Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12+6da %99 cinsiyet tahmini yaptı doktor. Cinsiyeti kağıda yazdı daha bakmadık ama herkes erken belli olmuş kesin erkek diyor. Erken belli olup cinsiyeti kız olan var mı acaba aşırı merak ettim
cinsiyet için erken değil ki doktorlar kemik yapısından da anlıyor artık tecrübeliyse arkadaşıma 11 haftada kız olduğunu söyledi değişmedi bende 11 haftalıktı tam oğlumu öğrendiğimde.
Benimki yan dönmüş gibi,cinsiyeti belli olmaz öyleyse.11 haftalık aslında yani şehir hastanesine gidince 2 hafta geç döllenmeyi de sayıyorlar,devlet hastaneleri saymıyor 11 diyeceklerdi devlete gitseydim,11 sanırım
Benimki yan dönmüş gibi,cinsiyeti belli olmaz öyleyse.11 haftalık aslında yani şehir hastanesine gidince 2 hafta geç döllenmeyi de sayıyorlar,devlet hastaneleri saymıyor 11 diyeceklerdi devlete gitseydim,11 sanırım
Bu arada perinatolojiye gittim bugün,beni yönlendirdiler ama red yazısı verdim tarama testi için, hiçbirini olmucam eskiden sağlıklı çocuklar vardı çünkü böyle yapay şeyler yoktu,ben de boş gebelik geçirdim diye de gönderdiler sandım
Arkası dönük usg den bişey görmedim ama kız hissettim bakınca. Tarama testleri bence önemli kesin sonuç vermese bile ihtimal olarak yüzdelik veriyor çok yüksek oranda çıkarsa hastalık başka testlere yönlendiriyorlar ayrıca detaylı usg çok önemli. Kalpte beyinde tüm organlarda ne varsa gösteriyor. Eskidende tüm çocuklar sağlıklı doğmuyodu ölür kalır diye bir yaşa kadar nüfusa yazdırmayan duydum. Allah korusun kalbinde küçük bir delik olsa en azından bilinip doğum sonrası ona göre hareket ediliyor en küçük örnek. Ben testleri yaptırmayanlara kızıyorum eskiden de varmış mı kafasını cahilce buluyorum yanlış anlamayın üzmekte istemem hamile birini ama imkan varken tüm gerekenler yapılmalı sonradan üzülmemek için