Değişebilir tabiki hayırlısı olsunKızlar buraya daha önce testimi yorumlanması için atmıştım şimdi de sizden cinsiyet tahmini için yardım istiyorum
12+3 de erkeğe benziyor kesin değil dedi 2 hafta sonra kontrolüm var değişir mi kızım olacak gibi hissediyordum hep
Teşekkür ederim sağlklı olsun daDeğişebilir tabiki hayırlısı olsun
Erkek pek değişmiyorr. 12+5te erkek dedi erkek çıktıKızlar buraya daha önce testimi yorumlanması için atmıştım şimdi de sizden cinsiyet tahmini için yardım istiyorum
12+3 de erkeğe benziyor kesin değil dedi 2 hafta sonra kontrolüm var değişir mi kızım olacak gibi hissediyordum hep
Bana da 12.haftada erkek dediler ve değişmedi ama kız istiyormuş canı sıkılmasın diye demeyim dediydimErkek pek değişmiyorr. 12+5te erkek dedi erkek çıktı
Bana da 12.haftada erkek dediler ve değişmedi ama kız istiyormuş canı sıkılmasın diye demeyim dediydim 
Yaa hayırlısı sağlıkla gelsin deErkek pek değişmiyorr. 12+5te erkek dedi erkek çıktı
Tam organı göremese de nubs kısmından tahmin ediyorlarmışBizede erkek gibi dedi birşey gördüm ama kordonda olabilir dedi
Bana da erkek buyuk ihtimal dedi degisti kiz cikti :) Ama net olarak 16. Haftadan sonra belli oluyor. Hatta detaylıda bile değişenler var.Kızlar buraya daha önce testimi yorumlanması için atmıştım şimdi de sizden cinsiyet tahmini için yardım istiyorum
Evet ama kordon mu pipimi anlamadık birdahakine belli olurTam organı göremese de nubs kısmından tahmin ediyorlarmış
Ayyy allahım güzel haberler alırız inşallah eşim erkek istiyor ama benim kalbimden hep kız geçiyorBana da erkek buyuk ihtimal dedi degisti kiz cikti :) Ama net olarak 16. Haftadan sonra belli oluyor. Hatta detaylıda bile değişenler var.
Benimde öyle pipi görmedi tahmin ediyorum sadece dediEvet ama kordon mu pipimi anlamadık birdahakine belli olur
Evet emin olamıyorlar ne olduğunaBenimde öyle pipi görmedi tahmin ediyorum sadece dedi