• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 hafta bebek cinsiyeti

ezgiiage

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Selam herkese 😊
Bebeğim dün 11+6 günlüktü kontrolüm vardı gittim baktı herşeyine en son cinsiyeti sordum%80 kız çıkıntı yok dedi ama şuan için kimseye söyleme biraz bekleyelim dedi. 12 hafta net değil midir acaba?

Selam herkese 😊
Bebeğim dün 11+6 günlüktü kontrolüm vardı gittim baktı herşeyine en son cinsiyeti sordum%80 kız çıkıntı yok dedi ama şuan için kimseye söyleme biraz bekleyelim dedi. 12 hafta net değil midir acaba?
En sağlıklısı 16. haftadan sonrası diye biliyorum. Bazen pozisyon ya da küçük olmasından kaynaklı görünmeyebiliyor. Bi yanılma ihtimali olduğunu düşünün sadece şimdilik

En sağlıklısı 16. haftadan sonrası diye biliyorum. Bazen pozisyon ya da küçük olmasından kaynaklı görünmeyebiliyor. Bi yanılma ihtimali olduğunu düşünün sadece şimdilik
Anladım pozisyonu netti aslında. Hayırlısı olsun inşallah

Anladım pozisyonu netti aslında. Hayırlısı olsun inşallah
Resmi var mı peki?
Yani tam bacak arasını görmüş olabilir ama bazı videolarda görüyorum. Önce bsey yok gibi sonra biraz daha bakınca çıkıntı oluyor. O yüzden dedim
Allah gönlünüze göre versin

Resmi var mı peki?
Yani tam bacak arasını görmüş olabilir ama bazı videolarda görüyorum. Önce bsey yok gibi sonra biraz daha bakınca çıkıntı oluyor. O yüzden dedim
Allah gönlünüze göre versin
Fotoğrafı var bacak arası değil ama küçük olduğu için

Selam herkese 😊
Benim o çıkıntı 15 te bile varla yok arasıydı doktor kız dedi. 12.haftada hem radyoloji doktoru hem de kendi kadın doğum doktorum kız dedi ama bekle biraz daha dedi. 17.haftada çıkıntıyı gördük 🤣

Selam herkese 😊
Bu haftalar çıkıntıdan tahmin yapmak için erken. Benimde 12. haftamda söylemişti ama kemik açısına bakarak yorum yapıyorlar bu haftalarda. 16. haftada organ gelişimi olmuş ve net bir şekilde görünüyordu.

Benim o çıkıntı 15 te bile varla yok arasıydı doktor kız dedi. 12.haftada hem radyoloji doktoru hem de kendi kadın doğum doktorum kız dedi ama bekle biraz daha dedi. 17.haftada çıkıntıyı gördük 🤣
Ya neden böyle acaba benim kızım 15 haftalıktı kız dedi değişmedi şükür. Bu gebeliğimin haftası küçük diye sanırım net konuşmadı

Ya neden böyle acaba benim kızım 15 haftalıktı kız dedi değişmedi şükür. Bu gebeliğimin haftası küçük diye sanırım net konuşmadı
Doktorla alakası yok çünkü bebeğin pozisyonu önemli
Demek ki uygun konumda olmuyor ya da küçük oluyor gözükmüyor

Evet haftadan dolayı emin olamıyorlar. Ama doktor iyiyse çok yanılma olmuyor

12. Hafta da ultrason fotosu var mı canım elinde o zamandan kalma bana da kız dediler ama nedense bana erkek gibi geliyor :)

Back
X