Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 12. Gün geçen yıl 12. Gün de 600 dü şimdi 23,63 geldi. Tutmadı diyebiliriz di mi…
Benim 14. Gün 35 di 2 gün sonra 90 oldu üzülme önemli olan artış her gebelik farklı bende çok korktum ama iyi olacak galibaBugün 12. Gün geçen yıl 12. Gün de 600 dü şimdi 23,63 geldi. Tutmadı diyebiliriz di mi…
Transferin kaçıncı günündesiniz şu anBenim 14. Gün 35 di 2 gün sonra 90 oldu üzülme önemli olan artış her gebelik farklı bende çok korktum ama iyi olacak galiba
12. Gün dondurulmuş embriyo transferi idi…Transferin kaçıncı günündesiniz şu an
Geçen yılki tutmadı mı arkadaşım merak ettimBugün 12. Gün geçen yıl 12. Gün de 600 dü şimdi 23,63 geldi. Tutmadı diyebiliriz di mi…
ilki tüp bebekti ve tuttu ama sonra düştü. Sonra ki ay normal yolla oldu o da servikal yani riskli gebelikti aldırmak zorunda kaldım…. Şimdi de 12. Gün 23. Değerini gördüm…Geçen yılki tutmadı mı arkadaşım merak ettim
İnşallah en yakın zamanda saglcakla kucağına alırsınilki tüp bebekti ve tuttu ama sonra düştü. Sonra ki ay normal yolla oldu o da servikal yani riskli gebelikti aldırmak zorunda kaldım…. Şimdi de 12. Gün 23. Değerini gördüm…
19. GünümTransferin kaçıncı günündesiniz şu an
Neden düştü neden riskli imiş onları çözmeden yeni transfer mi yaptılarilki tüp bebekti ve tuttu ama sonra düştü. Sonra ki ay normal yolla oldu o da servikal yani riskli gebelikti aldırmak zorunda kaldım…. Şimdi de 12. Gün 23. Değerini gördüm…
Artmaya devam ediyor mu benim de 9. gün 45 geldi artmaz diye kaygılanıyorum da19. Günüm
Neden düştü: Bilmiyorlar ki…Neden düştü neden riskli imiş onları çözmeden yeni transfer mi yaptılar
Süreç çok yoruyor gerçekten seni o kadar iyi anlıyoruz ki pes etmeden devam edeceğizKötü haber geldi dayanamadım bugün tekrae ölçtürdüm değerim 23 den 5 e düşmüş. Acaba dedim iki katına çıkar mı daha da düşmüş… çok yoruldum Allahım…
Çok geçmiş olsun yalnız değilsiniz ben de geçen hafta 4.denememden de negatif sonucunu aldım çok umutluyum ama olmadıKötü haber geldi dayanamadım bugün tekrae ölçtürdüm değerim 23 den 5 e düşmüş. Acaba dedim iki katına çıkar mı daha da düşmüş… çok yoruldum Allahım…