- 16 Eylül 2017
- 20
- 13
- 3
- 30
- Konu Sahibi Gizemhanimcigim
Eşimle de boşanma davam var en son görüşmemizden sonra bir daha bir araya gelmedik 2-5 3 ay kadar olmuştu ve ben şuan 3 aylık hamile olduğumu dün öğrendim şaka gibi hala şoktayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç mi belirtin olmadıEşimle de boşanma davam var en son görüşmemizden sonra bir daha bir araya gelmedik 2-5 3 ay kadar olmuştu ve ben şuan 3 aylık hamile olduğumu dün öğrendim şaka gibi hala şoktayım
Hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsinEşimle de boşanma davam var en son görüşmemizden sonra bir daha bir araya gelmedik 2-5 3 ay kadar olmuştu ve ben şuan 3 aylık hamile olduğumu dün öğrendim şaka gibi hala şoktayım
Evet ilk ve 2 yıl korunmamamıza rağmen olmamıştıİlk hamilelik mi?
İlklerde belli olmayabiliyor diye biliyorum. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Evet ilk ve 2 yıl korunmamamıza rağmen olmamıştı
İnşallah aminHiç olmadı hemde normal nasılsam hala aynıyım gram anlamadım yoksa manyakmıuım ... gerçi eşim ben yanındayım diyor sevindi de ilk bebeğimiz ve 2 yıl olmamıştı bende çok mutlu oldum nasip kısmet işte .... buraya yazmam da ki sebep de rabbim isteyen herkese nasip etsin ! Ama bu iş nasip kısmet işi kaderinde varsa oluyor sen farkında bile olmuuorsun , birde istersin yıllarca olmaz hayırlısını isteyin doğru zamanı isteyin .....
Amin inşallahTeşekkür ederim isteyen herkese de nasip etsininşallah rabbim doğru zamanda doğru insanla öyle bir anda versin ki herşeyi güzelleştirerek gelsin dünya ya ...
Maşallah ufaklığa
Bende bu ayın sonunda iki seneyi tamamlicam. Bende cok istedim doktorlara gittim rahmimle sorun olabilirmis yumurtaliklarim yavas çalışıyor olabilirmis bir suru sey söylediler. Umudu kesmistim. Esimde istemiyordu o istemiyor dye bende birakmistim artik. Kafamdan silmistim cocuk konusunu artik. Hayirlisi neyse o olsun dyordum. Ama ogrendigimde 5 haftalik hamileydim. Hamile kaldigim zamanda bizde esimle bosanma derecesindeydik. İstemiyordk birbirimizi ama rabbim bi mucize gibi gonderdi bana bebegimi.Yanlış anlamayın nolur, isteyenler vardır bebek sahibi olamayanlar yalvarırım yanlış anlamayın üzülmeyin de vallahi benim ki bi mucize oldu 2 yıl sonunda tam boşanacağomız sırada aniden oldu 3 ayı bir hafta geçmiş Yen'i öğrendim kafaya takmadığınıx beklemediğiniz anda birden olur ben çok gezdim elimde hcg testiyle ger gün beş kez yaptığımı bilirim olmayınca olmuyor ... dua edin bol bol
bizde öyleydik ki şimdi Yen'i Yen'i eşimle soğuk soğuk konuşuyoruz ayrıyız da Hale'n hafta içi tarama testi vs için gelecek yanıma Minik mucizeler bize mutlulukla sağlıkla gelsinler inşallah ....Bende bu ayın sonunda iki seneyi tamamlicam. Bende cok istedim doktorlara gittim rahmimle sorun olabilirmis yumurtaliklarim yavas çalışıyor olabilirmis bir suru sey söylediler. Umudu kesmistim. Esimde istemiyordu o istemiyor dye bende birakmistim artik. Kafamdan silmistim cocuk konusunu artik. Hayirlisi neyse o olsun dyordum. Ama ogrendigimde 5 haftalik hamileydim. Hamile kaldigim zamanda bizde esimle bosanma derecesindeydik. İstemiyordk birbirimizi ama rabbim bi mucize gibi gonderdi bana bebegimi.
İnşallah... Bebeginiz sizi birbirinize tekrar baglar ınsallahbizde öyleydik ki şimdi Yen'i Yen'i eşimle soğuk soğuk konuşuyoruz ayrıyız da Hale'n hafta içi tarama testi vs için gelecek yanıma Minik mucizeler bize mutlulukla sağlıkla gelsinler inşallah ....