• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamile kalmak istiyorum

caglayangil

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Hanımlar merhaba nasılsınız,
1 hafta önce kürtaj olmultum bebeğimin kalbi durmuştu kürtaja girmeden önce büyük bir parçasını düşürdüm ufak parçası için maalesef ameliyat oldum.
Şimdi kabullenip şükredip yeni başlangıçlara devam etmek istiyorum.
Şunu merak ediyorum kürtajdan sonra ne yapmam gerek tekrar heyecanlarımı sağlıklı yaşamak için spor ilaç takviye vitamin yapılması gereken testler bilgisi olan deneyimi olan herkese ihtiyacım var.

Cuma günü doktor kontrolüm var tabi oda aydınlatıp destek olacaktır bana ama tecrübeleriniz yaşadıklarınız benim için önemli destek olursanız sevinirim🌸💜

Öncelikle çok geçmiş olsun bende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 13 haftalık kalbi durdu zor acı bir süreç bende senin gibi hemen çocuk istedim kürtajdan 2 hafta sonra doktor kontrolünde doktorum ultrasonla kontrol edip kan testlerimi istedi herşey güzel kanaman bittiyse çalışmalara baslayabilirsin bayramdan sonra görüşürüz dedi😂 bizde bittiği gibi başladık çalışmalara 9 Haziran'da regli oldum 13 Haziran'da bitti iki gündür gelmiyordu reglim bugün sabah tekrar geldi normalde 10 gün yoğun kanamalı geçerdi ama 4 güne düşüp birde şu gibi kanamam oluyor bunlarında yazıyorum ki ilk reglin daha öncekilerden farklı olabiliyormuş ben hiçbir şey yapmıyorum özel folik asiti bırakma dedi bana sadece gebelik planliyorsan gebe kalmakla ilgili sıkıntı yaşamadım bugüne kadar kızımdaa oglumdada 1. Ve 2. Ayda hamile kaldım son hamileliğimde geri cekilmeyle hamile kaldım çocuk dusunmuyorken ama rabbim verdi dedim doğuma kadar gitmeye razıydım ama rabbim böyle uygun görmüş şimdi açımdan dolayı dusunmedigim bebek isteği tekrar icimde

Gönlünce olsun inşallah teşekkür ederim anlatımın için bende 4 gözle bekliyorum Cuma gününü doktar devam edin çalışmalara desin diye 🤭🌸

Back
X