12. Gün gebelik testi

Strese girme erkenden tedavini ol mutlaka hiç birşeyi boşlama imkanınn varsa özele git devlet hastaneleri bi adet söktürücü yazıp yolluyor
Yurt dışındayım Türkiye’ye gelemiyorum burada gereken tedavileri yani ulstrasyon testler yaptım birşey çıkmadı üstünde çok duruyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

7 ay cok kisa bir sure pcos tek basina asla gebelige engel degil 1 bucuk yil sonunda hanile kaldim clife macun ve one more bant kullanmistim oglum suan 14 aylik oglumdan sonrada 1 dusuk 2 kimyasal gebelik gecirdim tedaviye hemen baslamayin derim
Onları aldım bu ay başlicam inşAllah yumurtalarımda sorum çıkmıyor ama kan da olduğunu düşünüyorum hormonlardan dolayı ben sabırsız biriyim sorun ya varsa diyorum

7 ay cok kisa bir sure pcos tek basina asla gebelige engel degil 1 bucuk yil sonunda hanile kaldim clife macun ve one more bant kullanmistim oglum suan 14 aylik oglumdan sonrada 1 dusuk 2 kimyasal gebelik gecirdim tedaviye hemen baslamayin d

Adet günün kaç günde birdi canım
7 ay cok kisa bir sure pcos tek basina asla gebelige engel degil 1 bucuk yil sonunda hanile kaldim clife macun ve one more bant kullanmistim oglum suan 14 aylik oglumdan sonrada 1 dusuk 2 kimyasal gebelik gecirdim tedaviye hemen baslamayin derim
ıaç ayda bir adet görüyordun canım

Yurt dışındayım Türkiye’ye gelemiyorum burada gereken tedavileri yani ulstrasyon testler yaptım birşey çıkmadı üstünde çok duruyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
aminn inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Back
X