12 – 19 Temmuz 2021 Haftalık Burç Yorumları

tumblr_af0311dfb69aad7353140f0670df0628_bd1c753d_1280.jpg


Koç burcu​

Hafta içi ikili ilişkileriniz daha yoğun ve heyecanlı bir hale bürünebilir. Tutkularınızı daha iyi ifade ettiğinizi ve daha rahat sosyalleşebildiğinizi hissedebilirsiniz. Cinsel çekiminizin, cesaretinizin ve aksiyona geçme isteğinizin arttığı bu dönem romantik ilişkilerinize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Özünde rekabet olan herhangi bir işe, yarışa, ortaklığa girmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu içinizde büyüyen tutku ve cesareti arkasında durduğunuz bir amacı savunmak, haklarınızı korumak için kullanabilirsiniz. Tehditkar olmayan aksine çekiciliğinizi arttıran tutumunuz çevrenize patronluk taslamadan motivasyon aşılamanızı sağlayabilir.

Boğa burcu​

Haftanın ilk iki günü duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Çevrenize hatta en sevdiğiniz kişilere karşı karmaşık duygulara sahip olabilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizi çalkantılı bir hale sürüklerken tutku da taşıyabilir. Kendinizi ne kadar seversiniz çevrenizin de sizi o kadar seveceğini fark edebilirsiniz. Çarşambadan pazara kişisel gücünüzü ve etkinizi arttıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sizin özgüveninizi arttırırken hayatınızı yeniden şekillendirmenizi sağlayabilir.

İkizler burcu​

Hafta içi daha samimi ilişkiler ve cinsel tatminlik arayışısında olabilirsiniz. Hassas ve duygusal tarafınız tutkulu ve seksi yüzünüzü daha çok öne çıkarabilir. Artan karizmanız ve popülerliğiniz sosyal ortamları sizin için daha keyifli ve eğlenceli kılabilir. Hafta sonu hayal gücünüz ve yaratıcılığınız yüksek olabilir. Spiritüel yönünüzü kuvvetlendirecek aktiviteler ile uğraşmak, meditasyon yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle aradığınız derin ilişkileri bu sayede kurabilirsiniz.

Yengeç burcu​

Pazartesi ve salı genişleyen vizyonunuz ve keskin algılarınız bulunduğunuz durumlara daha geniş bir çerçeveden bakmanıza alan tanıyabilir. Sahip olduğunuz bu yeni perspektiften yararlanarak gelecek planlarınıza yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Pozitifliğiniz ve cesaretlendirici tavrınız çevreniz üzerinde motive edici bir etki bırakabilir. Cumadan pazara sahip olduğunuz iyi hisleri sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Yeni bir romantik ilişkiye başlamak veya var olan ilişkinizi kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi güzel ve şefkat dolu hissedebilir, iyi enerjili kişi ve olayları kendinize çekebilirsiniz.

Aslan burcu​

Pazartesiden perşembeye olan süreç; iyi haberler, coşku ve iyimserlik getirebilir. Şans hayatın birçok alanında sizi bulabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir veya sınava girebilirsiniz. Tatil rezervasyonları, yolculuk planları yapılabilirsiniz. Sosyal çekicililiğiniz ve iyi iletişim becerileriniz sayesinde sizinle ve başkaları arasındaki anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Cumadan pazara, sevginizi ve şefkatinizi özel birine göstermek için daha istekli olabilirsiniz. Sosyal becerileriniz ve arkadaşça tavırlarınız başkaları tarafından takdir edilebilir. Bu çekici enerjiniz ile yeni aşkları kendinize çekebilir, iltifat ve hediye alabilirsiniz.

