• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.gun 17 14.gun 46 betahcg tecrubelerinizi lutfen yazin

ozlem80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
4.254
23
116
İngiltere
arkadaslar ilk tup bebek denememde 3.gun embriyosu iki tane kondu;
10.gun 10 betahcg
12.gun 17 betahcg
14.gun 46 betachg cikti
bugun 15.gun bir kez 12 hafta boyunca hamile oldugum icin bellirtilerden biliyorum iki gundur cok belirtim var surekli uyuma halsizlik sabah hafif bulanti gb.yarin testim tekrarlanicak.belirtilere bakilirsa bir dusus olacagini sanmiyorum;
doktorum nerdeyse hic umut yok diyor ama iki gunde nerdyese uc kat artinca ben acaba mi demeye basladim.
teselli duymak istemiyoru hayal kirikligi yasamaktansan gercek olumsuz tecrubelere raziyim:(( dis gebelikten korkuyorum benzer tecrubeleri olan lutfen yazsin, iyi kotu farketmez cunku olgun davranip ne olucaksa goze almaya calisiyorum, beni uzmezsiniz lutfen rahat yazin, cok sevgiler.

bu arada ilk hamileligimde bebegim en bastan hep bes gun geriden geldi ve 12.haftada kalbi durdu ama degerlerim bu kadar geriden baslamamisti.dogal bir gebelikti.

arkadaslar ilk tup bebek denememde 3.gun embriyosu iki tane kondu;
10.gun 10 betahcg
12.gun 17 betahcg
14.gun 46 betachg cikti
bugun 15.gun bir kez 12 hafta boyunca hamile oldugum icin bellirtilerden biliyorum iki gundur cok belirtim var surekli uyuma halsizlik sabah hafif bulanti gb.yarin testim tekrarlanicak.belirtilere bakilirsa bir dusus olacagini sanmiyorum;
doktorum nerdeyse hic umut yok diyor ama iki gunde nerdyese uc kat artinca ben acaba mi demeye basladim.
teselli duymak istemiyoru hayal kirikligi yasamaktansan gercek olumsuz tecrubelere raziyim:(( dis gebelikten korkuyorum benzer tecrubeleri olan lutfen yazsin, iyi kotu farketmez cunku olgun davranip ne olucaksa goze almaya calisiyorum, beni uzmezsiniz lutfen rahat yazin, cok sevgiler.

Canım arkadaşım selam,

Benim böyle bir tecrübem hiç olmadı ama sadece sana bir merhaba demek için yazıyorum, senin için hayırlı olan neyse o olsun.

Sevgilerimle..

benim 14 gun 80 cikmisti bhcg
diger arkadaslarin 170 lerde filandi, ben dusuk diye uzulmustum ama doktorum gayet iyi herkesin ayni olmaz demisti. e2 hormonuda bakiyorlar bhcg nin yaninda, benim e2(estradiol)5035 ti. bunlar gebelik oldugunu kesin gosterirmis. ama neden doktorun umut yok dediki anlayamadim. bhcg gen ne guzel katliyor. 2 gun de bir 2 kati olmasi gerekiyor. yani bugun 20 ise 2 gun sonra 40 seninde ole gayet guzel. hem ben doktordan bizzat duydum bhcg 5 bile olsa umutlaniyorlar cunku kayitlarda 12. gun 5 ile baslayip devam eden gebelikler varmis.keseyi gormeye ne zaman gideceksin? sikinti yapcana git bi devlet hastanesine usg baktir.erken ama belki kese gorulur. rahatlarsin..

canim kese betahcg 1500olmadan gorunmez, ilk hamileligimden de biliyorum bunu. sagol cevabin icin 12;gun bana elli ustu betahcg beklediklerini soyledi doktor. bakalim yarina ne cikicak, doktorun noralde rahat ve umutlu bir adamdir 3 yildir taniyorum ilk kez umutsuz konustu:((

acaba baska bolume mi acsam bu basligi?

canım inşallah bu bekleyişin bebeğinin sana getireceği mutlulukla sonlanır.şu durumda dua edip beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki.değerinin 2 ye katlanması bence de olumlu.geç tutunma olma ihtimalini güçlendiriyor.bir aşılamamda buna benzer bir durum yaşamıştım.o zaman bu değerlerle devam eden kişiler görmüştüm.sanırım hamilelik belirtileri topiğindeydi.istersen orada da bir başlık aç.inşallah sağlıkla ilerleyip,kucağına alacağın bir hamilelik olur.dualarımız seninle canım.

