12+4 cinsiyet belli olur mu?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
12+4 yani ayın 16sında randevum var haftaya. Acaba cinsiyet öğrenebilir miyim ? Birde bir sorum daha olacak bu 2 ki tarama özelde Ankara için ne kadar oluyor ? Yaptırmasak da ayrıntılı ultrason yaptırsam 20 haftalıkta olur mu?

Bana 12. Haftada erkek demişlerdi ama 18. Haftada kız dediler. İkili testte kalıtsal hastalık bakıyorlar ayrıntılıda da organlara bakılıyor. Hiçbirini yaptırmayan arkadaşım da var. Benim biraz sıkıntılı bir gebeliğim olduğundan hepsini yaptırdım canım son karar sana kalıyor...

13+1 de kız dediler ve değişmedi. Bence öğrenirsin
12+4 yani ayın 16sında randevum var haftaya. Acaba cinsiyet öğrenebilir miyim ? Birde bir sorum daha olacak bu 2 ki tarama özelde Ankara için ne kadar oluyor ? Yaptırmasak da ayrıntılı ultrason yaptırsam 20 haftalıkta olur mu?

10+3te kontrolum vardi.. yuksek ihtimal erkek gibi duruyor ama bi dahaki kontrolünde daha net söyleyebilirim dedi. yarin kontrolum var 13+1 olmuş olacak :) cok merak ediyorum..

Benimde 27 sinde randevum var 12+4 olcam nasipse bende meraktayımmm :-)

Özel hastanelerin makinaları daha gelişmiş oluyormuş o yüzden görürsün cinsiyetini dedi herkes ama hala inanamıyorum ve sanki göremezsem bir dahaki kontrol de bir ay sonraya atıyorlar merak içinde ölüp gidicem :bicak::bicak::bicak:

Yok Can'ım benim kızçem var teyzesi bu iki numara. Kızımın cinsiyetini çok geç gördük bunu hemen öğrenmek istiyorum hayırlıca :-)
Rabbim gönlüne göre versin canım öğrenirsin inş gittiğinde tatlı ye genelde hep öyle diyorlar bende hatun çok uğraştırdı göstermedi su içip çikolata falan ye diyorlar hazırlıklı git

Rabbim gönlüne göre versin canım öğrenirsin inş gittiğinde tatlı ye genelde hep öyle diyorlar bende hatun çok uğraştırdı göstermedi su içip çikolata falan ye diyorlar hazırlıklı git
Aynen tam beslenip öksürüp zıplayıp gitçem inşlh :-) :-)

11+0 da gittim kız gibi ama net bişey söylemeyeyim dedi doktorum. 16da kesinleşmişti kızçem geliyorrr :KK46:
Allah herkesin gönlüne göre versin :anneadayı:

11+2 de annem ve ben erkek olduğunu gördük. Doktor değişebilir dedi. Haftaya kesin olarak öğrenicez inşallah

Back
X