Başak burcu​

Pazartesiden çarşambaya geleceğinizi planlayabilirsiniz. Olumlu düşünme, geniş bakış açısı ve karar verme becerileri tercih ettiğiniz yolu görselleştirmenize yardımcı olabilir. İyi iletişim becerileriniz sayesinde girdiğiniz sosyal ortamlar daha tatmin edici bir hale gelebilir. Fikirleri kolay kavramanız ve dikkatli konsantrasyonunuz sayesinde daha az stresle çalışabilirsiniz. Perşembeden pazara, arkadaşlarınız ve ailenize manevi açıdan daha bağlı hissedebilirsiniz. Empati ve ilginin artması sosyal ilişkilerinizde canlandırıcı bir etki yaratabilir. Kitaplar, çalışma kursları, gurular, Tarot okuyucuları ve astrologlar ile manevi aydınlanma yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Terazi burcu​

Pazartesiden cumaya romantizm ve sosyalleşme için yılın en iyi zamanı olabilir. Cinsel arzularınızın artması kendinizi seksi ve çekici hissetmenizi sağlayabilir. Arzularınızın peşinden koşarken kendinizden emin ve iddialı olabilirsiniz. Kendinizi daha çok kişiye tanıtmak veya üzerinde çalıştığınız bir projeyi çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü, sevdiklerinizle paylaştığınız duygusal bağlarda olumlu bir enerji artışı yaşanabilir. Bu sayede yakın geçmişteki ilişki problemlerinizi çözümleyebilirsiniz. Özgüvenli duruşunuz ve özveriniz çevreniz tarafından takdir edilebilir.

Akrep burcu​

Pazartesi ve salı; öfke, öz kontrol eksikliği hissedebilir ve dürtülerinize göre aksiyona geçebilirsiniz. Tutkularınızın ve rekabet duygunuzun yoğunlaşması stresli bir ilişkinin daha gergin olmasına yol açabilir. Flörtlerinizde standartlarınızı düşürmemeye özen gösterebilirsiniz. Bir ilişki içindeyseniz, sevginizi cinsel hayatınıza yeni deneyimler katarak canlandırabilirsiniz. Çarşambadan pazara hayatınızın gidişatını değiştirebilecek güce erişebilirsiniz. Araştırma ve sorgulama isteğiniz gizli bilgileri ve sırları ortaya çıkarabilir. Bu dönem aynı zamanda kötü alışkanlıkları bırakmak ve ilişki sorunlarını çözmek için iyi bir zaman olabilir. Karmaşık ilişki dinamikleri daha net bir hale gelebilir.

Yay burcu

Hafta için, artan sosyal temas ve eğlence arzunuz, bu günleri flört için yılın en iyi zamanları yapıyor. Yumuşak ve sevecen tarafınız, cinsel isteklerinizi dengelerken kendinizi çok daha güçlü hissediyor olmanız sosyal ortamlarda popülerliğinizin artmasına neden oluyor. Hafta sonu ise size neşe ve memnuniyet getiren kişi ve durumlarla bağlantı içerisine girebilirsiniz. İçinizdeki şefkat, yakın ilişkilerinizin daha da güçlü temellerle kavuşmasını sağlayabilir.

Oğlak burcu

Pazartesiden cumaya kendinizi daha şefkatli, yaratıcı ve idealist hissedebilirsiniz. Artan maneviyata yönelme dürtüsü, size rahatlık ve güven sağlayan maddi unsurlardan vazgeçmeden hayata bambaşka bir bakış açısıyla yaklaşmanızı sağlayabilir. Bu süreçte partnerinizle daha yakın, ruhsal bir bağ kurabilir veya gerçek bir bağ kurabileceğiniz özel biriyle tanışabilirsiniz. Cumartesiden pazara ise gücünüzü elinizden alabilecek durumlar veya kişiler sebebiyle üzerinizde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Bu gücü bırakmamak adına ilişkilerinizde manipülatif davranışlar sergileyebilirsiniz. Uzlaşmacı tavırlar içerisinde olmanızda fayda var.

