• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.gun 17 14.gun 46 betahcg tecrubelerinizi lutfen yazin

Benim 7.gün B hcg 35 8.gün 48 çıktı..Bugün 9.günüm.Ölçtürmedim..Bu değerler nasıl onuda bilmiyorum..Doktorum pazartesi gel bakalım usg ye ama erken dedi..Ama çok korkuyorum yaaa..Herkese hamile müjdesi verdik..Kimyasal gebelik,dış gebelik vs.vs.diye duydukçaürkmeye başladım senağlama

canım canını sıkma ınş hersey yolunda gıdecek cok erken olcturmussun kan dgeerını 10. gunden ıtıbaren tekrardan yaptır

canım canını sıkma ınş hersey yolunda gıdecek cok erken olcturmussun kan dgeerını 10. gunden ıtıbaren tekrardan yaptır

İdrarda çift çizgi görünce ölçtürdüm canım..Ama dananın kuyruğu pazartesi kopacak..

Benim 7.gün B hcg 35 8.gün 48 çıktı..Bugün 9.günüm.Ölçtürmedim..Bu değerler nasıl onuda bilmiyorum..Doktorum pazartesi gel bakalım usg ye ama erken dedi..Ama çok korkuyorum yaaa..Herkese hamile müjdesi verdik..Kimyasal gebelik,dış gebelik vs.vs.diye duydukçaürkmeye başladım senağlama

canını neden sıktın anlamadım 8. gün 48 gayet iyi benim 11. gün 51 di 15. gün 404 oldu senin 8 de 48 olması bence normal

Herkesin aynı olmaz geç döllenme olabilir

kizlar bende katilmak istedim, ama ben sadece bir defa yaptirdim kan testi 10 gun 245 cikti, doktor bi daha yaptirmana gerek yok dedi, gecen hafta kesemizi gorduk bu hafta da kalp atisi var dendei ama biz dinleyemedik artik 29 agustosta randevum ozaman allah kismet ederse insallah duyariz, cok korkuyorum allah yavrularimizi bize bagislasiin

MERHABA KIZLAR İLK ÖNCE HERKEZE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALMASI DİLEĞİYLE..BNMDE 14GÜN TEST SONUCUM 1882 TESSTEN 2 HAFTA SONRA DOKTOR RANEVU VERDİ BAKALIM GİDECEM

Back
X