- 28 Mart 2015
- 14
- 4
- Konu Sahibi muratdeniz07
12+3 de doktorum %80 erkek dedi acaba yanılmış olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 15 haftalık hala net değil.bu hafta kontrolüm var bi umut belli olacak...12+3 de doktorum %80 erkek dedi acaba yanılmış olabilir mi ?
12+3 de doktorum %80 erkek dedi acaba yanılmış olabilir mi ?
o zaman erkek olma olasılığı çok daha yüksekBenimde 13 haftalıkken kıza benziyor hatta kızz dedi doktor.. başka doktorda 16 haftalıktaki kontrolümüzde erkek dedi.. 1 ay sonra ne olacak acaba bende meraktayım.. Erkek de cinsiyet ne zaman oluşmaya başlıyor acaba ?
Ay bu doktorlarin yuzdelikleride beni oldurcek :)12+3te %55 erkek denildi bakalm dogru tahmin mi olcak
Qbizi deli etmek galiba niyetleri soylemese daha ii di ama bnm içime basından beri doğanda buyduAy bu doktorlarin yuzdelikleride beni oldurcek :)
Genelde icine dogan oluyor diyorlar ben ne diyim icime once erkek dogdu sonra iki hafta kiz dogdu sonra yine erkek kafayi yicem derken cinsiyet gunune 3 hafta kaldi beklicez artik...Qbizi deli etmek galiba niyetleri soylemese daha ii di ama bnm içime basından beri doğanda buydu
İlk bebegım oldugu için problem yapmıyorum ama erkege alıstrdım sanırım kendimi kız olursa buyuk suprız olcak bu kadar erken belli olması tahminleri erkegın uzerinde yogunlastırıyo allah saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsnGenelde icine dogan oluyor diyorlar ben ne diyim icime once erkek dogdu sonra iki hafta kiz dogdu sonra yine erkek kafayi yicem derken cinsiyet gunune 3 hafta kaldi beklicez artik...
Aynen bizimde ilk farketmiyor ama kizimin basinda onu korucak kollucak bi abisi olsun isterdim yinede eger kizsa onu uzuyorum gibime geliyor valla simdiden kendimi kotu hissediyorum :)İlk bebegım oldugu için problem yapmıyorum ama erkege alıstrdım sanırım kendimi kız olursa buyuk suprız olcak bu kadar erken belli olması tahminleri erkegın uzerinde yogunlastırıyo allah saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsn
Bn erkek oldugunu gordumtabi bizi yanıltmadıysa bakalm 3 hafta kadar sonra net goruruz insallaah tabi bebiş gosterirseAynen bizimde ilk farketmiyor ama kizimin basinda onu korucak kollucak bi abisi olsun isterdim yinede eger kizsa onu uzuyorum gibime geliyor valla simdiden kendimi kotu hissediyorum :)