Kova burcu

Haftanın ilk üç günü, kendinize olan güveninizi artırabileceğiniz yeni projelere adım atabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve cesur hissedeceğiniz bu süreçte, inisiyatifinizi zor görevlerin üstesinden gelmek için kullanabilirsiniz. Artan cinsel arzunuz ve çekiciliğiniz sayesinde, mevcut ilişkinizi hareketlendirebilir veya yeni biri ile tanışabilirsiniz. Perşembeden pazara ise sosyalleşmek isteyebilir, sevgi ve şefkat gösterip karşı taraftan da bu duyguları almak isteyebilirsiniz. İçinizde pozitif bir enerji hissedeceğiniz bu günlerde, finansal konulara ve yaratıcı çalışmalara adım atmanızda yarar olabilir.

Balık burcu

Pazartesinden perşembeye, duyarlı tavrınız, hayal gücünüzün, sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın da gelişmesini sağlayabilir. Artan psişik farkındalığınız ise size kendiniz, çevreniz ve gelecek hakkında öngörüde bulunma şansı tanıyabilir. Bu, geleceğinize şekil vermek için de ideal bir zaman. Hayallerinizi, gerçeğe dönüştürmek için yeni hedefler belirlemenizde fayda var. Hafta sonuna doğru ise hayatınız ve çevrenizdeki insanlar üzerinde daha fazla güce ve etkiye sahip olabilirsiniz. Güç ve otorite durumundaki kişilerle olan ilişkileriniz pozitif seyredebilir, kişisel ve mesleki sorunlarınızı daha kolay bir şekilde çözebilirsiniz.





Livetobloom
 
çiçek1.jpg



Burçlarınız Yükselen burçlarınızla birlikte okumayı unutmayın.

Koç: Aile, yuva, çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak bu hafta. Onlarla birlikte bir tatil planlayabilir ya da evinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizin sizden beklediği bir yardım olabilir. Bu konularda bir koşuşturmaca yaşayabilirsiniz. kendinizi iş ve özel yaşamınızda sıkışmı hissedebilir, kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak, spritüel çalışmalar yapmak size iyi gelebilir. baş ağrılarınıza dikkat edin. Hafife almayın. Varsasanatsal çalışmalarınız ya da özel yetenekleriniz/hobilerinizle ilgili konularda çalışmalar yapın. Yalnız olanlar için sürpriz aşklar kapıda... Ancak çok da bel bağlamayın. Gelgeç olabilir.

Boğa: Bu hafta iş ya da özel yaşamınızla ilgili sık sık kısa mesafe yollar yapabilirsiniz. Yanlış anlamalardan dolayı oluşan pürüzleri sizin gidermeniz gerekebilir. Fazla duygusal olabilir, konulara subjektif yaklaşabilirsiniz. Tarafsız olmaya çalışın. Sürpriz bir şekilde uzun zamandır almayı düşündüğünüz bir taşınmazla ilgili elinize güzel bir para geçebilir. İstediğinizi alabilirsiniz. Bugüne kadar ortak iş yaptığınız kişilerle olan bağlarınızı koparabilirsiniz. Kendinize yeni yollar çizebilirsiniz. Eğitim konusunda kararsız gençlerin karşısına güzel fırsatlar çıkıyor. Bahçe, toprak, çiçek işleri stresinizi almanıza yardımcı olacaktır.

İkizler: İş alanında bugüne kadar bekletmek zorunda kaldığınız, sürüncemede kalan konuların hızlı bir akışa girdiği süreçtesiniz. Konuyla ilgili otorite figürleriyle sürpriz anlaşmalar, sözleşmeler yapacaksınız. Kardeş, yakın akraba, yakın arkadaş çevresinden birilerinin haberleriyle bu hafta biraz canınız sıkılabilir. Konuyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bu arada gelir gider dengenize dikkat etmeyi unutmayın. Bazı açıklar verebilirsiniz. Yakın çevrenizden birilerine borç vermek zorunda hissedebilirsiniz kendinizi. Yine de iki üç kere düşünün, derim. Aklınıza gelen fikirleri olgunlaştırıp hayata geçirme zamanı sizler için.

