve bedensel sağlığa dikkat edin. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavi yoluna gidebilirsiniz. Diyete, spora, beslenme sisteminizi değiştirmek, zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir dönem.

22 Temmuz’da Güneş’in sizin burcunuza geçişiyle sizleri dönemi başlayacak. Biraz daha sabredin. En güzel, en parlak etkiyi siz alacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak.




Başak burç yorumları: Bu hafta sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular gündeminizde olacak. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alışverişi içinde olacağını gösteriyor. Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle kariyerde önemli değişimler söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. 1 ay sonra Güneş sizin burcunuza geçtiğinde hem iş, hem ilişkiler, hem diğer yaşam bileşenleriniz açısından daha güçlü bir evrede olacaksınız. Ancak şimdilik durma, dinlenme, bekleme, gözden geçirme, yeni planlar yapma ve hazırlanma zamanı.






Terazi burç yorumları: Bu hafta kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular odak noktanız olacak. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Merkür Yengeç burcuna geçti. İş hayatı, kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

Yeniay’ın da etkisiyle kariyer, meslek hayatında değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenizle, ebeveynlerle ilgili konularda değişimler ve sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkiler yorabilir, sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Mülk alım satımı, kiralama gibi gündemler olabilir. Evlilik ve boşanma kararı gibi toplumsal statünüzü etkileyen durumlar meydana gelebilir.




Akrep burç yorumları: Bu hafta eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular gündeminize giriyor. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi; felsefe ve düşünme ilgilendiren konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret ediyor. Mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir, onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle hukuksal durumlar, mahkemeler, bir davanın sona ermesi ve tamamlanması söz konusu olabilir. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Eğitim alanında, akademik konularda bazı sorumluklar alabilirsiniz. İletişimde zorluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yenilik için cesaret gösterin ve kendinizi geliştirmek için çaba harcayın.




Yay burç yorumları: Bu hafta finansal konular ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız. Meslekte zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir. İş değişikliği ve yeni planlar gündeme gelebilir.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi; başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri artırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. Yalnız finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir.

Yeniay’ın da etkisiyle eşinizin maddi durumu, kazançları önümüzdeki 10 günlük süreçte de gündemde olabilir. Aileyle iş ortaklığı, bankalarla ilgili maddi gündemler söz konusu olabilir. Ailevi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Geleceğinizle ilgili maddi konularda bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ödemeler, miras, nafaka, vergi borcu, kredi gibi ödemeler yorabilir.




Oğlak burç yorumları: Bu hafta evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

Merkür Yengeç burcuna geçti. Yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisi devam ediyor. Önümüzdeki 10 günlük süreçte de ikili ilişkilerde zorlanmalar neticesinde ayrılık kararları alınabilir. Yaşamınızda yenilenmek için bazı şeylerle vedalaşabilirsiniz. Ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Bazı Oğlak burçları ise bir beraberliği ciddiyete dönüştürüp, evliliğe taşıyabilir. Ebeveynler ve kendi sağlığınıza bu süreçte dikkat etmenizde fayda var. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Eklemeler, dizler, dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.




Kova burç yorumları: Bu hafta sağlık, günlük yaşam, rutinler ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi; çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret ediyor. Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

Yeniay’ın da etkisiyle çalıştığınız yerde işten çıkarılmalar yaşanabilir ya da siz işinizden ayrılabilirsiniz. İş ortamında baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendi sağlığınıza ve ailenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde bazı problemleri çözüme kavuşturmanız olasıdır.




Balık burç yorumları: Bu hafta hem Yeniay’ın hem de Merkür’ün etkisiyle aşk hayatınız, partner, duygusal ilişkiler, romantizm ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Şansınız oldukça açık bu günlerde. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte ilham melekleri zihninizde dolaşabilirler.

Yeniay’ın da etkisiyle çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Torunları olanlar için onların hayatıyla ilgili gelişmeler gelebilir. Bitmesi gereken bir gönül ilişkisini, bazı yakın arkadaşlıkları sonlandırabilirsiniz. Sosyal gruplar, üye olduğunuz dernek gibi kuruluşlardan ayrılabilirsiniz. Parasal bazı sorunlar karşınıza çıkabilir. 22 Temmuz itibariyle hayatınız ciddi bir şekilde hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem olacak. Şimdiden hazırlıklı olun.



İndigo Dergisi
 
çiç (8).jpg


KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR
Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. İşle ilgili gelirlerde gecikme engellenme ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Dostlarınızın sorunlarına çözüm için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında ani para giriş ve çıkışları yaşayabilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde partnerinizle sıcak samimi ve içten ilişkiler kurabilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa, şans oyunları, bitcoin ve sanal para konularında risk alarak zarar edebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımında büyüme ve gelişme fırsatları elde edebilirsiniz. . Salı günü ay başak burcuna geçiyor. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Kendinizi ve diğer kişileri eleştirel yapıda tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Salı günü daha önceden değerlendirmediğiniz bazı teklif ve fırsatlar tekrar karşınıza gelebilir abartılı tavır ve davranışlar göstererek bunları heba edebilir değerlendirmek istemeyebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde duygusal olarak koruma ve kollama içgüdüsüyle anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Venüs Mars kavuşumu aşk ve ilişkilerde tutku getirirken sevdiğiniz kişiyle aranızda zaman zaman sürtüşmeler çıkabilir. Çarşamba günü kendi kazandığınız para alanında ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmeler nakit akışları ve daha önceden hak edilmiş ancak size ulaşmamış paraların birdenbire gelmesiyle mutlu olabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Arkanızdan dönen olayları ve dedikodunuzun yapıldığını öğrenerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde değişim ve dönüşümü uygulayarak yapılandırma yapacaksınız. Manevi olarak yardımlaşma ve aile bireylerinize karşı merhametli affedici duygular geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İlişkiler, estetik ve güzellik, nezaket, hak, hukuk ve adalet gündeminizde olacak. Cuma günü iletişimde hassas, kırılgan ve alıngan olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde sistem ve disiplin kuracaksınız. Cumartesi günü çocuklarınızla birlikte spor ve müzik eşliğinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizi meslek haline getirmek için çalışabilir işlerinizi büyüterek gelir elde edebilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık, sorun ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Spiritüel konularla ilgilenmek için kitap okuyabilir ve eğitim almak isteyebilirsiniz. Pazar günü otorite figürleri ile anlaşmazlık, güç savaşları ve her şeyi kontrol altına almak isteği ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz.




BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. İş hayatınız ve kariyerinizde daha önceden yerine getirmediğiniz sorumluluk ve yükümlülüklerinizi tekrar gözden geçirmeniz ve yapmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın duygusal ve fiziksel problemlerine sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik ederek yardım edeceksiniz. Yakın çevrenizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde değişiklik, tadilat, tamirat vb. Çalışmalarda bulunabilirsiniz. İletişim, ticaret, eğitim, tanıtım, satış ve pazarlama konularında büyüme ve gelişme kaydedebilirsiniz. Salı günü ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Kendinizi ve başkalarını eleştri yağmuruna tutabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde sivil toplum örgütlerine üye olarak sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi geliştirip güzelleştirebilirsiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde anlaşma sağlayabilir sıcak samimi ve içten ilişkiler geliştirebilirsiniz. Çarşamba günü kişisel refah ve mutluluğunuzu sağlamak için çalışmalarda bulunacaksınız. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde bazı arkadaşlıklarınız ve arkadaş gruplarınızın beklentilerinizi karşılamaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Otorite figürlerinden çalışmalarınız için yardım destek ve ilgi görebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, iletişim, hak, hukuk ve adalet gündemimizde olacak. Cuma günü yakın çevre gezilerine çıkabilir ve etrafı keşfedebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde sistem ve disiplin kuracak ve yapılandırma yapacaksınız. Akşam saatlerinde duygusal olarak kendinizi yaralanmalara açık hissedebilirsiniz. Cumartesi günü aile bireylerinizle zaman geçirerek iletişiminizi arttırabilir ve hafta sonunuzu güzel geçirebilirsiniz. Yurt dışı işler yabancılarla ilişkilerde istediğiniz verime ulaşamadığınız için memnun olmayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgisel ve kuruntulu hissedebilirsiniz. Pazar günü otorite figürleri, baba, eş gibi eril kişilerden baskı, dediğinde diretme, her şeyi kontrol etme arzusu nedeniyle sorun yaşayabilir öfke patlamalarına tutulabilirsiniz. Yeni bir eğitim programına başlayabilirsiniz.




İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR
Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Eğitim ve yayıncılık konularında daha önceden yapmadığınız görev ve sorumluluklar tekrar gündeminize gelecek. Arkadaşlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarına çözüm olmak için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Arkadan dönen işler ve gizli düşmanlarınızın yaptıklarını aniden öğrenerek yön değişikliğine gidebilirsiniz. Sosyal medyada aktif olarak yer almak için blog yazabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi geliştirmek için harekete geçeceksiniz. Sıcak samimi ve içten yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Ticari olarak yeni projelerden büyük gelir elde edebilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde bazı teklif ve fırsatları olduğundan büyük görebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Tanıtım satış ve pazarlama konularında yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Çarşamba günü ani güzel farklı sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. İş hayatınız ve kariyerinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle fikirler üretebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, estetik ve güzellik, hak, hukuk ve adalet gündemimizde olacak. Cuma günü kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara yansıtacaksınız. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar konusunda sistem ve disiplin kuracaksınız. Öğleden sonra duygusal olarak yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü yakın çevre gezilerine çıkabilir etrafı keşfedebilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Kredi, borç, nafaka, alacak, miras, vergi ve ödemeler konusunda değişime direnç gösterebilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. İş hayatınız ve kariyerinizde daha önceden değerlendirmediğiniz teklifler tekrar karşınıza gelebilir. Pazar günü otorite figürleri baba, eş gibi eril kişilerle anlaşmazlık ve sorun yaşayabilirsiniz. Bu kişiler baskı kurabilir ve güç uygulayabilirler.



YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR
Sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda beklediğiniz gelir miktarını elde edemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarına çözüm olmak için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmaki için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Yurt dışı eğitim konusunda daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizi geliştirip güzelleştireceksiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni iş fırsatları büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Çarşamba günü sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret ve pazarlama konusunda aldanma, yanılgı, belirsizlik altında karar alma, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde evlilik ve ilişkinizi değiştirip dönüştürecek ve güçlendireceksiniz. Otorite figürlerinden manevi olarak destek ilgi ve yardım görebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, nezaket, estetik ve güzellik, hak, hukuk ve adalet kavramları gündemimizde olacak. Cuma günü dış görünüşünüzde değişiklik yapabilir ancak memnun kalmayabilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda sistem ve disiplin kuracaksınız. Öğleden sonra duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü kendi kazandığınız para alanında lüks harcamalarınız artabilir. Bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ortaklık kurma konusunda araştıracak ve seçenekler arasından en iyisini bulmaya çalışacaksınız. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Pazar günü otorite figürleri ile gerginlik ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. Karşı taraf baskı yapabilir ve istediğinin olmasında diretebilir. İletişimde mantıksal öğelerin yanı sıra duygusal öğelerden de yararlanacaksınız. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras vergi ve ödemeler konusunda zorlanabilirsiniz. Daha önce ödemeyi unuttuğunuz borcunuz ortaya çıkabilir.



ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR
Sevgili aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde daha önceden görmezden geldiğiniz sorumluluk ve yükümlülükleri tekrar yerine getirmeniz gerekecek. Arkadaşlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarına çözüm bulmak için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edeceksiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde ani gelişen olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirebilir ve farklı bir tarz benimseyebilirsiniz. Arkanızdan dedikodunuzun yapıldığınızı duyabilirsiniz. Salı günü ay sabah saatlerinde başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yürütebilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda beklentileriniz karşılanmayabilir. Sevgi aşk ve ilişkilerde ilişkiniz yoksa yeni bir kişiyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Süregelen ilişkisi olanlar ilişkilerini sıcak samimi ve içten şekilde yürütebilirler. Çarşamba günü iş hayatı ve kariyerinizde terfi, promosyon, zam gibi olumlu güzel değişiklerle karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda dalgınlık ve unutkanlık yaşayabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde gücünüzü ve etkinizi kullanacaksınız. Spiritüel konularla ilgilenebilir bu konuda eğitim alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, hak, hukuk, adalet konuları gündeminizde olacak. Cuma günü gizli düşmanlarınızın yaptıkları kulağınıza gelebilir. İkili ilişkilerde ve evliliğinizde güçlü sağlam temelli ilişkiler kurabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal olarak yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi ve projelerinizi insanlara sunabilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Ezoterik ve metafizik konular ilginizi çekebilir. Pazar günü otorite figürlerinden eş, baba, patron gibi eril enerjiden yana sorunlar güç savaşları ve dediğinin olmasında diretmeler yaşayabilir ve egosal çıkar çatışmalarına maruz kalabilirsiniz.




BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR
Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Gündelik işler çalışma arkadaşları ve sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde sorumluluk ve yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle kendinizi baskı altında ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Dostlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarını sarmak için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edeceksiniz. Yurt dışı seyahatlerle ilgili ani sorunlar ve iptaller meydana gelebilir. Sevginizi gösteremediğinizi düşünebilir siz de sevgi görmediğinizden dem vurabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ticari işler yapabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Salı günü ay sabah saatlerinde başak burcuna geçecek. ikili ilişkiler ve evliliğinizde abartılı tavır ve davranışlar sergileyebilir olayları büyütebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni arkadaş gruplarına katılabilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Çarşamba günü ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmeler sonucunda mutlu olabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Ortaklık yapma konusunda beklentilerinizin gerçekleşmemesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde ilişkinizi güçlendirmek için değiştirip ve dönüştürebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde otorite figürlerinden manevi olarak destek yardım ve ilgi görebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. Cuma günü arkadaşlarınızla ilişkilerinizde alınganlık, hassaslık ve kırılganlık göstererek sorunlar yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü kadın erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Danışmanlık yapma konusunda teklifler alabilirsiniz. Pazar günü otorite figürleri ile baba, eş, patron eril enerjilerle güç savaşları ve kendi dediğinin olmasında diretme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte açık havada zaman geçirerek güzel sohbetler edebilirsiniz.



TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR
Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Sevgi aşk ve ilişkilerde kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Dostlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarına çözüm bulmak için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda ani gelişen olaylar nedeniyle yön değişikliğine gidebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle flört etme kararı verebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarına üye olarak toplumsal yarar gösteren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. Yiyecek ve içecek sektörü, konaklama ve turizm alanında çalışabilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken işlerinizin yoğunluğundan şikayet edebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde yeni anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret ve pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında harekete geçebilir tuttuğunu koparan başarılı çalışmalar yapabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Çarşamba günü ortaklaşa gelirler ve ortaklaşa kazançlar konusunda ani sürpriz beklenmedik nakit akışları elde edebilirsiniz. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. İş arkadaşlarınızdan beklediğiniz performansı yerine getirmedikleri için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizi geliştirip güçlendirebilirsiniz. Manevi anlamda şifa çalışmalarında bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. Cuma günü çocuklarınızla birlikte spor ve müzik eşliğinde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal olarak yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde sorun ve anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde tadilat, tamirat değişiklik yaptırabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Pazar günü otorite figürlerinden baba, eş, patron dediğinin yapılmasında diretme ego ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde yeni müşteriler elde etmek için toplantılar organize edebilirsiniz.



AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Aile bireylerinizle iletişiminizde kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel yara almış arkadaşlarınıza sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde ani meydana gelen olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde terfiler, maaş artışları, transferler ile karşılaşabilirsiniz. Harekete geçmek, duruş sergilemek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler konusunda büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işleri yapabilirsiniz. Eleştirel yaklaşım tarzı geliştirerek kendinizi ve başkalarını acımasızca eleştirebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde abartılı tepkiler ve tavırlar ortaya koyabilirsiniz. Dış ticaret ve pazarlama konusunda yeni anlaşma ve sözleşme imzalayabilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde yeni başlangıçlar yeni gelir kaynakları ve nakit akışları elde edeceksiniz. Çarşamba günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde ani sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve mutlu olabilirsiniz. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Hobilerinizi meslek haline getirmek için çaba göstereceksiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde değişim ve dönüşümü hayata geçireceksiniz. Çocuklarınızla birlikte zaman geçirerek manevi haz alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. Cuma günü eviniz ve yerleşim yerinizde köklü değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü iş hayatı ve kariyerinizde yeni sektörler ve firmalarla çalışmak için harekete geçebilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde sorun ve anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunları, bitcoin ve sanal para konusunda büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. Pazar günü otorite figürlerinden baba, eş, patron eril enerjilerden baskı, kontrol, dediğinin olmasında diretme, güç savaşları nedeniyle olumsuzluklar yaşayabilirsiniz.



YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. İletişim konularında daha önceden yerine getirmediğiniz sorumluluk ve yükümlülükleri tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Duygusal ve fiziksel yara almış dostlarınıza sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ederek yaralarını sarabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yaparken ani meydana gelecek olaylar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Yurt dışı seyahatlere çıkmak ve etrafı keşfetmek yeni kültürler tanımak için harekete geçebilirsiniz. Ortak işler ve ortak kazançlar konusunda büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde olayları abartıp büyütebilirsiniz. Kredi almak için başvuruda bulunabilirsiniz. Yüksek öğrenim akademik çalışmalar konusunda yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde güzel sürprizler yaşayabilir farkındalık kazanabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Aile bireylerinizle iletişiminizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında değişim ve dönüşümü içselleştireceksiniz. Manevi çalışmalar yaparak ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, estetik ve güzellik, hayattan haz almak gündeminizde olacak. Cuma günü kredi, borç, alacak, nafaka, miras konularında istediklerinizi elde etmekte zorlanabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde eskiden kalma olayları ve sorunları halletmek için konuşma yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü hukuksal konularınızla ilgili harekete geçebilir duruş sergileyebilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde sorun ve problem yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Ev ve yerleşim yerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Pazar günü otorite figürlerinden güç savaşları, kendi dediğinde diretme ve baskı görebilirsiniz. Yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfedebilirsiniz.



OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Kendi kazandığınız para alanında sistem ve disiplin kurmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarına çözüm getirmek için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve evliliğinizde ilişkinizi büyütüp geliştirebilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Tanıtım satış ve pazarlama aktiviteleri için yeni fikir ve proje üretebilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil ederek borçlarınızı ödeyeceksiniz. Çarşamba günü Sevgi aşk ve ilişkilerde ani sürpriz tanışmalar ve yakınlaşmalar sizi şaşırtabilir. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için değişim ve dönüşümü içselleştireceksiniz. Yakın çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlara maddi ve manevi yardım edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, estetik ve güzellik, hayattan tad alma gibi konular gündeminizde olacak. Cuma günü ortaklık kurma konusunda araştırmalar yapacaksınız. Kendi kazandığınız para alanında daha önceden yerine getirmediğiniz ödev ve sorumlulukları tekrar gözden geçirmeniz gerekecek. Akşam saatlerinde duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü ezoterik ve metafizik konularında bilgi edinmek için kitaplardan yararlanabilir eğitim alabilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgileriniz artabilir. Yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfedebilirsiniz. Pazar günü otorite figürleri ile güç savaşları yaşayabilirsiniz. Olmayanı oldurmaya çalışmak ve öfke patlamaları sizi yorabilir ve üzebilir.



KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Dostlarınıza duygusal ve fiziksel yaraları için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde yeni tanışmalar ve karşılaşmalar sonucunda yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Sevgilisi olanlar ilişkilerini canlandırabilir ve tutkuyla sevebilirler. Gündelik işlerinizle ilgili yeni iş fırsatları teklifler ve kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizdekileri kıyasıya eleştirebilirsiniz. Spiritüel konularda bilginizi arttırmak için yeni kitaplar okuyabilir eğitim alabilirsiniz. Sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde anaç tavırlar geliştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel ve romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Çarşamba günü aile bireylerinize sürpriz hazırlayarak onları mutlu edebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Kendi kazandığınız para alanında beklediğiniz nakit akışı istediğiniz miktarda gelmeyebilir. Gizli düşmanlar ve arkanızdan iş çevirenlere karşı güçlü duruş sergileyeceksiniz. Otorite figürlerinden kendi kazandığınız para alanında destek yardım ve ilgi görebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, estetik ve güzellik, hayattan tad almak, hak, hukuk ve adalet gündeminizde olacak. Cuma günü evcil hayvanlarınız varsa onların bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için sistem ve disiplin kuracaksınız. Akşam saatlerinde duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü çocuklarınızla birlikte müzik ve spor eşliğinde aktiviteler yapabilir birlikte zaman geçirebilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek. Sezgiselliğiniz artabilir. Kendi kazandığınız para alanında yeni projeler ve fikirler üreteceksiniz büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Pazar günü otorite figürleri ile güç ve ego savaşları yaşayarak öfkelenebilirsiniz.



BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar haftaya ay aslan burcunda başlıyorsunuz. Korkularınızdan ve endişelerinizden arınmak için bilinç altı çalışmaları ve eğitimlerine başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın duygusal ve fiziksel yaralarına çözüm bulmak için sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Tanıtım satış ve pazarlama alanında yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken ofisinizi yeni eşyalar ve objelerle güzelleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle duygusal güvence ihtiyacını konuşabilir ilişkinizi geliştirip büyütebilirsiniz. Salı günü sabah saatlerinde ay başak burcuna geçecek. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirerek farklı bir tarz benimseyebilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunları gelişmeler kaydedebilir yatırım yapabilirsiniz. Sağlıklı yaşam konusunda diet, spor ve eksersizleri gündeminize alacaksınız. Çarşamba günü yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfedebilirsiniz. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi, projelerinizi insanlara sunacaksınız. Ancak beklediğiniz etkiyi yaratamadığınızı düşünerek hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlar için sosyal sorumluluk projeleri üretebilirsiniz. Manevi anlamda çalışmalar yapmak sizi mutlu edecek. Akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, beşeri ilişkiler, estetik ve güzellik, hayattan tad almak gündemimizde olacak. Cuma günü hobilerinizi meslek haline getirmek için çalışıp büyütebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Cumartesi günü evcil hayvanlarınızın bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. Kadın Erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ay akrep burcuna geçecek Sezgiselliğiniz artabilir. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Pazar günü otorite figürleriyle tartışma, güç ve ego savaşları yaşayarak kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.




Tülin Aydoğan
 
çiç (9).jpg

KOÇ BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Eviniz, aile büyükleriniz, yaşadığınız yerle ilgili konular gündeminizi dolduruyor. Bu alanda tecrübe edecekleriniz, geçmiş hayatınıza ve yaşantılarınıza bir özlem şeklinde olabileceği gibi kendinizi ifade etme konusunda da geçmişin öğretilerinden faydalanabilirsiniz.





BOĞA BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Kardeşleriniz ile aranızdaki konulara yeni bir soluk gelebilir, önceden yaşanan bazı gelişmelerde yeni kapılar açabilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizi biraz daha iyileştirecektir.



İKİZLER BURCU:

Haftaya Merkür’ün burcunuzdan ayrılıp Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Kazanç kaynaklarınız konusunda ailenizin ya da aile geçmişinizin desteğini alabilirsiniz. Sizden bir parça gibi hissettiren işler ve anlaşmalar yapmanız mümkün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda daha iyi ve insanlara karşı daha samimi hissedebilirsiniz.



YENGEÇ BURCU:

Haftaya Merkür’ün burcunuza geçişi ile başlıyorsunuz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Düşünce ve hislerinizi yansıtırken özlemini duyduğunuz bazı zamanların ya da konuların etkisinde kalmanız mümkün olabilir. Sizi sıkıntıya soktuğunu düşündüğünüz olaylara ya da insanlara karşı farklı bir gözle bakmak isteyebilirsiniz.




ASLAN BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Kapalı kapılar ardında ya da geçmişte saklanan konuları konuşmanızı gerektiren gelişmeler olabilir. Hafızanız ve bilinçaltınız sizi aynı noktaya birden fazla kez getirebilir. Üstesinden gelmeniz gereken konular olduğunda, bunun gücünü yine kendinizden ve kapalı kapıların ardından alabilirsiniz.



BAŞAK BURCU:

Haftaya yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde iletişiminiz önem kazanıyor. Düşüncelerinize önem verilerek fikirlerinize başvurulabilir ya da daha önce birlikte çalıştığınız, arkadaşlık ettiğiniz insanlarla bir fikir alışverişine geçmek için adım atabilirsiniz.



TERAZİ BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Çalışma alanınızdaki iletişim problemleri sona eriyor. Emeklerinizin neticelerini almaya başlayabilir, daha önce bir arada olduğunuz insanlar ve yaptığınız işler üzerinden hareket edeceğiniz fırsatlara erişebilirsiniz. Duygu ve mantık dengesini korumalısınız.






AKREP BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Bir süredir uzak kaldığınız dostlarınızla iletişime geçebilir, fiziksel olarak aranızda mesafe olan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Tatil planlarınız eğlenmekten çok yeni bir fikir ve hayat kurmak üzerine olabilir.



YAY BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Zihniniz parasal konularla meşgul olabilir. Ailenizin yatırımları ve kazançları, ortaklı işlerinizle ilgili çalışmalar ve anlaşmalar söz konusu olabilir. Maddi beklenti ve kazançlarınızda, aranızdaki duygusal bağ belirleyici olabilir.



OĞLAK BURCU:

Haftaya Merkür’ün karşıt burcunuz Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde diyaloglarınızda yumuşama hissedeceksiniz. Önceki yaşanmışlıklar, ilişkilere şu anki bakış açınızda oldukça etkili hale geliyor. Sıcak bir dille kuracağınız iletişiminiz size olan önyargıyı kıracaktır.



KOVA BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Zihinsel yorgunluğunuzu atmak isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınızla ilgili önceki gündemleri düşünebilir, artık bunlara son şeklini vererek ilerleyebilirsiniz. Empati bu dönemde en büyük kurtarıcınız olabilir.



BALIK BURCU:

Haftaya Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Hobileriniz, çocuklarınız, kendinizi iyi hissettiğiniz konular gündeminize geliyor. Bu alanlarda önceden yaşadıklarınız ve hissettikleriniz, bugünlerinize bir ayna tutabilir. Bazı eski düşüncelerin ve eski aşkların etkisinde kalabilirsiniz.



