[arkadaslar öncelikle slmlar;bende tüp bebek yaptırdım ve 12. gunum kan testi sonucum 375 sızce ıyımı acaba cook merak edıyorum ve cook heyecanlı sevınclıyım allah herkeze nasıp etsın aminnn
canım hayırlı olsun ikiz gebelik sanırım değerin yüksek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[arkadaslar öncelikle slmlar;bende tüp bebek yaptırdım ve 12. gunum kan testi sonucum 375 sızce ıyımı acaba cook merak edıyorum ve cook heyecanlı sevınclıyım allah herkeze nasıp etsın aminnn
nesli cim benim 12.gün değerim 673 idi ve de ikizdi.
senin değerin de ikiz olabilir ama üçüz zor bence ..
gerçi hiç önemi yok sağlıklı olsun tek olsun ne farkeder.
allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
tebrikler ve de keyfini çıkar :))))
slm canim yazdiklarini okudum,cok sevindim,boyle yazilar okudukca moral buluyorum,bende yarin test yaptiricam,insallah bende iyi bi haber alirim.bende normalde 3 gün once regl olmam gerekiyodu ama daha bisey yok,acaba diyorum ilaclarin etkisindenmi yoksa bendemi hamileyim(insallah hamileyimdir)cok heycanliyim...
CANIM SIZ HANGI MERKEZDE DENEDINIZ ILKMIYDI BOYLE GUZEL HABERLER ALDIGIM ZAMAN INAN COK MUTLU OLUYORUM DARISI BIZE INSEALLAH BENDE DENICEM MEMORIALDE AGUSTOSUN SONU DUALARINDA BIZLERI UNTMA opuyorumnanaktan:teytey:![]()
nil1971 MRB AĞUSTOS SONUNA DOĞRU NASİPSE BEN DE MEMORİALA GİDİCEM BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞ GİBİ GÜZEL Bİ SONUÇ ALIRIZ BİZDE İNŞALLAH