Yengeç: Bu haftadan itibâren sezgileriniz oldukça yüksek seviyede olacak. Kulak verin, derim. İş ya da özel yaşamınızda karşınıza çıkacak sorunlar karşısında aklınızdan çok sezgileriniz devrede olacak. Neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkına vararak doğru kararları verebileceksiniz. Şehir dışı/Yurt dışı eğitim almak, seyahat etmek, iş birlikleri yapmak isteyenler için uygun bir dönem... İçinde olduğunuz sosyal gruplardan âni bir kopuş yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi biraz üzebilir. Öz kaynaklarınız, kendi kazandığınız maddi konuarda bol fırsatlarla dolu bir hafta sizler için. İstediğiniz gibi değerlendirin. Ancak dikkatli olun. Uzun süreli olması konusunda garantici olun.

Aslan: Aşk, sevgi, para, dünyevi/kişisel her türlü zevk, lüks, konfor sizlerle beraber bu hafta... Harika aşklar ve zevkler kapınızda... Bunun yanında bolca harcama ve israf da söz konusu eğer dikkatli olmazsanız. Kendinizi fazla da kaptırmayın bu havaya. Uzun vâdeli olup olmadığına dikkat edin, edebilirseniz. Ayaklarınız yerden kesiliyor çünkü. İş, plan, projeler konusunda oldukça şanslısınız. Ortak yapacağınız işlerde şanslı olabilirsiniz. Banka kredisi, miras, nafaka konularında beklediğiniz gelişmelerle ilgili güzel haberler alacaksınız. Flörtöz konularına dikkat... Kendinizi fazla kaptırmayın. Başladığınız gibi bitirebilirsiniz.

Başak: Bu hafta eş, ortaklar, sosyal çevrenizle ilgili güzel destekler alacağınız bir hafta... Yapmayı düşündüğünüz yatırımlar, projeler, başlamayı düşündüğünüz eğitimlerle ilgili sürpriz haberler ve destekler alabilirsiniz. İletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak konunuzla ilgili. İş ve kariyer alanınızda küçük çaplı değişimler yapmayı istiyorsunuz. Bununla ilgili fırsatlar çıkabilir. Fakat ilişki/evlilik konularında uzun zamandır askıda kalmış konuları artık nihayete erdirmek durumundasınız. Tamam ya da Devam durumları söz konusu... Aynı zamanda yakın bir arkadaşınızın sıkıntılarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Terazi: Yeniliklerle dolu bir haftaya başlıyorsunuz. Yeni aşklar, kariyerinizle ilgili değişimler/yenilikler, aile içi konularda bugüne kadar süren anlaşmazlıkların sonlanması, çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili yeni fırsatlar, belki başka bir şehre/ülkeye taşınma gibi durumlar söz konusu... Özellikle çalışma hayatınızdaki koşullarda yapacağınız değişiklikler sizlere yepyeni fırsatlar getirecek. Finansal konularda epey rahatlayacaksınız. Fakat duygusal konularda kendinizi biraz sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Geçici bir durum... Spor ve diyete başlamak için uygun zamandasınız. Böbreklerinize dikkat edin.

Akrep: uzunca bir süredir ilişkiler ve ortaklıklar alanında sınanıyrsunuz. Ne yazık ki bu böyle sürmeye devam edecek, siz doğrusunu oluşturana kadar. Ne kadar zorlasa da en iyisini istiyor gökler sizler için. Finansal anlamda zorlansanız da olmayanı olduracak güce sahipsiniz. Gökler sizi destekliyor. Öngörülerinize ve sezgilerinize güvenmeye devam edin. Çalışanlar veya yeni iş arayanlar bu dönem başlayacakları/başlatacakları projelerinde/işlerinde parlayacaklar. Ev tadilat/yer değiştirme çalışmalarınız bu haftayla sınırlı değil. Yazın sonuna kadar devam edecek. Akademik çalışmalar yapanlar istedikleri başarıyı elde edecekler. Tatili bir süre daha erteleyeceksiniz.