Aygül Aydın
 
  • 12 Temmuz Pazartesi İlişkilerde türbülanslara, beklenmedik durum değişikliklerine, kopuş getiren sert etkilere açık olacağız. Haftanın bu ilk gününde finansal konularda sıkıntılar olasıdır. Merkür-Jüpiter üçgeninin olumlu etkisiyle önem verdiğimiz kişilerle görüşmeler, hukuki başvurular, girişimler, eğitim ve iletişim konularıyla değerlendirebiliriz.
  • 13 Temmuz Salı Ay-Merkür arasında uyumlu akış devrede olacak. Venüs-Mars kavuşumunun etkilerinin maksimumda kendini göstereceği bir zaman dilimindeyiz. Dolayısıyla ilişkiler had safhada önem kazanıyor. Sıcakkanlı, dürüst, açık ve net olmamız ilişkilerimizde kazandıracak. Nazik, düşünceli ve dürüst davranmak da çok önemli.
  • 14 Temmuz Çarşamba Sürpriz ve keyifli gelişmelere açık bir gündeyiz. Güneş-Neptün üçgeninin olumlu etkilerinin devrede olduğu gün genelinde manevi açıdan çok güzel bir enerji akışı var. Ruhsal çalışmalar yaparak değerlendirebiliriz. Deniz ve su kenarı yerlerde vakit geçirmek ve suyun güzel enerjisinden istifade etmek de iyi fikir olabilir.
  • 15 Temmuz Perşembe Ruhsal manada güçlü ve güzel bir enerji akışı var. Tam bir şifa alma zamanı. Sosyal yardımlaşma ve destek almak-vermek açısından çok güzel bir zaman dilimindeyiz. Birlik ve beraberliğin, bütünleşmenin önem taşıdığı, en önemli değerlerimize sahip çıkmayı hatırlatan bir gündeyiz. Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun!
  • 16 Temmuz Cuma Günün ilk yarısında iletişim kurduğumuz kişilerle uzlaşmaya varmak konusunda sorunlar yaşayabiliriz. Günün ikinci yarısı bu bakımdan daha rahat bir enerji akışı içeriyor. Konuşmalar, görüşmeler için akşam saatlerinde daha rahat sonuçlar alabileceğimiz bir zaman diliminde olacağız.
  • 17 Temmuz Cumartesi Özel ilişkilerdeki sıkıntıları dengelemek, telafi etmek açısından günün ilk yarısını kullanabiliriz. Günün ikinci yarısında ise ego ve güç çekişmelerine açık bir zaman diliminde olacağız. Bugünü önemli iş ve başvurular için kullanmazsak iyi ederiz. Otorite figürleriyle görüşmelerde sıkıntılar çıkabilir.
  • 18 Temmuz Pazar Güç ve otorite çekişmelerinin devrede olduğu, zorlu bir gündeyiz. Beklenmedik durum değişikliklerine açık olabiliriz. Bugün şartları fazla zorlamazsak iyi ederiz. Zira Güneş-Plüton karşıtlığının etkileri maksimumda devrede olacak. Bir de böbürlenmekten, karşı tarafa güç ve gövde gösterisi yapmaktan kaçınmalıyız.


