Hamile miyim?

erzincanli46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar. 16 mayısta cinsel ilişkiye girdim. Beklenen regl günüm 20 mayıstı. 21 mayısta kahverengi çamur gibi kanamam oldu. 22-23-24 mayısta kırmızı ve pıhtılı kanamam oldu. 25-26-27 mayıs günlerinde azalarak devam eden ve son bulan kahverengi kanamam oldu bu süreçte toplam 10-12 ped değişmişimdir. Haziran ayında beklenen regl günüm 18 haziranda ancak hala olmadım. 4-5 gündür kasık kramplarım ve göğüsümde hassasit büyüme var. Dün akşam 22.00 da freely gebelik testi aldım ve yaptım. Saat 00.00 a kadar yani 2 saat boyunca T de herhangi bir solukta olsa çizgi yoktu. Bu sabah bakıp kontrol ettiğimde çok soluk çizgi vardı. Sizce gebemiyim yoksa regl mi gecikti? Son ilişkim yaklaşık 33 gün önce oldu (bahsettiğim 16 mayıstaki ilişki)

Kuruma çizgisidir. Max 5-10 dk içinde çıkan çizgiler geçerli.
Zaten regl da olmuşsunuz

Kuruma çizgisidir. Max 5-10 dk içinde çıkan çizgiler geçerli.
Zaten regl da olmuşsunuz
kesin regl değil mi o bahsettiğim mayıs ayındaki kanama. çok kafama takıldı hala regl olamadım. birde şey garip bugünki ağrımda şiddetli ama dün daha şiddetliydi. bir de test 2-3 saat sonra soluk çizgi yapınca merak ettim ilk defa test yapıyorum cahilliğime verin

Adetiniz gecikmiştir.
kesin regl değil mi o bahsettiğim mayıs ayındaki kanama. çok kafama takıldı hala regl olamadım. birde şey garip bugünki ağrımda şiddetli ama dün daha şiddetliydi. bir de test 2-3 saat sonra soluk çizgi yapınca merak ettim ilk defa test yapıyorum cahilliğime verin

İlişkiden sonra regl olmuşsunuz. Ondan sonrada ilişkiye girmemişsiniz. O yüzden hamilelik değildir

Regl olduğunuzu düşünüyorum evet.
Zaten test de negatif. 2-3 saat sonra çıkan çizgiler geçersiz dedigim gibi max 10 dk.
Döngünüz değişiyor olabilir mevsim geçişinden etkilenmiş olabilir stres kaynaklı olabilir. Başka bir problem olabilir ama gebe değilsiniz stres olmayın

Regl olduğunuzu düşünüyorum evet.
Zaten test de negatif. 2-3 saat sonra çıkan çizgiler geçersiz dedigim gibi max 10 dk.
Döngünüz değişiyor olabilir mevsim geçişinden etkilenmiş olabilir stres kaynaklı olabilir. Başka bir problem olabilir ama gebe değilsiniz stres olmayın
30 gün önceki ilişkiden gebelik olsa soluk çıkmazdı herhalde değil mi kırmızı net çıkardı ne diyosunuz yorumlarınızı merak ediyorum

üstüne görme ve yerleşme olabilir mi ondan korktum ama 7 gün sürdü
Yerleşme kanaması 7 gün sürmez ki. Bide üstelik pıhtılı kanama demişsiniz öyle bir şey olsaydı düşük yapmış olurdunuz. O yüzden bence hamile değilsiniz

Yerleşme kanaması 7 gün sürmez ki. Bide üstelik pıhtılı kanama demişsiniz öyle bir şey olsaydı düşük yapmış olurdunuz. O yüzden bence hamile değilsiniz
16 mayıstaki yani 30 gün önce girilmiş ilişkiden bir gebelik olsaydı yaptığım test net sonuç verir miydi 5-10 dk içinde? Net kırmızı görür müydüm testte

o zaman kuruma çizgisidir değil mi o ilk defa test yaptım yanlış bir şey diyorsam lütfen kusura bakmayın çok stres yaptım
Aynen öyle olmuştur. Belkide stres yaptığınız içinde adetiniz gecikmiş olabilir. O yüzden kafaya bu kadar takmayın

Back
X