Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12+2 haftalık hamileyim çok alt karnım ağrıyor dünden beri
Başından beri karnımda kasıklarımda ağrı var zaten ama hiç bu kadar şiddetlenmemişti korkuyorum neden oluyor böyle ağrıdan ağladım çok 2 de doktora gidicem
Başından beri karnımda kasıklarımda ağrı var zaten ama hiç bu kadar şiddetlenmemişti korkuyorum neden oluyor böyle ağrıdan ağladım çok 2 de doktora gidicem
12 haftalıkken benimde çok şiddetli bayagı agrım oldu akşam üzereydi kendimi zorla uykuya verdim uyudum sabah geçmezse doktora gidicektim sabaha bişeyim yoktu sanırım rahim büyüyor yukarı çıkıyor o yüzden bu ağrılar olabilir
Doktora gidince bana da yazarmısınız nedenmiş bu agrılar
12 haftalıkken benimde çok şiddetli bayagı agrım oldu akşam üzereydi kendimi zorla uykuya verdim uyudum sabah geçmezse doktora gidicektim sabaha bişeyim yoktu sanırım rahim büyüyor yukarı çıkıyor o yüzden bu ağrılar olabilir
Doktora gidince bana da yazarmısınız nedenmiş bu agrılar