12.gün değerim 444.8 olmuş nasıl sizce ikizmi yoksa ya ikiz olup sonucu

maaşşallaaahh ay ne güzel bi değeer valla bence ne var ne yoksa hepsi tutmuş.allah mutluluğunu daim etsin canımkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun kızlar bebişleriniz benim 12 degerim 110,16 çıkmıştı 14 gün yaptırdım 477 çıktı ama benim 2 gün embriosuydu oda önemli sayıda benim salı günü belli olacak kese görmeye gidecegim bakalım tekmi çiftmi:)))

diana diycek bişey bulamıyorum ama bekle bir bakalım test günün deilki sonuçta hayırlı versin rabbim ne verirse ben allahtan hayırlı sağlıklı evlat istedim allahım herkese öyle nasip etsin

kızlar hala belim ağrıyor ya normaldir demi yarın adet olma günüm ondanmı ağrıyo acaba bimiyorumki sizinde varmı ağrılar

cnm yüksek deneyinlerimze dayanarak söylüyorum bunun kan değerlerinin çok olmasıyla pek alakası yok

benim 12. gün değerim 531,8 tek gebeliğim doktor bile ikiz sanmıştı arkadaşın 300 küsürdü onun ikizdi değişebiliyo yani evet yüksek değer ikiz belirtisi ama şu da var herkesin kan değelerinin salınımoranı aynı değil

öle yani cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun önemli olan tek yada çift sağlıklı olmanız

canım benimde değerim 205 di banada herkes ikizdir felan demişti..hatta hasta sorumlusu bile ikizdir heralde demişti..fakat tek gebelikdi..bende pek kan testine göre olduğunu düşünmüyorum...100 değeri olan biirininde ikiz gebeliği olabiliyor...
ama değerin çok iyi bu bebeğinin çok sağlıklı olduğu anlamınada gelir...tebrik ederim hayırlı olsun...rabbim tamamına erdirsin...

canim senin degerin ayni benimkisi gibi hayirlisi olsun ama galiba seninkilerde ikiz

asumannn sen hamiş msin canımmm hiç haberim yoktu çooooook sewindim sağlıcakla kucağına al canım bebişlerini...

Benim değerim de 458 di.ıkiz bizde.Canım sağlıklı olsun da tek cüt fark etmez bence. Yeter ki sağlıklı olsun..

böyle olan varmı allahım herkeze bu mutluluğu tattırsınnzemuszemus:sm_cool:

Canim degerlerin Col guzel bir sekilde artmis.

Allahim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleri de gostersin.

Saglikli olsunlar da Tek cift farketmez.

Ama sende haklisin heyecanini ve merakini Cok iyi anliyorum.

Kendine cok iyi bak.

Darisi bizlere olsun insallah. Şeniz

merhabalar ben çatlama ignesi ile hamile kaldım
18. günü degerim 98 di
22. 380 di

ve tek gebelik snaırken 3.ay sonund aikiz oldugunu ögrendik yani degerle pek alaklaı degil
ama allah kalbine göre verisn inşş

Kizlar Rabbim hepinizin yavrularini saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin Asu nasil gidiyor canim hamislik yigenlerimin cinsiyeti belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…