Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 15 gün geçsin öyle yapın yada gidip kan verin gebelik var görünüyorMerhaba ben aşılama yaptırdım 12. Önce bugn idar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yeni diyemi böyle yoksa hamile değilmiyim
İlk aşılamami birde özel değilse neden aşılamayı tercih ettiniz bende pocs var diye bende aşılama yaptırcam daMerhaba ben aşılama yaptırdım 12. Önce bugn idar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yeni diyemi böyle yoksa hamile değilmiyim
Betül hanım merhaba evet ilk aşılamam bende de pcos var yumurtalıklarım tembel adet düzensizliğim varİlk aşılamami birde özel değilse neden aşılamayı tercih ettiniz bende pocs var diye bende aşılama yaptırcam da
En iyisi kan vermek teşekkür ederim inşallah :) rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsn inşallahBeta az diye bu şekilde çıkıyor yarın tekrarlarsanız daha net çizgi çıkacaktır. Bence kan verin, tebrik ederim:)
TeşekkürlerBetül hanım merhaba evet ilk aşılamam bende de pcos var yumurtalıklarım tembel adet düzensizliğim var
aşkım sen bunu bir çok yere atmışsın gördüğüm kadarıyla ama test bozuk. sen yenisini yap istersen öyle birşeyler söyleyelim. imkanın varsa da kan ver daha kesin sonuç alırsın.gebelik varmı bakarmısınızzz
var gibi görünüyor, gün aşırı testler yaparsanız çizgi koyulaşıyor, denemenizi öneririm ama bence hayırlı olsunMerhaba ben aşılama yaptırdım 12. Önce bugn idar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yeni diyemi böyle yoksa hamile değilmiyim
Hayırlı olsun kaç ayda bir adet oluyordunuz acabaBetül hanım merhaba evet ilk aşılamam bende de pcos var yumurtalıklarım tembel adet düzensizliğim var
gebelik varmı bakarmısınızzz
Bende var gibi gördüm ama yeniaini yapmakta fayda var tabiaşkım sen bunu bir çok yere atmışsın gördüğüm kadarıyla ama test bozuk. sen yenisini yap istersen öyle birşeyler söyleyelim. imkanın varsa da kan ver daha kesin sonuç alırsın.
var gibi görünüyor, gün aşırı testler yaparsanız çizgi koyulaşıyor, denemenizi öneririm ama bence hayırlı olsun![]()
Bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir üst üste olduğum pek görülmedi 10 yıllık evliyimHayırlı olsun kaç ayda bir adet oluyordunuz acaba
Anladım bende 60 günde bir oluyorum 9 aydır evliyim 7 aydır çocuk istiyorum olmuyor yumurtlama olmayınca çocukta olmuyor ben şimdiden strese girdimBazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir üst üste olduğum pek görülmedi 10 yıllık evliyim
negatifçıktı
Strese girme erkenden tedavini ol mutlaka hiç birşeyi boşlama imkanınn varsa özele git devlet hastaneleri bi adet söktürücü yazıp yolluyorAnladım bende 60 günde bir oluyorum 9 aydır evliyim 7 aydır çocuk istiyorum olmuyor yumurtlama olmayınca çocukta olmuyor ben şimdiden strese girdim
Kan testim de çıktı çok şükür hamileyim ama aynı zamanda ohss oldum hamileliğime sevinemedim bileaşkım sen bunu bir çok yere atmışsın gördüğüm kadarıyla ama test bozuk. sen yenisini yap istersen öyle birşeyler söyleyelim. imkanın varsa da kan ver daha kesin sonuç alırsın.
var gibi görünüyor, gün aşırı testler yaparsanız çizgi koyulaşıyor, denemenizi öneririm ama bence hayırlı olsun![]()
Gebelik gibi duruyor ama iğne kullandıysanız iğne etkisi olabilir 3-4 gün sonra tekrarlayın testi 15. Gün daha net çıkabilirMerhaba ben aşılama yaptırdım 12. Önce bugn idar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yeni diyemi böyle yoksa hamile değilmiyim
7 ay cok kisa bir sure pcos tek basina asla gebelige engel degil 1 bucuk yil sonunda hanile kaldim clife macun ve one more bant kullanmistim oglum suan 14 aylik oglumdan sonrada 1 dusuk 2 kimyasal gebelik gecirdim tedaviye hemen baslamayin derimAnladım bende 60 günde bir oluyorum 9 aydır evliyim 7 aydır çocuk istiyorum olmuyor yumurtlama olmayınca çocukta olmuyor ben şimdiden strese girdim