12+5 te serklaj oldum. Serklaj olanlar buraya toplanalım hadi!

Canım evet senin bayaa geç farkedilmiş, benimde öyle ilk defa duydum korktum. 19. Hafta hafif lekelenme sonrası gittik acile 4 cm açıklık görüldü tam serklaja hazırlanırken suyum geldi. Oğlunuzu kaybettik. 😢 şimdide yapmayı düşünmüyorlar ama ben illa yatırmak istiyorum. Zeynep kamil perinaloji tamam dedi. Ama bayram araya girdi. 14. Haftaya girdim bugün. Olmadı özelde yapacağız bakalım. Sen bebeğin durumu nasıl peki

Çok geçmiş olsun üzüldüm😢 bir an da olan şeymiş demek ki. Ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bunaldım artık bedenen zihnen.

Amin inşallah mutlulukla evlatlarımızı kucağımıza alalım çok korkuyorum 😢
Korkmayın dua edin.Bebeğiniz sağlikli ise daha 14. haftadasiniz,gereken yapilirsa hayirlisiyla geçirirsiniz bu süreci inşallah.
Bana zeynep kamil haftan çok ileri (20.hafta)keseye zarar gelebilir,enfeksiyon kapabilirsin,rahmin tehlikeye girebilir vs. önceliğimiz anne diyerek korkuttu,o yüzden çok iyi anliyorum. Bebeğim sağlikli diyerek çıktık.(25. haftada serklaj yaptiran gebeler okudum burada) Belki 23 nisan resmi tatil olmasi benim için hayirli olan oldu.

Amin inşallah canım, büyük ihtimalle sorumluluk almak istemediler demek ki çünkü enfeksiyon için kültür aldılar onu bekledik 3 gün. Güzel gider umarım. Senin durumun nasıl kaçıncı haftadasın peki ?

Çok geçmiş olsun üzüldüm😢 bir an da olan şeymiş demek ki. Ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bunaldım artık bedenen zihnen.
İllaki insan korkuyor bunaliyor ama ne olursa olsun olumlu düşünmeye çalışıcaz,sonu inşallah güzelliklere çikicak.Tüm bu şekilde olan arkadaşlara dua ediyorum.
Sizin geçmiste yasadiginiz bir kayip da var o yuzden erkenden önlem almalari gerekir tabi genel durumu bilmiyorum.İlac olarak birsey vermediler mi bu arada.
Bebeğiniz sağlikli ise başka doktorlara mutlaka danişın.
Doktorum her riski anlattı denicez dedi şans verdi çok şükür,Allahin izniyle bu haftalara gelebildik.

Bebek şükür iyi sıkıntı yok benim 2 bebek kaybım biri zatürre oldum bebek kanama sonrası düştü. Diğeri erken doğum oldu. Doktor hatta gerek duymadı serklaj durumuna. Perinatojiye gittim Ben zorla istedim oda randevu bulamıyorum Zeynep kamilde. Beklesem haftalar zaman geçecek

Bebek şükür iyi sıkıntı yok benim 2 bebek kaybım biri zatürre oldum bebek kanama sonrası düştü. Diğeri erken doğum oldu. Doktor hatta gerek duymadı serklaj durumuna. Perinatojiye gittim Ben zorla istedim oda randevu bulamıyorum Zeynep kamilde. Beklesem haftalar zaman geçecek
Çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıcakla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz🤲🏻
Rahim ağzinda kisalmaya göre karar veriyorlar daha çok.Testleriniz güzel gelir herşey yolunda gider umarim.
Israrcı olmanızda fayda var tedbirimizi alalim takdir Allahın.
Kendinize bu süreçte dikkat edin ,istirahat edebiliyorsaniz mutlaka kendinizi yormayin.Bayramdan sonra hayirli haberlerinizi aliriz inşallah🥰

Kızlar merhaba şuan durumunuz nasıl acaba ilk mesajlar aralıkta başlamış doğum yapan var mı aranızda nasıl geçti süreciniz bende 19 haftada kaybettim bebegimi şuan tekrar hamileyim ve 12 haftada dikiş olacak nasıl geçiyor süreçler biraz bilgi verir misiniz

Çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıcakla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz🤲🏻
Rahim ağzinda kisalmaya göre karar veriyorlar daha çok.Testleriniz güzel gelir herşey yolunda gider umarim.
Israrcı olmanızda fayda var tedbirimizi alalim takdir Allahın.
Kendinize bu süreçte dikkat edin ,istirahat edebiliyorsaniz mutlaka kendinizi yormayin.Bayramdan sonra hayirli haberlerinizi aliriz inşallah🥰
Teşekkür ediyorum çok sağolun umarım tüm hamile anne adaylarımız için herşey güzel mutlulukla olur içinde de bizim için. Haklsınız dinlenmekte yarar var. Amin amin inşallah. 🌸🙏

Back
X