Yay: Evinizle ilgili uzun zamandır beklettiğiniz tadilat, dekorasyon işleri gündeminizde olacak. Siz her ne kadar hemen tatile, uzun yollara çıkmak isteseniz de. Daha çok kazanç sağlamak için işlerinizle ilgili yapmanız gereken reklam, tanıtım konularında aktif olmalısınız. Aşk/Flört konularında şanslı bir dönemdesiniz. Yeni ve hızlı aşklar var gündeminizde. Evliler için uzun zamandır çözülemeyen sorunların çözümlenmesi söz konusu... Çocukları olanlar için onlarla ilgili sevindirici gelişmeler ve haberler var. Kronik rahatsızlıkları olanlar sağlığınızı ihmâl etmemelisiniz. Alım satım işleri için uygun bir hafta sizler için...

Oğlak: İşinizle ilgili beklediğiniz finansal kaynaklara ulaşabileceğiniz bir haftaya girdiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden parasal destekler gelecek. Bu bir miras olabilir, şans oyunu olabilir . Her ne kadar sizin gibi işini şansa bırakmayı tercih etmeyen bu burca uymasa da. Bu hafta biraz karamsar olabilir, hayatınızla ilgili köklü değişiklikler yapmak isteyebilir, bununla ilgili fikirlerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Kimseyi kırmamaya gayret edin. Biraz sosyalleşin. İçinize kapanmayın. Kısa mesafeli yolculuklara çıkın. Spor yapın. Fikirlerinizi dostlarınızla paylaşın. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Her şeyi siz yüklenmeyin.

Kova: Maddi konularda biraz durağanlaşmış durumdasınız. Geride halledilmesi, tamamlanması gereken şeyler var. Acele etmeyin. Elinize hızla para geçebilir aynı hızla gidebilir. Harcamalarınıza dikkat edin. Arkanızdan iş çeviren insanlar bir anda ortaya çıkacaklar. İş ve özel yaşamınızla ilgili sorumluluklarınız artacak. Aileden birinin bakımını üstlenmek durumunda kalabilirsiniz uzun bir süre. Yalnız olmayacaksınız, endişelenmeyin. Sevdiklerinizden alacağınız güzel haberlerle sevineceksiniz. İşle ilgili konularda terfî bekleyenler terfî alabilir, zam isteyenler zam... Başkalarıyla ilgileneyim derken kendinizi de ihmâl etmeyin. Önemli olan sizsiniz.

Balık: Aşk/Sevgi hayatınızda büyük bir hız var bu hafta. Evlilik teklifi ya da kararı alanlar için oldukça uygun bir zaman dilimi... Tam istediğiniz hayâllerinizdeki aşkı yaşayacaksınız. Yaratıcı, üretici, sanatsal çalışmalar yapanlar için de ilham perilerinin kendilerini boş bırakmayacakları bir süreçtesiniz. Yeteneklerinizi parlatıp kendinizi üst seviyeye taşıyabileceksiniz. Sezgileriniz oldukça güçlü olacak ama kendinizi biraz köşeye sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz sosyal gruplar içerisinde bazı sürtüşmeler yaşayabilir, bunlara canınızı sıkabilirsiniz. İyi kötü arkadaşların elenme zamanı olarak bakın konulara.



"Beyniniz düşünebilir

Ama kalbiniz bilir."



Hepinize aşk, sevgi, bolluk, bereket dolu bir hafta (zamanlar) dilerim.

AstroKedi Dilâra
 
hafta (5).jpg

12 TEMMUZ KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde aşk, ilişkiler, yakın arkadaşlıklar ve çocuklar olacak. Yeni bir aşka yelken açabilir, yeni birileriyle tanışabilir ve ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda yakın arkadaş çevrenizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir dönem olacak. Çocuğu olan Koç burçları ise çocukları ile daha fazla vakit geçirebilir ve olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

12 TEMMUZ BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde aile bireyleriniz ve yaşam alanınız olacak. Bu süreçte aile bireylerinizdeki kişiler ile duygusal olarak daha yoğun vakitler geçirebilir ve güzel anılar biriktirebilirsiniz. Aynı zamanda taşınmak gibi bir düşünceniz varsa bunu gerçekleştirebilir ya da yaşam alanınızda yenilikler ve değişimler yapabilirsiniz.

