Arkadaşlar ilk hamileliğim ve bugüne kadar bulantı vs. Sorun yaşamadım. Ani hareket neticesinde sağ bacağımın alt kısmı ayaktan popoya kadar giden siyatik denilen sinir kasılması yaşıyorum.4 gündür yürüyemiyorum. Doktor istirahattan başka hiçbir çözüm sunmadı.ptesi işe devam etmem gerekiyor. Daha önce yaşayan varsa lütfen tavsiye bekliyorum....
Arkadaşlar ilk hamileliğim ve bugüne kadar bulantı vs. Sorun yaşamadım. Ani hareket neticesinde sağ bacağımın alt kısmı ayaktan popoya kadar giden siyatik denilen sinir kasılması yaşıyorum.4 gündür yürüyemiyorum. Doktor istirahattan başka hiçbir çözüm sunmadı.ptesi işe devam etmem gerekiyor. Daha önce yaşayan varsa lütfen tavsiye bekliyorum....
canım geçmiş olsun, allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
hamile değilim henüz ama bebek istiyorum
siyatik teşhisi geçen sene kondu banada ve dönem dönem geçsede
arada bir acısı öyle artıyor ki yürüyemiyorum.
bana bi ağrı kesiciyle voltaren krem vermişti geçen yıl başkada bişey vermiyorlar gerçekten
topuklu fln giyilmemeliymiş, fazla ayakta duran yada aksine hep oturan kişiler dikkat etmeliymiş
bilemiyorum ne yapmalı bende hamile kalınca artar diye korkuyorum vücud ağırlaşnca daha da zor...
saol canım inş bir an önce bebek haberini alırsın :) evet maalesef bn de sürekli oturarak çalışıyorum. tamamen iyileşmese de normal yaşamına dönmen nekadar sürdü? gebelik öncesi bol egsersiz senin için iyi olabilir; kasların zayıflaması tetikliyormuş.