Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu miniş bir prensesHanımlar anlayan varsa tahmin veya teori olarak söyleyebilir misiniz cinsiyet için
Eki Görüntüle 3822542
Yaaa bakalım bende çok merak ediyorumBence bu miniş bir prenses![]()
O zaman öğrendiğinde bize de haber ver bacımYaaa bakalım bende çok merak ediyorum![]()
Yaaa bakalım merakla bekliyorum
Tabi mutlaka yazarım buraya da doktor erken dedi aslinda ilkten hemen öğrenmiştimO zaman öğrendiğinde bize de haber ver bacım![]()
Merhaba fetal dna yaptırdınız mı diğer adı nıpt heraldeHanımlar anlayan varsa tahmin veya teori olarak söyleyebilir misiniz cinsiyet için
Eki Görüntüle 3822542
Yok onu yaptırmadık haftaya ikili tarama testimiz varMerhaba fetal dna yaptırdınız mı diğer adı nıpt heralde
Fetal dna yaptırınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş daYok onu yaptırmadık haftaya ikili tarama testimiz var
Evet zaten fetal ücretli hatta baya yüksek Meblalar herkesin maddi durumu onu yaptıracak kadar el verişli olmayadabilir ben ikili testi kendi isteğimle yaptırmadım doktor yaptı üçlüde de emri vaki yapınca yaptırmadım eve geldim herkesin kendi tercihi gerek duymadım Rabbime kalmış o ne verirse hayırlısını versinFetal dna yaptırınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş da
Ya ben kararsız kaldım. Hani devlet hastanesinde yapılıyor mu 2 li 3 lü taramalar ücretsiz . Fetal dna 20 bin bandındaymış özelde. Devlet hastanesnde zten yok. Ben genel anlamda bilgi almak için soruyorum cinsyet için değil de. 2. Çocugum ama aradan on yıl geçti ve herşey değişimiş:)Evet zaten fetal ücretli hatta baya yüksek Meblalar herkesin maddi durumu onu yaptıracak kadar el verişli olmayadabilir ben ikili testi kendi isteğimle yaptırmadım doktor yaptı üçlüde de emri vaki yapınca yaptırmadım eve geldim herkesin kendi tercihi gerek duymadım Rabbime kalmış o ne verirse hayırlısını versin
Benimde aradan 12 yıl geçtikten sonra gebe kalmam evet devlet hastanesi zaten 2li 3 lü testi ücretsiz yapıyor eğer o testlerde sıkıntı çıkarsa ultrasonda da bebeğin ense kalınlığı yüksek çıkarsa herşeyi netleştirmek için fetal yapılıyor yani en son yapılacak bir test ultrason ve 2li 3lü testler normalse gerek yok o parayla bebeğin ihtiyaçlarını karşılarsınYa ben kararsız kaldım. Hani devlet hastanesinde yapılıyor mu 2 li 3 lü taramalar ücretsiz . Fetal dna 20 bin bandındaymış özelde. Devlet hastanesnde zten yok. Ben genel anlamda bilgi almak için soruyorum cinsyet için değil de. 2. Çocugum ama aradan on yıl geçti ve herşey değişimiş:)
Ewet bende ilk gebeliğim de sadece ikili yaptırdım doktor bir sıkıntı görmeyince ense kalınlığı burun kemiği vs normal olunca gerek yok diyorBenimde aradan 12 yıl geçtikten sonra gebe kalmam evet devlet hastanesi zaten 2li 3 lü testi ücretsiz yapıyor eğer o testlerde sıkıntı çıkarsa ultrasonda da bebeğin ense kalınlığı yüksek çıkarsa herşeyi netleştirmek için fetal yapılıyor yani en son yapılacak bir test ultrason ve 2li 3lü testler normalse gerek yok o parayla bebeğin ihtiyaçlarını karşılarsın
Ewet fetal en iyisi ama maliyeti biraz yüksek olunca düşünmedim hiç ikili taramayı bekliyorum bakalım hayırlısıyla sağlıkla alsak kucağımızaFetal dna yaptırınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş da
Benimde aradan 12 yıl geçtikten sonra gebe kalmam evet devlet hastanesi zaten 2li 3 lü testi ücretsiz yapıyor eğer o testlerde sıkıntı çıkarsa ultrasonda da bebeğin ense kalınlığı yüksek çıkarsa herşeyi netleştirmek için fetal yapılıyor yani en son yapılacak bir test ultrason ve 2li 3lü testler normalse gerek yok o parayla bebeğin ihtiyaçlarını karşılarsın
Ay bakalım 2 hafta sonra ogrenicez merak ediyorumErkek sanırım