Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sağlıklısı 16. haftadan sonrası diye biliyorum. Bazen pozisyon ya da küçük olmasından kaynaklı görünmeyebiliyor. Bi yanılma ihtimali olduğunu düşünün sadece şimdilikSelam herkese
Bebeğim dün 11+6 günlüktü kontrolüm vardı gittim baktı herşeyine en son cinsiyeti sordum%80 kız çıkıntı yok dedi ama şuan için kimseye söyleme biraz bekleyelim dedi. 12 hafta net değil midir acaba?
Anladım pozisyonu netti aslında. Hayırlısı olsun inşallahEn sağlıklısı 16. haftadan sonrası diye biliyorum. Bazen pozisyon ya da küçük olmasından kaynaklı görünmeyebiliyor. Bi yanılma ihtimali olduğunu düşünün sadece şimdilik
Resmi var mı peki?Anladım pozisyonu netti aslında. Hayırlısı olsun inşallah
Fotoğrafı var bacak arası değil ama küçük olduğu içinResmi var mı peki?
Yani tam bacak arasını görmüş olabilir ama bazı videolarda görüyorum. Önce bsey yok gibi sonra biraz daha bakınca çıkıntı oluyor. O yüzden dedim
Allah gönlünüze göre versin
Benim o çıkıntı 15 te bile varla yok arasıydı doktor kız dedi. 12.haftada hem radyoloji doktoru hem de kendi kadın doğum doktorum kız dedi ama bekle biraz daha dedi. 17.haftada çıkıntıyı gördükSelam herkese
Bebeğim dün 11+6 günlüktü kontrolüm vardı gittim baktı herşeyine en son cinsiyeti sordum%80 kız çıkıntı yok dedi ama şuan için kimseye söyleme biraz bekleyelim dedi. 12 hafta net değil midir acaba?
12.haftada kız dedi 14 de erkekFotoğrafı var bacak arası değil ama küçük olduğu için
Bu haftalar çıkıntıdan tahmin yapmak için erken. Benimde 12. haftamda söylemişti ama kemik açısına bakarak yorum yapıyorlar bu haftalarda. 16. haftada organ gelişimi olmuş ve net bir şekilde görünüyordu.Selam herkese
Ya neden böyle acaba benim kızım 15 haftalıktı kız dedi değişmedi şükür. Bu gebeliğimin haftası küçük diye sanırım net konuşmadıBenim o çıkıntı 15 te bile varla yok arasıydı doktor kız dedi. 12.haftada hem radyoloji doktoru hem de kendi kadın doğum doktorum kız dedi ama bekle biraz daha dedi. 17.haftada çıkıntıyı gördük![]()
Acaba doktor mu acemiydi ya12.haftada kız dedi 14 de erkek![]()
Doktorla alakası yok çünkü bebeğin pozisyonu önemliYa neden böyle acaba benim kızım 15 haftalıktı kız dedi değişmedi şükür. Bu gebeliğimin haftası küçük diye sanırım net konuşmadı
Erkeğin tesisleri geç indiği için çoğu doktor yanılıyor maalesefAcaba doktor mu acemiydi ya
Evet hayırlısı inşallah :)Erkeğin tesisleri geç indiği için çoğu doktor yanılıyor maalesef
Doktorla alakası yok çünkü bebeğin pozisyonu önemli
Demek ki uygun konumda olmuyor ya da küçük oluyor gözükmüyor
12. Hafta da ultrason fotosu var mı canım elinde o zamandan kalma bana da kız dediler ama nedense bana erkek gibi geliyor :)Benim o çıkıntı 15 te bile varla yok arasıydı doktor kız dedi. 12.haftada hem radyoloji doktoru hem de kendi kadın doğum doktorum kız dedi ama bekle biraz daha dedi. 17.haftada çıkıntıyı gördük![]()