Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım konuyu açan arkadaşa yüzde 80 erkek demiş doktoru. Ona mesaj yazmıştım ama senin Bebiste erkek gibi ama tabi ki doktorun ne diyecek bakalım merak ediyorum
Canım konuyu açan arkadaşa yüzde 80 erkek demiş doktoru. Ona mesaj yazmıştım ama senin Bebiste erkek gibi ama tabi ki doktorun ne diyecek bakalım merak ediyorum
Doktorum 10.haftada büyük ihtimalle erkek demişti ve hala erkek olarak devam ediyoruz iyi bir doktor çok önemli çünkü yanılamalar insanın canını sıkıyor kendini ister istemez alıştırıyorsun. Hoş profesörlerin bile yanıldığını duyuyoruz hatta doğuma kadar farklı söylenip de son dakka da farklı çıkanlar bile az da olsa hala var.
benim ilk 10. haftada erkeğe benziyor dedi gerçekten de erkek çıktı erkek bebeklerin çıkıntısı oluştuğu için yanılma ihtimali daha az oluyor. ama mesela başta kızda herhangi bir çıkıntı görünmediğinden ve bu çıkıntının daha sonra oluşabileceği ihtimaliyle kız bebeklerde daha geç söyleyebiliyorlar hemen söyleyemiyorlar