12 TEMMUZ İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde eğitim hayatınız, yolculuklar aynı zamanda kardeş ve akrabalarınızla olan diyaloglarınız söz konusu olacak. Eğitim hayatınıza dair bir süredir verdinğiniz çabaların karşılığını alabilir ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yolculuk planları yapabilir ve yeni yerler keşfetmek için yola çıkabilirsiniz. Bu süreçte kardeş ve akrabalarınızdan destek alabilir ya da bu süreci onlarla da paylaşabilirsiniz.

12 TEMMUZ YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde maddi ve finansal konular yoğun olacak. Yeni yatırımlar yapmak isteyebilir ve bütçenizi genişletmek için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda geçmişten gelen bir borcunuz varsa bunu kapatabilir ya da bir alacağınız varsa bunu alabilirsiniz.

12 TEMMUZ ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminiz tamamen kendiniz olacaksınız. Kişisel bakımınıza daha fazla odaklanabilir ve fiziksel görünümünüz ile ilgili yenilikler ve değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Spora başlayabilir, diyete başlayabilir ya da kilo almak için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız değişimler size güzel sonuçlar getirecektir ancak biraz fazla uğraşmanız ve istikrarlı olmanız gerekebilir.


12 TEMMUZ BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde bilinçaltınıza dair konular ve gizli düşmanlıklarınız olacak. Bilinçaltınızda uzun süredir netleştiremediğiniz belirsiz konular varsa bunları netleştirebilir ve şifalandırabilirsiniz. Ayrıca arkanızdan konuşulan ve dönen ne varsa bunları öğrenebilir ve bir çözüme kavuşturabilirsiniz.

12 TEMMUZ TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde sosyal çevre diyaloglarınız söz konusu olacak. Sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçirebilir ve arkadaşlarınız arasında oldukça popülerleşebilirsiniz. Geçmişte sorun yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi şifalandırabilir ve çevrenize dair yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

12 TEMMUZ AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde iş ve kariyer hayatınız olacak. Yeni bir işe adım atabilir, bulunduğunuz işte terfi alabilir ve uzun süredir gösterdiğiniz çabaların meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Bu süreçlerde fazla mücadele gerektiren ve sizi biraz zorlayan konuları sabırla ve sorumluluk bilinci ile karşılayarak kendi lehinize çevirmelisiniz.

12 TEMMUZ YAY BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündemimizde eğitim hayatınız, yolculuklar, seyahatler ve yurtdışı bağlantılarınız varsa bunlarla ilgili konular olacak. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da mevcut eğitim hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yollara çıkabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Aynı zamanda yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu konularda da gelişmeler yaşayabilir ve uzun süreli çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

12 TEMMUZ OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde maddi ve finansal konular, bankalar, mahkemeler ve ameliyat – operasyonlarla ilgili konular olacak. Uzun süredir gündemde olan bir maddi açığınızı kapatabilir, bankalarla olan işlerinizi çözümleyebilir ve gündemde olan bir mahkeme süreciniz varsa bununla ilgili bir sonuçlanma ya da gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili verdiğiniz mücadelelerin sonuçlarını göreceksiniz.

12 TEMMUZ KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde evlilik ve ortaklıklarınız olacak. Uzun süreli ilişkileriniz varsa bu ilişkiye dair yeni kararlar alabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda evlilik ve ortaklıklarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve uzun süredir verdiğiniz mücadelelerin karşılıklarını alabilirsiniz.

12 TEMMUZ BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Bu hafta gündeminizde çalışma alanınız ve sağlığınız olacak. Bu süreçte sağlığınıza yoğunlaşmanızda fayda var. Daha önceden aksattığınız, ihmal ettiğiniz sağlık kontrolleriniz ya da sağlık problemleriniz varsa bu hafta bunları çözümleyebilirsiniz. Aynı zamanda çalışma alanınızdaki ortamınız ile ilgili uzun süredir verdiğimiz mücadelelerin sonuçlarını alabilir ve bu noktada güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.




Astrolog Elvan
 
X