- 9 Nisan 2025
- 48
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Wintergirl
12+6da %99 cinsiyet tahmini yaptı doktor. Cinsiyeti kağıda yazdı daha bakmadık ama herkes erken belli olmuş kesin erkek diyor. Erken belli olup cinsiyeti kız olan var mı acaba aşırı merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde %99 mu demişti peki11+2 de kız olabilir sanki demişti fetal'de kız olduğu çıktı bizim bacak arasını net göstermişti
biz o kadar net tahmin yapmasını istemedik açıkçası partide öğreneceğimiz için, ama ondan 1 hafta sonra 12+5 de gitmiştim doktor zarfı unutup cinsiyeti söylemiş miydim size kız bu falan dedi evet evet öğrenmiştik dedik yani 12+5 de %100 kız olarak doğruladıYüzde %99 mu demişti peki![]()
Yaaabiz o kadar net tahmin yapmasını istemedik açıkçası partide öğreneceğimiz için, ama ondan 1 hafta sonra 12+5 de gitmiştim doktor zarfı unutup cinsiyeti söylemiş miydim size kız bu falan dedi evet evet öğrenmiştik dedik yani 12+5 de %100 kız olarak doğruladı![]()
yok yok ben bile 11+2 ultrasonunda kız olduğunu anlamıştım açıkçası iki bacağı ayrık ve ortada hiçbir çıkıntı yoktu o yüzden %99 kız olması da muhtemel erkek olabileceği gibiYaaaiçim biraz da olsa rahatladı
bana fark etmez de eşim aşırı kız istiyor. Erken belli olunca morali bozuldu biraz
![]()
Anlamıssın vallahi helal olsun.yok yok ben bile 11+2 ultrasonunda kız olduğunu anlamıştım açıkçası iki bacağı ayrık ve ortada hiçbir çıkıntı yoktu o yüzden %99 kız olması da muhtemel erkek olabileceği gibi
Ya ben bu cinsiyet muhabbetinden korkuyorum . Doktorum 12. Hafta da parti falan yapmayacaksanız söyleyeyim yüzde seksen kız dedi bacak arasını gösterdi bomboş. 14. Haftada bir gittim bacak arasında sallanan birşey var erkekdoktor değişmez diyor da ben ya değişirse ya Kordon falanda diye düşünüyorum. 18. Haftayı bekliyorum. İnşallah istediğiniz sağlıkla hayırlısıyla gelir.
yüzde seksense söylemesin daha iyi bence ya ben kesinse kağıda yazın dedim o da %99 dediYa ben bu cinsiyet muhabbetinden korkuyorum . Doktorum 12. Hafta da parti falan yapmayacaksanız söyleyeyim yüzde seksen kız dedi bacak arasını gösterdi bomboş. 14. Haftada bir gittim bacak arasında sallanan birşey var erkekdoktor değişmez diyor da ben ya değişirse ya Kordon falanda diye düşünüyorum. 18. Haftayı bekliyorum. İnşallah istediğiniz sağlıkla hayırlısıyla gelir.
![]()
şaşırdık öyle diyince. Bence değişebilir 16-18e kadar bekle bakalım
![]()
Dimi bence de öyleSenin ki şaşmaz sanmıyorum net gibi konuşmuş çevremde 11 de bile kız olduğunu öğrenen var erkek olacak diye şart yok yanibizim ki değişir mi bilmiyorum artık hayırlısıyla gelsin kuzular
cinsiyet için erken değil ki doktorlar kemik yapısından da anlıyor artık tecrübeliyse arkadaşıma 11 haftada kız olduğunu söyledi değişmedi bende 11 haftalıktı tam oğlumu öğrendiğimde.12+6da %99 cinsiyet tahmini yaptı doktor. Cinsiyeti kağıda yazdı daha bakmadık ama herkes erken belli olmuş kesin erkek diyor. Erken belli olup cinsiyeti kız olan var mı acaba aşırı merak ettim
Ah anladım ben erken zannediyordumcinsiyet için erken değil ki doktorlar kemik yapısından da anlıyor artık tecrübeliyse arkadaşıma 11 haftada kız olduğunu söyledi değişmedi bende 11 haftalıktı tam oğlumu öğrendiğimde