Doktorunuza değerinizi sordunuz mu? Sanki 12. güne göre düşük geldi bana.aŞılama tedavisinde 12, gün test verdim, 42,3 çıktı aşılama da iki yumurta vardı da o nedenle merak ettim
forumu okuyunca bana da düşük geldi, dr ıkı gun sonra bir daha test verelisin dedi. yarın bir daha kan vermeye gideceğim...Doktorunuza değerinizi sordunuz mu? Sanki 12. güne göre düşük geldi bana.
12.güne göre normal canım. Ama ikiz değil. İkiz de biraz daha yüksek olurduaŞılama tedavisinde 12, gün test verdim, 42,3 çıktı aşılama da iki yumurta vardı da o nedenle merak ettim
11.gününüz ise 5 gün de öncesi olur. Tek gebeliğe normal 12.gün şayet tüp bebek değilse12. Güne göre düşük gibi değeriniz ikiz gebelikte değer daha yüksek olur benim tüp bebekte 11. Günüm 500 lerdeydi ikiz gebelikti..
aşılama yapıldıBende tüp bebekti 8. Gun kan vermıştım. 358.6 çıkmıştı. Duşuk geldı banada ama bellide olmaz Allah büyük yenı tutunuyordur hayırlısı olsun hakkınızda
Bende aşılama tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinin 13.günü aşılamanın 11.günü 32.6' ydı değerim. Kese görmeye gittiğimizde 3 kese gördük. Hiç belli olmaz değerin çok güzel.aŞılama tedavisinde 11, gün test verdim, 42,3 çıktı aşılama da iki yumurta vardı da o nedenle merak ettim.
Düzenleme: değerimin düşük olduğunu forumu araştırınca anladım. ev testi genelde iki çizgi çıkıyordu. dr bir aha teste gel demişti, demekki değer düşük olduğu içinmiş
üçüz mü oldu peki?Bende aşılama tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinin 13.günü aşılamanın 11.günü 32.6' ydı değerim. Kese görmeye gittiğimizde 3 kese gördük. Hiç belli olmaz değerin çok güzel.
Hayırlı olsun benim bugün ilk aşılamamınBende aşılama tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinin 13.günü aşılamanın 11.günü 32.6' ydı değerim. Kese görmeye gittiğimizde 3 kese gördük. Hiç belli olmaz değerin çok güzel.
Gebeliğim tek devam etti hipertansiyonum olduğu için ilerlemedi. Kızımı da 12 saat önce dünyaya getirdim erken doğumla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.üçüz mü oldu peki?
8.gün çok çok erken henüz değişebilir. Hayırlı olsun tedavin. Eğer olmazsa da pes etme ben 10 ay tedavi gördüm.Hayırlı olsun benim bugün ilk aşılamamın
sekizinci günüydü dayanamadım kan verdim ve 1.44 hcg çıktı üzülmeli miyim
İnşaallah değişir inşallah şu müberek gece fürmetine hepimize Rabbim ol desin ve olsun bu onun için hiç zor olmayan bir şey8.gün çok çok erken henüz değişebilir. Hayırlı olsun tedavin. Eğer olmazsa da pes etme ben 10 ay tedavi gördüm.
Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşaallah değişir inşallah şu müberek gece fürmetine hepimize Rabbim ol desin ve olsun bu onun için hiç zor olmayan bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?