Folbiol,Decavit,Elenatal

karadilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
11
2
36
26
Kızlar merhaba! Öncelikle henüz çok yeni hamile olduğumu öğrendim,henüz 2-3 haftalıkmış doktor 3 hafta sonra gel o zaman bakarız dedi ultrasona,bana gebe kalmadan önce 3 ay icmem icin folbiol önermişti ama ben daha 1 ay önce başladım ona ve mg çok yüksek olduğu söylendiği için haftada 1 tane olacak şekilde içiyordum. 4 kez kullanabildim yani.Şimdi gebeliği öğrenmemizle decavit yazmış,bende reçeteyi alınca öğrendim elenatal1 kullanmayı düşünüyordum,tavsiyeleriniz var mı? Birde bu folbiol marka folik asiti sınırlı kullandım ama günlük ihtiyacın 12.5 katı olduğu yazıyor, kullanılan 4 adet sorun oluşturur mu? İlk gebelik olduğu için evhamlarımı ve soru işaretlerimi mazur görmenizi rica ediyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkürler🌸

hayırlı olsun 🌺 folbiol konusunda içiniz rahat olsun hiçbir şey olmaz hele ki haftada 1 almışsınız. Decavit ben kullanmadım ama sigortanın karşıladığı bir takviye mi acaba o sebeple yazmış olabilir. Ben elenatal kullanıyorum gebeliğin başından beri

hayırlı olsun 🌺 folbiol konusunda içiniz rahat olsun hiçbir şey olmaz hele ki haftada 1 almışsınız. Decavit ben kullanmadım ama sigortanın karşıladığı bir takviye mi acaba o sebeple yazmış olabilir. Ben elenatal kullanıyorum gebeliğin başından beri
Merhaba çok teşekkürler🤩evet sigorta karşılıyor,elenatalden memnun musunuz? size de hayırlı olsun,Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸

Teşekkürlerr amin 🙏🏻Evet, memnunum ben :) değerlerim normal. Demir d vitamini ve magnezyum da kullanıyorum şu an kramplardan vs ötürü

Back
X