sagol pusulacim aslinda burdan hamilelige giden ornekler cok okudum ama nerdeyse hepsi dusuk yasamis sonrasindan sadece birkac ornek var olumlu.
aslinda en iyisi pasa pasa beklemek yapilcak bir sey yok dusuk olursa olur demek zorundayim, Allah hayirlisini nasip etsin ben dis gebelikten korkuyorum biraz.basligi acma nedenim bu korku aslinda. ama her turlu beklemek zorundayim...

canım seni yakından takip ediyorum. benim değerim 12. gün 80 lerdeydi. kimyasal gebelik yaşadım. daha doğrusu doktorum tarafından yaşatıldım. adam tutturdu kimyasal kimyasal diye değer 800 lerdeyken kaybettim. sonradan benden çok daha düşük olup gebeliği devam edenleri okudum. o zaman hem doktoruma hem ona güvenip kesin kimyasal diyen kendime çoook kızdım. ne istiyorsan onu yaşıyorsun canım. . karar senin. ya kimyasal diye inanıp bebeğini kaybedeceksin ya da ben gebeyim diyip bebeğini kucağına alacaksın. dış gebelik ihtimalini düşünme bile.. şutarafagitti

simtencim tesekkur ederim. peki seksenden sonra kan artislarin nasildi? sekizyuze kadar surekli ikiye katladi mi?
seksenle baslayan bir degere nasil kimyasal derlerki benim doktorum 50 ile baslamasi yeter ama ben 17 ile basladim.
hayirlisi simtencim Allah sonu yok diye belki oyle dusunmeni nasip etti...Insallah en kisa zamanda cok saglikli bir hamilelik yasar ve bebegine saglikla kavusursun.

simtencim tesekkur ederim. peki seksenden sonra kan artislarin nasildi? sekizyuze kadar surekli ikiye katladi mi?
seksenle baslayan bir degere nasil kimyasal derlerki benim doktorum 50 ile baslamasi yeter ama ben 17 ile basladim.
hayirlisi simtencim Allah sonu yok diye belki oyle dusunmeni nasip etti...Insallah en kisa zamanda cok saglikli bir hamilelik yasar ve bebegine saglikla kavusursun.

canım benim artışlarım hiç kimyasal gibi değildi. hep ikiden fazla katlandı. hiç bir sorun
yoktu. içimden hep düşücek diye düşündüm kendimi yedim. umarım senin bebişin seni hiç bırakmaz. bol su iç ve dinlen... hakkında hayırlısı olsun...

bence moralini hiç bozma arkadaşım

değer 9 ile başlayıp doğuranları duymuştum..
hayırlısı olsun.
sevgiyle kal

sagolun arkadasalar 46dan 125 betahcg cikti 16.;gun degerim beklemekten baska care yok. deger guzel katlasa da 12.gun bu degerim olmasi gerekirken 16gun budegerdeyim. hayirlisi olsun.

adetimi 12.gün geçti beta hcg900 ama kese görünmüyor hamilemiyim sizce dış gebelikten korkuyorum

sagolun arkadasalar 46dan 125 betahcg cikti 16.;gun degerim beklemekten baska care yok. deger guzel katlasa da 12.gun bu degerim olmasi gerekirken 16gun budegerdeyim. hayirlisi olsun.

bugun cuma allah insallah gönlüne versin degerin kat kat yükselsin insallah

adetimi 12.gün geçti beta hcg900 ama kese görünmüyor hamilemiyim sizce dış gebelikten korkuyorum

canim betahcg 900ken kese zaten gorunmezki doktorun bunu soylemedi mi 3 hamilelik yasadim ucundede doktrlarim daha gitmeden telefonda betahcg 1500u gecmeden gelme hatta ustune de iki gun daha bekle oyle gel demisti. bosuna uzulme doktorunun bunu sana anlatmasi lazimdi. burda cok arkadasimiz soyler bunu zaten. yani bilinen bir sey hani teselli verdigimi sanma.
sali gb gidersen bak ne guzel goruceksin Allah'in izniyle.

dılerım meleegın senınledır allh herkese hayırlısını versın
kendını uzme canım a.s.

Benim 7.gün B hcg 35 8.gün 48 çıktı..Bugün 9.günüm.Ölçtürmedim..Bu değerler nasıl onuda bilmiyorum..Doktorum pazartesi gel bakalım usg ye ama erken dedi..Ama çok korkuyorum yaaa..Herkese hamile müjdesi verdik..Kimyasal gebelik,dış gebelik vs.vs.diye duydukçaürkmeye başladım senağlama

Back
X