• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. günüm yardımm

nesli cim benim 12.gün değerim 673 idi ve de ikizdi.
senin değerin de ikiz olabilir ama üçüz zor bence ..
gerçi hiç önemi yok sağlıklı olsun tek olsun ne farkeder.
allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
tebrikler ve de keyfini çıkar :))))

canım cokkk sagoll.allah ıkımızınde bebişlerını kucagına almayı nasıp etsınnn.herkez e nasıp etsın herkeze bu duyguyu tattısın canım

tebrık ederım canım saglıklı sekılde Allah kucagına almayı nasıp etsın canım cok sevındım allah gonlune gore verwsınnnn

slm canim yazdiklarini okudum,cok sevindim,boyle yazilar okudukca moral buluyorum,bende yarin test yaptiricam,insallah bende iyi bi haber alirim.bende normalde 3 gün once regl olmam gerekiyodu ama daha bisey yok,acaba diyorum ilaclarin etkisindenmi yoksa bendemi hamileyim(insallah hamileyimdir)cok heycanliyim...

slm canim yazdiklarini okudum,cok sevindim,boyle yazilar okudukca moral buluyorum,bende yarin test yaptiricam,insallah bende iyi bi haber alirim.bende normalde 3 gün once regl olmam gerekiyodu ama daha bisey yok,acaba diyorum ilaclarin etkisindenmi yoksa bendemi hamileyim(insallah hamileyimdir)cok heycanliyim...

insallah sende hamılesındır.sen hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.rabbım herkezın gonlune gore versın :nazar::nazar:

CANIM SIZ HANGI MERKEZDE DENEDINIZ ILKMIYDI BOYLE GUZEL HABERLER ALDIGIM ZAMAN INAN COK MUTLU OLUYORUM DARISI BIZE INSEALLAH BENDE DENICEM MEMORIALDE AGUSTOSUN SONU DUALARINDA BIZLERI UNTMA opuyorumnanaktan:teytey::nazar:

nil1971 MRB AĞUSTOS SONUNA DOĞRU NASİPSE BEN DE MEMORİALA GİDİCEM BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞ GİBİ GÜZEL Bİ SONUÇ ALIRIZ BİZDE İNŞALLAH

[arkadaslar öncelikle slmlar;bende tüp bebek yaptırdım ve 12. gunum kan testi sonucum 375 sızce ıyımı acaba cook merak edıyorum ve cook heyecanlı sevınclıyım allah herkeze nasıp etsın aminnn

:nazar:a.s.MAAŞALLAH SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİN İNŞALLAH DARISI BİZLERE:Saruboceq:

nil1971 MRB AĞUSTOS SONUNA DOĞRU NASİPSE BEN DE MEMORİALA GİDİCEM BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞ GİBİ GÜZEL Bİ SONUÇ ALIRIZ BİZDE İNŞALLAH

allah ım sızlere ve tum ısteyenlere nasıp etsın canlarım ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorummm bana harıka bır motivasyon oluyorrr:nazar::nazar::nazar:

nesli_tun canım ben aret beyin hastasıydım.sana katılıyorum bencede harika bir merkez bende çok seviyorum ordaki herkesi tekrar tebrik ediyorum senii

Back
X