• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12+4 de kanamam var. dua eder misiniz bana

Kup8899

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
13
Kanamam var dua eder misiniz bana. Okuyabilecek olanlar Meryem suresi okuyabilir mi? Korkuyorum nolur bebegime bisey olmasın

Canım inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle Allahın izniyle.
Kan sulanıdırıcı kullanıyor musun? ya da öncesinde kanama alaın var mıydı ?

Canım inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle Allahın izniyle.
Kan sulanıdırıcı kullanıyor musun? ya da öncesinde kanama alaın var mıydı ?
Vardi ama geçmişti. Kan sulandırıcı da kullaniyorum kanım pihtilasmaya meyilli genetik test sonucum boyleydi. Kullanmam gerekiyormus. Doktor yatis verdi yatıyorum hastanede

Amin insallah sağlıcakla kolaylikla

Kanamam var dua eder misiniz bana. Okuyabilecek olanlar Meryem suresi okuyabilir mi? Korkuyorum nolur bebegime bisey olmasın
Bol bol okuyacağım sizin için aklıma geldikçe inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

dualarımız sizinle, zaten hastanede yattığınız için tüm tedbirler alınmıştır sizin için. içinizi rahat tutun, sakin olun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu

dualarımız sizinle, zaten hastanede yattığınız için tüm tedbirler alınmıştır sizin için. içinizi rahat tutun, sakin olun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Amin amin insallah. 1 gece yattım hastanede. Ilac tedavim evde devam ediyor. Vc ve yemek dışında kalkmak yok dedi doktor

Back
X