Aşılama 12 gün 42,3 bhcg değeri ikiz gebelik olabilir mi? tek midir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

holo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
25
15
3
41
aŞılama tedavisinde 11, gün test verdim, 42,3 çıktı aşılama da iki yumurta vardı da o nedenle merak ettim.
Düzenleme: değerimin düşük olduğunu forumu araştırınca anladım. ev testi genelde iki çizgi çıkıyordu. dr bir aha teste gel demişti, demekki değer düşük olduğu içinmiş

Son düzenleme:
aŞılama tedavisinde 12, gün test verdim, 42,3 çıktı aşılama da iki yumurta vardı da o nedenle merak ettim
Doktorunuza değerinizi sordunuz mu? Sanki 12. güne göre düşük geldi bana.

Doktorunuza değerinizi sordunuz mu? Sanki 12. güne göre düşük geldi bana.
forumu okuyunca bana da düşük geldi, dr ıkı gun sonra bir daha test verelisin dedi. yarın bir daha kan vermeye gideceğim...

12. Güne göre düşük gibi değeriniz ikiz gebelikte değer daha yüksek olur benim tüp bebekte 11. Günüm 500 lerdeydi ikiz gebelikti..

Bende tüp bebekti 8. Gun kan vermıştım. 358.6 çıkmıştı. Duşuk geldı banada ama bellide olmaz Allah büyük yenı tutunuyordur hayırlısı olsun hakkınızda🤲🏼♥️

O bıraz daha geç tutunuyor hemşirem soylemıstı 😍ınslalah hayırlıca sana sımsıkı tutunur su mübarek günde hayat bayram olur sıze 🤲🏼

aŞılama tedavisinde 11, gün test verdim, 42,3 çıktı aşılama da iki yumurta vardı da o nedenle merak ettim.
Düzenleme: değerimin düşük olduğunu forumu araştırınca anladım. ev testi genelde iki çizgi çıkıyordu. dr bir aha teste gel demişti, demekki değer düşük olduğu içinmiş
Bende aşılama tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinin 13.günü aşılamanın 11.günü 32.6' ydı değerim. Kese görmeye gittiğimizde 3 kese gördük. Hiç belli olmaz değerin çok güzel.

Bende aşılama tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinin 13.günü aşılamanın 11.günü 32.6' ydı değerim. Kese görmeye gittiğimizde 3 kese gördük. Hiç belli olmaz değerin çok güzel.
Hayırlı olsun benim bugün ilk aşılamamın
sekizinci günüydü dayanamadım kan verdim ve 1.44 hcg çıktı üzülmeli miyim🥺🍂

Değer normal ama değere göre ikiz tek diye ayırt etmek olmaz iki gün sonra artan değere bakmak lazım benim 14. Gün 468 çıkmıştı ikiz

üçüz mü oldu peki?
Gebeliğim tek devam etti hipertansiyonum olduğu için ilerlemedi. Kızımı da 12 saat önce dünyaya getirdim erken doğumla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun benim bugün ilk aşılamamın
sekizinci günüydü dayanamadım kan verdim ve 1.44 hcg çıktı üzülmeli miyim🥺🍂
8.gün çok çok erken henüz değişebilir. Hayırlı olsun tedavin. Eğer olmazsa da pes etme ben 10 ay tedavi gördüm.

8.gün çok çok erken henüz değişebilir. Hayırlı olsun tedavin. Eğer olmazsa da pes etme ben 10 ay tedavi gördüm.
İnşaallah değişir inşallah şu müberek gece fürmetine hepimize Rabbim ol desin ve olsun bu onun için hiç zor olmayan bir şey ✨🤲

Back
X