Öner Döşer
 
çiç (10).jpg


KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aşk hayatınızda somut ve kalıcı kararlar alınıyor olacak. Hafta içerisinde aşk hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde yaşadığınız pozitif-negatif deneyimlerin daha kalıcı izleri olacaktır. Uzun vadeli başlangıçlar yapmak isteyenler harekete geçebilir. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde miras, nafaka ve taşınmaz alım-satım konuları ortaya çıkabilir. Bu alanda var olan davalarınız ise farklı bir noktaya evrilebilir. Nihai karar verilebilir ve sonuca ulaşabilirsiniz. Bazılarınız gebelik haberleri alabilir. Çocuk sahibi olma kararı alabilir veya çocuklarınız için yaşamınızı, günlük hayatınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu haftanın gezegen geçişleri bir hobinizi, yeteneğinizi işe ve mesleğe çevirebileceğinize işaret ediyor. Özellikle Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde karşınıza gelen olayları iyi gözlemleyin. Kendi yaşam yolunuza önemli derecede etki edebilecek kişilerle tanışabilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak içinse bu tarihler oldukça uygun.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta imzalar, resmi işlemler, başvurular ve anlaşmalar gündeminizde olacak. Geleceğinizle ilgili kararlar alacak ve yöneticiliğini üstlendiğiniz kişilerle ilgili düzenlemelere gideceksiniz. Salı ve Çarşamba günlerinde iş hayatınız, kariyeriniz ve kazançlarınız adına lehinize fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde araç alım-satım konuları, teknolojik aletlerle ilgili harcamalar ve tadilatlar gündeminizde olabilir. Gerilim ve agresyon, aşırı durağanlık ve dişil enerji ise bugünlerde kazalar ve aksilikler getirebilir. Yakınlarınızla ilişkilerinizde öfke kontrol sorunları yaşamamak adına gerilim yayan ortamda bulunmamak daha iyi olabilir. Hafta içerisinde maddi anlamda yapacağınız yatırımlar karmanızı iyileştirecek ve şifalandıracaktır. Yaşam düzeninizi kalıcı veya geçici olarak değiştireceğiniz durumlar olabilir. Hakkınızı savunmak için yasal bir süreç başlatabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta seyahatler ve yolculuklar gündeminizde olabilir. Yasal gündemlerle meşgul olabilir ve hakkınızı savunmanız gereken bir durum içinde kalabilirsiniz. Trafikte kontrollü olmalı ve günlük işlerinizde daha titiz davranmalısınız. Özellikle mesleğinizle ilgili alanda yüzeysel davranmak yerine yapacağınız detaylı çalışmalar sizi ileriye götürebilir. Önemli bir başarı, takdir veya ödül alabilirsiniz. Perşembe gününde Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında yeni harcama planları, yeni satın alım konuları ortaya çıkabilir. Uzun bir süredir hedeflediğiniz satın alım konusunu gerçekleştirebilir veya finansal konularla bağlantılı bir hayalinize kavuşabilirsiniz. Umut etmekten, dua etmek ve dilemekten bugünlerde kaçınmayın. Zira ummadığınız bir dileğiniz mucizevi bir şekilde gerçekleşebilir. Bugünlerde kardeşlerinizin hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Aile içinde söz, nişan gibi kutlamalar gündeme gelebilir. Bu hafta başlayan ilişkiler uzun vadeli ve kalıcı olabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta borçlar ve satın alımlar sebebiyle yüklü bir para çıkışınız olabilir. Fakat para trafiğinin artışı paranın size gelişini de sağlayacak. Hafta içerisinde para bana gelir, para beni sever olumlamalarını daha sık yapın. Zira bu hafta bu olumlamalarınız daha güçlü çalışacaktır. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde özellikle ilişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik kararlar alınıyor olacak. Süregelen ilişkilerde evlilik, nişan gibi merasimler gerçekleştirilebilir. Özellikle bir süredir ertelenmiş bir organizasyonu bugünlerde tamamlayabilirsiniz. Bazı Yengeçler için ise bir evlilik teklifi gündeme gelebilir. Daha duygusal, hassas fakat beraberinde alıngan da olabileceğiniz günler olacak. Özgüven ve öz yeterlilik duygusu ile hareket ettiğiniz sürece zor görünen konularda beklemediğiniz başarılar elde edebilirsiniz. Kendi başarınızı, kendi değerinizi insanların gözünden ölçmemeye dikkat edin. Dış görüntünüzle daha fazla ilgileneceğiniz bir hafta olacak.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta ilişkilerinizde ciddi kararlar, kalıcı deneyimler, kritik kararlar gündeme gelecek. Sizin için oldukça önemli olacak bir tanışma yaşayabilir veya süregelen ilişkinizde ciddi ve kalıcı olacak bir karar alabilirsiniz. Ne istediğinizi bilmek, sınırlarınızın ve değerinizin farkında olmak bu süreçte ilişkilerde daha fazla önünüzü açacak ve size kaliteli deneyimler getirecektir. Geçmişteki deneyimlerinizin bilgi birikimiyle hareket etmeli ve aynı tavırlarla farklı sonuç bekleme hatasına düşmemelisiniz. Bu hafta ilişki başlangıçları da ayrılıklar da kalıcı olabilir. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında elinizde olmayan koşul ve durumlarla ilgili uyum ve anlayışı, kabul enerjisini çalıştırma zamanı olacak. İlahi etkilerin hayatınızda artacağı bir dönem geçireceksiniz. Nasibiniz, kısmetiniz ve karmanızın getirdikleri bugünlerde önünüze gelebilir. Hafta boyunca gündeminizdeki konuların geleceğini daha fazla düşünebilir, merak edebilir; gündemlerinizin geleceğini ve ilerisini düşünerek hareket edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta çalışma ortamınızda tepeden inme değişiklikler ortaya çıkabilir. Yöneticileriniz değişebilir, yöneticilerinizin kararıyla çalışanların görev ve sorumluluklarında değişiklikler yapılabilir. Hafta içinde zaman zaman zorunlu işler ve zorunlu görevler sizi sıkılmış hissettirebilir. Gökyüzü pozisyonlarının güzel yanı ise hafta boyunca geçmişte emek verdiğiniz ve sabır gösterdiğiniz işlerin ödüllerini alacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında sosyal çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacak. Yeni bir gruba, yeni bir sosyal ortama dahil olabilirsiniz. Ekip çalışmalarında öne çıkabilir, bir ekibin liderliğini yapabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla iş teklifleri alabilirsiniz. Yeni bir ilişki veya arkadaşlığa başlayabilirsiniz. Eski dostlarla sosyal ortamlarda karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarla yurtdışı seyahati planları içinde olabilirsiniz. İçe dönüp bazı meseleleri gözden geçirme ihtiyacı duyabilir, bazı meseleleri daha derin sorgulayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aşk ilişkilerinizde önemli ve kalıcı deneyimler içerisinde olacaksınız. Yalnız Teraziler için çok güçlü bir hafta olacak. Özellikle Salı ve Çarşamba günlerinde kadersel ve karmik tanışmalar yaşayabilirsiniz. Sizi geliştirecek ve büyütecek insanlar karşınıza çıkabilir. Perşembeden itibaren ilişkilerinizde daha gerçekçi ve açık konuşmalar yapılabilir. Bu ise hem özel ilişkilerinizde hem arkadaşlıklarınızda olabilir. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında iş hayatınızda yenilikler ve değişiklikler gündeme gelecektir. Üstleriniz ve yöneticileriniz çalışma koşullarınızda, ekibinizde ve sorumluklarınızda düzenleme ve değişikliklere gidebilir. Bazılarınız için bir terfi veya yöneticilik teklifi ortaya çıkabilir. İş görüşmelerinde ise uzlaşma, anlaşma, başlangıç yapma adına oldukça destekleyici günler olacak. Çocuk sahibi olmak adına tedavi süreci geçirenler ise bugünlerde net sonuçlar alabilir. İlişkilerde her zamankinden kararlı, olgun ve mükemmeliyetçi olacağınız günler.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta özel hayatınızda yeni enerjilerin ve yeni başlangıçların gerçekleşmesi için eskiye dair olanlar son bulacak. İlişkilerinizde konfor alanında kalma eğiliminden bu hafta uzak durmalısınız. Zira haftanın güçlü potansiyellerini değişim ve kararlılık ile çalıştırabilirsiniz. Şans ve bereketin özellikle kariyer ve kişisel hedefleriniz konularında artacağı bir haftadasınız. Aklınıza koyduğunuzu bu hafta yapabilirsiniz. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında iş hayatınızda yenilikler ve değişiklikler gündeme gelecektir. Üstleriniz ve yöneticileriniz çalışma koşullarınızda, ekibinizde ve sorumluklarınızda düzenleme ve değişikliklere gidebilir. Bazılarınız için bir terfi veya yöneticilik teklifi ortaya çıkabilir. İş görüşmelerinde ise uzlaşma ve anlaşma, başlangıç yapma adına oldukça destekleyici günler olacak. Bir süredir beklediğiniz bir haber varsa bugünlerde gelecektir. Yabancı dil eğitimi de bu Yeni Ay ile meşguliyetlerinizden bir iolabilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta bir süredir yaşadığınız ikili durumlar arasında seçim yapabilirsiniz. Şartlara ve kişilere göre hareket etmek yerine daha açık ve net tavır sergileyebilirsiniz. Hak, adalet konuları sizin için her zamankinden önemli olurken; etik değerlerinizle hareket ettiğiniz her alanda biriktirdiğiniz iyi karmanın ödülleri bu hafta bir dileğinizin gerçekleşmesiyle yaşamınıza yansıyabilir. Yalnızca bugünlerde büyük sözlerden kaçının ve iletişimde sert ifadelerden uzak durun. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında önyargılarınızı yıkacak deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Fobilerinizin üzerine gitmek, kendinizle bir iç yüzleşme yaşamak bu yeni ayı daha verimli geçirmenize aracı olacaktır. Nitekim bugünlerde bazı ilişkilerinizde de yüzleşme ve açık konuşmalar ortaya çıkabilir. Saklı durumlar, gizli sırlar aniden açığa çıkabilir. Etrafınızdaki bazı insanlarla ilgili dedikodular kulağınıza gelebilir. Sosyal medya hesaplarınızın şifrelerini iyi saklayın. Aşk ve ilişkilerde ise bir süredir yapılamayan organizasyonlar, yapılamayan konuşmalar, alınamayan kararlar bu hafta alınabilir. Bugünlerde tanıştığınız veya karşılaştığınız kişiler kadersel olabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta çalışma ortamınıza yeni insanlar dahil olabilir. İş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinize yaptığınız yatırımın, işinize verdiğiniz emeğin bu hafta maddi kazançlarıyla karşılaşabilir ve daha güçlü hissedebilirsiniz. Gelecekte hedeflediğiniz iş ve finans planlarınız için ise bugünlerde emek vermekten vazgeçmemelisiniz. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında önyargılarınızı yıkacak deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Fobilerinizin üzerine gitmek, kendinizle bir iç yüzleşme yaşamak bu yeni ayı daha verimli geçirmenize aracı olacaktır. Nitekim bugünlerde bazı ilişkilerinizde de yüzleşme ve açık konuşmalar ortaya çıkabilir. Saklı durumlar, gizli sırlar aniden açığa çıkabilir. Etrafınızdaki bazı insanlarla ilgili dedikodular kulağınıza gelebilir. Bazı Oğlak burçları için haftanın enerjileri geçmiş ilişkiler, eski sevgili konularını canlı tutabilir. İçinizde kalan sözleri söylemek, içinizde kalan şeyleri yapmak için harekete geçme arzusunda olabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu haftanın başından itibaren ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ciddi kararlar, önemli adımlar gündemde olacak. Pek çok ilişkide artık ciddiyet hakim olacak, ayaklarınızı yere sağlam basacaksınız. İlişkinizi, karşınızdaki insanı, ilişkilerden beklentilerinizi daha fazla ciddiye alacak, önemseyeceksiniz. Bugünlerde aşk ilişkilerinizde yapacağınız başlangıçlar uzun vadeli bir birlikteliği sizlere hazırlayabilir. Aynı zamanda hem arkadaş hem partner olabileceğiniz bir ilişki fırsatı yakalıyor olabilirsiniz. Aşk hayatınızda, ilişkilerinizde bugünlerde karşınıza gelen deneyimlerinizi daha fazla önemseyin. Zira uzun vadede sizin için önemli etkileri olacak. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında iş hayatında yoğunluk ve tempo artabilir. Birden fazla iş ve planı daha çok çalışarak halledebilir ve tamamlayabilirsiniz. İş arayanlar, özgüven ve yeteneklerine olan güven ile çok önemli iş fırsatları yakalayabilirler. Bugünler bir yeteneğinizi geliştirmek veya kendinize yatırım yapmak için çok uygun zamanlar. Dil eğitimi alabilir, ehliyet kursuna yazılabilir, kısa süreli hobiler üzerine eğitimler alabilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta beden sağlığınızla ilgili hizmetler alabilir, kendi sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz. Çalışanlarınızla ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Çalışanlarınızın veya çalışma arkadaşlarınızın hayatlarında gelişen durumlar sizin planlarınızı etkileyebilir. Çalışma rutininizin değişebileceği veya dönemsel olarak farklı çalışma düzeni ve görevine geçebileceğiniz bir süreçtesiniz. Perşembe günü Yengeç burcunda Yeni ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında şans ve fırsatın sizden yana olduğunu göreceğiniz deneyimler içinde olabilirsiniz. İyi niyetinizin size şans ve bollukla geri dönüşleri olabilir. Çekiliş vb. şans oyunlarında şansınız artabilir, finansal şanslar yakalayabilirsiniz. Fakat aynı dönemde aşk hayatınızda da sizi mutlu edecek deneyimler, sizi duygusallaştıran paylaşımlar gündeme gelebilir. Auranızın daha güçlü olacağı bugünlerde daha çok sosyalleşin. Zira daha hızlı fark edilecek ve beğenileceksiniz. Bunların yanı sıra ev halkının hayatında yeni düzenler olabilir. Evden taşınmalar ile süreli veya süresiz ayrılan hane üyeleri olabilir.

