- Emoji Skoru
- 258
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Misketoglan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi geldi bana yapısından ama sağlıkla gelsin inşallahMerhaba 12+2 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? 2 oğlum var ellerinizden öper![]()
Nub teorisine göre ikili taramadaki doktor kız dedi ama kesin bir şey değil dediNub teorisine gore erkek gibi
2 oğlum var çok şükür içime erkek doğuyor ama bir de hayırlı bir kız evlat olsun isterim ama sağlıklı olması en önemlisi teşekkür ederimHayırlı olsun kız geliyor
Kız olduğunu nerden anladınızHayırlı olsun kız geliyor
Nub a göreKız olduğunu nerden anladınız
Bana kız gibi geldi ya ay benimde iki oğlum var Rabbim birde kız evlat nasip etsin bize inşAllah sağlıklı iyi huylu amin amin aminMerhaba 12+2 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? 2 oğlum var ellerinizden öper![]()
Ay evet iyi huylu ahlaklı hayırlı bir kız evladım da olsun isterim ama kimseye demedim bu ihtimali doktor da emin konuşmadı diye. 2. Oğlumda 9. Haftada eşimin ısrarıyla doktor kız demişti erkek çıkınca çok üzüldü o yüzden şuan beklemedeyimBana kız gibi geldi ya ay benimde iki oğlum var Rabbim birde kız evlat nasip etsin bize inşAllah sağlıklı iyi huylu amin amin amin![]()
Bana da bakablrmsnzNub a göre
9 hafta çok erken ama o zaman organı oluşmamış oluyor ben oğullarımın ikisindede 12. Haftada net öğrenmiştimAy evet iyi huylu ahlaklı hayırlı bir kız evladım da olsun isterim ama kimseye demedim bu ihtimali doktor da emin konuşmadı diye. 2. Oğlumda 9. Haftada eşimin ısrarıyla doktor kız demişti erkek çıkınca çok üzüldü o yüzden şuan beklemedeyimerkek olursa da yine başım üstüne vardır rabbimin bir bildiği
Yok bacak arasından bakmadı nubuna baktı. Nub aşağı doğru böyle olunca kız yukarı doğru olunca etkek oluyor ama kesin bir bilgi değil iyice büyümesi gerekiyor dedi. 2 oğlumda özele gidiyordum orada hemen bakıp söylüyorlardı ama devlette söylemiyorlar bekliyorlar sanırım9 hafta çok erken ama o zaman organı oluşmamış oluyor ben oğullarımın ikisindede 12. Haftada net öğrenmiştimşimdi gördüm yorumunuzu doktor kız gibi demiş bacak arasını görüpmü söyledi ? Tabikide öyle bu kadar istek dua üzerine erkek oluyorsa vardır Rabbimin bildiği ondan gelende başımızın üstüne demeniz gibi
Ben 3 ünde devlete gittim hepsini 12. Haftada söyledi erkekleri kesin dedi bunada kesin değil diyerek yorum yaptı bence doktordan kaynaklıYok bacak arasından bakmadı nubuna baktı. Nub aşağı doğru böyle olunca kız yukarı doğru olunca etkek oluyor ama kesin bir bilgi değil iyice büyümesi gerekiyor dedi. 2 oğlumda özele gidiyordum orada hemen bakıp söylüyorlardı ama devlette söylemiyorlar bekliyorlar sanırım
O da olabilir ya sizin kaç çocukBen 3 ünde devlete gittim hepsini 12. Haftada söyledi erkekleri kesin dedi bunada kesin değil diyerek yorum yaptı bence doktordan kaynaklı
Tabi sizin foto nerede?Bana da bakablrmsn
Bence kız gibiBanada cinsiyet tahmini yapabilir misiniz doktorum gördü ama risk alamam 10 gün sonra söyleyeceğim dedi. 11+2 günlük
Nerden anlıyorsunuz acabaBence kız gibi