12 den geriye sayarken...

larem1982,ADAM,badem,cans ..hepinize teşekkürederim.
ya şimdiye kadar elimi hangi dala atsam kurudu,erken sevinip sonra üzülmekten korkuyorum ama yine de ÇOK ŞÜKÜR bu günüde gördüm..Darısı tüm isteyenlerin başına

hiç korkma canım allaha emanet.....allah nasip etti....korur da.............:nazar:a.s.

Arkadaşlar galiba hamileyim...........Dün 9.günümdü,kandildir bi deneyim,daha kolay avunurum deyip idrar testi yaptım akşam.ikinci çizgi çok net çıktı. bu sabah dayanamayıp kan verdim.hcg 180 çıktı..Doktorumu aradım,artık kan testine gerek yok,bi hafta sonra gel keselere bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum,hala emin olamıyorum..12 gün kan verecem ben yinede,inşallah katlar..Bana şans dileyin n'olur UğURbÖCEKLERİM....

Canım ya tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. Sanırım tek bir bebek değil. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bundan sonra ki görevin çok büyük tüm anne aday adaylarına bol bol dua etmek kaydirigubbakcemile5 :dance:

bademcik çok sevindim canımmm.. :teytey: allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.. darısı bizlerin başına.. hamişlerin duaları kabul olurmuş bizim içinde dua et. Allah senı ve bebeklerini korusun.

bademcik transfer gününden itibaren belirtileri kısaca bizimle paylaşabilirmisin canım .

Arkadaşlar galiba hamileyim...........Dün 9.günümdü,kandildir bi deneyim,daha kolay avunurum deyip idrar testi yaptım akşam.ikinci çizgi çok net çıktı. bu sabah dayanamayıp kan verdim.hcg 180 çıktı..Doktorumu aradım,artık kan testine gerek yok,bi hafta sonra gel keselere bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum,hala emin olamıyorum..12 gün kan verecem ben yinede,inşallah katlar..Bana şans dileyin n'olur UğURbÖCEKLERİM....

hayırlı olsun sağlıkla kabuş bebeğin veya bebeklerin. maşallah sonuç ii çoğul da olabilir :dance:

tebrik ederim bademcik yüce rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş

bademcikk canım tebrik ederim çok sevindimmm.Allah hayırlı sağlıklı evlat & evlatlar nasip etsin.kendine dikkat et.Bizim için de dua et tez zamanda bizde senin gibi duygular yaşayalım inşallah. opuyorumnanaktan

bademcik canımmm cok sevındım benım de 3 gun kaldı sonuca bole mujdeler alınca bızede umut oluyor allahım tamamına erdırsın bızım ıcın de dua et tamammı...

amanda29,DURU,TOPRAK,efsane,butterfly's,el-muallim,yasese,ada67,kardelen,deniz bulut...çok çok teşekkürederim..
bol bol hamile duası gönderiyorum arkadaşlarım meraketmeyin.Toprak28 de hamileymiş bu arada. bu ay bereketli bi ay,hala 12 den geriye saymakta olan arkadaşlara söyleyim..Yasese ve dutnameyle üzüldük ama inşallah Allahın izni ve dualarımızın yankısıyla bi sonraki sefere onlarında mutlu haberlerini alacağız..
belirtilerimi soran arkadaşlar olmuş..gerçekten hiçbi belirtim olmadı,testi yaparken çok umutsuzdum bunun için.yani başkalarındaki işaretleri göremedik diye üzülmeyin boşyere..
ADAM ve ada, 3-5 gün içinde iyi haberlerinizi bekliyorum:-))))

Bademcik güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

Herkese günaydın.... Kaldı 5 gün.....:lepi:
Allahım sen kalan günleri de sorunsuz geçırebılmem ıcın bana yardım et:Saruboceq:

bademcikk tebrik ederimm canımm

darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahh

Back
X