- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+4 yani ayın 16sında randevum var haftaya. Acaba cinsiyet öğrenebilir miyim ? Birde bir sorum daha olacak bu 2 ki tarama özelde Ankara için ne kadar oluyor ? Yaptırmasak da ayrıntılı ultrason yaptırsam 20 haftalıkta olur mu?
11+3te kız dedi doktorum hala kız meleğimBenimde 27 sinde randevum var 12+4 olcam nasipse bende meraktayımmm![]()
ay ne güzel . Bende hemen öğrenirim inşlh11+3te kız dedi doktorum hala kız meleğim
İnş canım Rabbim gönlüne göre versin ilk mı senin deBenimde 27 sinde randevum var 12+4 olcam nasipse bende meraktayımmm
ay ne güzel . Bende hemen öğrenirim inşlh![]()
Yok Can'ım benim kızçem var teyzesi bu iki numara. Kızımın cinsiyetini çok geç gördük bunu hemen öğrenmek istiyorum hayırlıcaİnş canım Rabbim gönlüne göre versin ilk mı senin de
Rabbim gönlüne göre versin canım öğrenirsin inş gittiğinde tatlı ye genelde hep öyle diyorlar bende hatun çok uğraştırdı göstermedi su içip çikolata falan ye diyorlar hazırlıklı gitYok Can'ım benim kızçem var teyzesi bu iki numara. Kızımın cinsiyetini çok geç gördük bunu hemen öğrenmek istiyorum hayırlıca![]()
Aynen tam beslenip öksürüp zıplayıp gitçem inşlhRabbim gönlüne göre versin canım öğrenirsin inş gittiğinde tatlı ye genelde hep öyle diyorlar bende hatun çok uğraştırdı göstermedi su içip çikolata falan ye diyorlar hazırlıklı git