mynet
 
çiç (11).jpg


Koç burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile aşk hayatı hararetleniyor. Beklenen aşk gelebilir, bir kıvılcımla ya da var olan ilişki canlanabilir. Bunun dışında eril-dişil yanın dengelenmesi ile yaratıcılık çokça artabilir. Bunu sanat, spor ve hobisel alanda değerlendirebilirsiniz. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı kariyerinizde bazı değişiklikleri yapmadıysanız artık zamanı geldiğini bunun için engelin sadece siz olduğunuzu anlatır. Bazı otorite figürlerinin etkisi altında kalmış olabilirsiniz. Değişim için güzel bir zaman.

Boğa burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile ev ve aile konuları hareketleniyor. Taşınma, evlilik, ev dekorasyonu, evde tadilat için uygun bir dönem. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte kendiniz ile ilgili bazı vesveseler ve endişeler tekrar gündeminize düşebilir. Sakin kalabileceğiniz ve huzuru yakalayabileceğiniz anları çoğaltmaya bakın. Spor yapıp enerji atmak iyi gelecektir. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı yapacağınız bazı görüşmeler, yeni kişileri tanıma ya da alacağınız bazı eğitimler, öğrendikleriniz sonucunda inanç ve yargılarınızda değişimler yaşanabilir. Hayat bakış açınızı radikal bir biçimde değiştirebilirsiniz. Yurtdışında ya da evinizden uzakta iseniz geri dönebilirsiniz.


İkizler burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile fikirlerinizi ustalıkla aktarıp kişileri etkileyebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışarak çevrenizi genişleyebilirsiniz. Dekoratif işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte bu yıl itibari ile sosyal çevrenizdeki tutumunuzu bir inceleyin. Çok fazla verici olup kendi istek ve arzularınızı geriye atıyor olabilirsiniz. Gelecek planlamanızı da başkalarından yarım ve destek almayacak şekilde kendi kendinize yetecek şekilde tasarlamanızda fayda var. Burada yine kendi istekleriniz önemli ve değerli olacaktır. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı kazancınızdaki artış sayesinde finans hayatınızda değişiklikler yapabilir, varsa borçlarınızı toparlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendinize olan değerinizi vererek hayata daha farklı açıdan bakmayı başarabilirsiniz.

Yengeç burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile kariyerinizde yapılacak bazı dokunuşlar ile gelirinizde artış sağlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi daha rahat sergileyebileceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte önümüzdeki 5 ay kariyerinizde nasıl bir yolda ilerlemek istediğiniz nasıl tatmin olacağınızı bulmanız için bir fırsat doğuyor. İyi değerlendirin, sadece kendinizi ve huzurunuzu, motivasyonlarınızı ve şevkinizin kaynağını düşünerek bazı kararları şekillendirmenizde fayda var. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı ikili ilişkilerde baskı altında olduğunuzu hatta etki altında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendi kimliğinizi rahatça sergileyebilmek adına ilişkilerinizde radikal değişiklikler söz konusu olabilir.

