• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.hafta hamilelik

seze67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar buraya daha önce testimi yorumlanması için atmıştım şimdi de sizden cinsiyet tahmini için yardım istiyorum
12+3 de erkeğe benziyor kesin değil dedi 2 hafta sonra kontrolüm var değişir mi kızım olacak gibi hissediyordum hep 🥺🫠

Kızlar buraya daha önce testimi yorumlanması için atmıştım şimdi de sizden cinsiyet tahmini için yardım istiyorum
12+3 de erkeğe benziyor kesin değil dedi 2 hafta sonra kontrolüm var değişir mi kızım olacak gibi hissediyordum hep 🥺🫠
Değişebilir tabiki hayırlısı olsun

Erkek pek değişmiyorr. 12+5te erkek dedi erkek çıktı 🥰

Bana da 12.haftada erkek dediler ve değişmedi ama kız istiyormuş canı sıkılmasın diye demeyim dediydim 
😇🤣
Ben biraz fazla gerçekçi oldum galiba :( ama evladın kızı erkeği olmaz. Biz de kız istiyorduk ya Allah biliyor içimizi. Doktor erkek tahmin ediyorum diyince başta bir tuhaf oldum sonra dedim ki bin şükür. Demek ki bizim kısmetimizde erkek annesi olmak var. Evladın kızı erkeği olmuyor hemen alışıyorsun fikre. Ben çok güzel uyum sağladımmm sağlıkla gelsin inşallah. 😍

Bizede erkek gibi dedi birşey gördüm ama kordonda olabilir dedi

Eklentiler

• 55552.webp
    55552.webp
    15 KB · Görüntüleme: 35
  • 55554.webp
    55554.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
Bana da erkek buyuk ihtimal dedi degisti kiz cikti :) Ama net olarak 16. Haftadan sonra belli oluyor. Hatta detaylıda bile değişenler var.

Back
X