12+6 cinsiyet

Hahahha aynen yüklediğim resimlerin 3 ündede sırtı dönük doktor kıza benziyor dedi arkası dönük haldeyken bakalım bugun kontorl var gösterecek mi 14 haftalık ama ultrasında gecen hafta bir hafta öndr cıktı yinr öyle cıkrsa 15 haftalık

Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kese şeklinde göre de yorum yapıyor doktorlar benim kızımda 12 haftalıkken gostermemişti doktor tahminde bulunayım mı kesenin şekilinden yüzde 80 tutturuyorum demişti, ben beklemek istemiştim 14. Haftalıkken kesinse öyle söyleyin demiştim inşallah gösterir bgn

Teşekkür ederim benim bugün doktor %90 kız 3 çizgi görünüyor dede biraz baktı 3 çizgide ısrar dedi 15 haftalık gözüküyor değişmez artık diye düşünüyorum doktor 20. Haftada kesin konuşurz dedi :) siz ögrendiniz mi

Canım ben doğuralı 9 ay oldu, kızım oldu ama net cinsiyeti 14 haftalıkken öğrenmistim.

Eklentiler

• BDFD4488-25E9-4F3D-8364-78E10695C189.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba bize de tahmin yapar mısınız hislerinize çok inandım
Hisle degil de görebildigim kadar yorumluyorum, biliyomuşum gibi bi algı oluştu ama bildiğimden filan değil yorumladiklarim tutacak mı bekleyip görecezz

Goruntu cok net degil ama bi pipi gordüm sanki doktor bi sey dedi mi?

Daha 11+4 olduğu için nir şey söylemedi ama boştu bacak arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…