Aslan burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile hayatınıza yeni bir yön vermek için güzel bir dönem. Bu aşk ile de kariyer ile de olabilir. İkisi için de fırsatlar ayağınıza gelecektir. Kendinizi çok daha zinde ve mutlu hissedebileceğiniz bir hafta. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, yıl başından beri olanları düşünüp bazı konulardaki bakış açınızı değiştirmek durumunda olduğunuzu görebilirsiniz. Size artık iyi gelmeyen hatta zarar veren yargılarınızı ve inançlarınızı sorgulamanızın zamanı geldi. Bu 5 ay yapacağınız uzak yerlere seyahatler ve eğitim alanlarında dikkatli olmanızda fayda var. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı sağlığınızda daha fazla önem vermeniz gerektiğini vurguluyor. Bağımlılıklarınızdan arınıp sağlıklı beslenme rutinine geçmenizde fayda var.

Başak burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile şimdiye kadar fark etmediğiniz yeteneklerinizi, özelliklerinizi keşfetmek için güzel bir hafta. Metafizik konularına ilginiz artabilir. Bol bol meditasyon yapmanız yararınıza olacaktır. Gizli saklı aşk ve cinsellik deneyimleri yaşayabilirsiniz. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, finansal anlamda dikkatli olun. Fazla harcama ve borçlanma gündeminize gelebilir. Bununla birlikte eşin gelirinde bazı dalgalanmalar yaşanabilir. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, derin sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak popülerleşebilir, sosyal çevrenizde daha fazla tanınan bir kişi haline gelebilirsiniz. Aşk hayatında manipülasyonlardan uzak durun. Borsa gibi spekülatif alanlara karşı çok dikkatli yaklaşın.

Terazi burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile gelecek planlarınızı ele almak için çok güzel bir hafta. Sizi mutlu edecek ve motive edecek konuları kendinize çekebilirsiniz. Bununla birlikte sosyal çevreden aşk hayatına uzanan bir macera yaşanabilir. Kulüpler, dernekler adına bolca mücadele edebilir, efor sarf edebilirsiniz. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte ilişkilerdeki yerinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Sadece karşınızdaki kişiye odaklı yaşadığınız müddetçe ne sağlıklı ilişki kurabilirsiniz ne siz o ilişkiden tatmin olabilirsiniz. Kendi özel hayatınızı yaşamaya devam edin. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, geçmişte yaşadığınız bazı olaylar ya da aile ile olan güç mücadelesi sonucu kariyerinize odaklanabilir. Kendinizi yapacağınız aksiyonlarla göstermeyi başarabilir. Kendinizi duruşunuz be işiniz ile başarıya taşıyabilirsiniz.

Akrep burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile kariyerinizde güzel gelişmeler, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak veya evlenmek isteyenler için güzel bir dönem. Kendinizi çok daha yaratıcı işler içerisinde bulabilirsiniz. Verimli bir haftadasınız. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, şimdiye kadar ertelediğiniz sağlık konularını gündeme almak için ideal bir dönem. Sağlığınızı bozaak yeme davranışları ya da zararlı rutinlerinizden vazgeçmelisiniz. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, yakın çevreniz ile yaşadığınız bazı krizler ya da alacağınız bazı haberler sonucu bu değişiklik bir taşınma da olabilir, hayatınızı daha faklı şekilde yönlendirmek isteyebilirsiniz. Bakış açınızı bulabilir, kendinizi ve inançlarınızı keşfedebilirsiniz.

Yay burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile kırmızı çizgileriniz ya da yargılarınızdan dolayı ilişkileriniz sınanabilir. Daha toleranslı olmaya çalışın. Bununla birlikte büyük kitlelere ulaşabilecek projeler içerisinde yer alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kalabalıklara gösterme şansı bulabilirsiniz. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, aşk hayatınızda istek ve arzularınızı geri planda attığınız müddetçe bazı problemler yaşamaya başladığınızı görebilirsiniz. Bununla birlikte çocuğunuz ile olan iletişiminizi daha sağlıklı hale getirmek için bazı adımlar atabilirsiniz. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, maddi problemlerinizi alacağınız finansal destek ile azaltabilirsiniz. Bu bir finansal kuruluş olabileceği gibi eşten destek ya da miras gibi üçüncü şahıslardan gelecek destekler olabilir.


Oğlak burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile estetik yaptırma isteğiniz varsa bunun zamanını gösteren bir etkileşim olabilir. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte aile içindeki yerinizi gözden geçirmek için ideal. Baba ile olan ya da ailedeki otorite figürleri ile olan gerilimi, küslüğü dindirmek için uygun bir dönem. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, ilişkilerinizi yoluna koymak için belki de biraz siz manipülasyonlarda bulunmalısınız. İradenizi ortaya koymalısınız.

Kova burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile evlilik için çok ideal bir dönem. İlişkisi olmayanlar için ise yeni bir aşkın kapıyı çalabileceği bir hafta. İş anlamında ise ortaklık kurulabilir, bazı hukuki süreçler başlatılabilir. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, fikirlerinizi sadece kendinize saklamak yerine onları paylaşmanın zamanı geldi. Şimdiye kadar biriktirdikleriniz, kırıldıklarınız, gücendiğiniz olaylar birike birike sizi sıkmış olabilir. Öfke patlaması yaşamadan önce bunları ve bundan sonra olabilecekleri anlatmalısınız. Bununla beraber sizin de fikirleriniz değerli ve bunları diğerlerinden mahrum bırakmayın. Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, çalışma hayatındaki başarınız bazı gizli düşmanlar edinmenize sebep olabilir. Dikkatli davranıp gizli saklı işler içerisinde bulunmamaya çalışın.


Balık burcu​

Mars-Venüs kavuşumu ile yeni bir işe başlayabilir, günlük rutinlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Yapılan her işten keyif almayı başarabileceğiniz bir hafta. Kiron’un Koç burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendinize ne kadar değer verirseniz geliriniz de o kadar artacaktır. Bunun üzerine düşünüp kendinizi geliştirmeniz için 5 ayınız var. Yaptıklarınızı küçümsüyor ya da sıradanlaştırıyor musunuz yoksa hak ettiğiniz değeri veriyor musunuz? Son olarak Güneş-Plüton karşıtlığı, yaratıcılığınız sayesinde sosyal çevreniz ya da kalabalıklar içerisinde içinde bulunduğunuz topluluk içinde popülerleşme getirebilir. Sizi aşağı çeken bazı arkadaşlarınız ile bağınızı koparabilirsiniz.




Astrolog Damla Güleç
 
X