12 hafta kanama yardım edin

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Merhabalar yaşın 39 iki tane de evladım var.simdi de 12 haftalık hamileyim birden başlayan damla damla kırmızı pihtisiz kanamaların oluyo.doktor sabah aksam progestan verdi birde magnezyum takviyesi.kanama sebebini bilemeyiz dediler kalp atışı gelişimi gayet iyi.basina gelen var mı acaba

Merhabalar yaşın 39 iki tane de evladım var.simdi de 12 haftalık hamileyim birden başlayan damla damla kırmızı pihtisiz kanamaların oluyo.doktor sabah aksam progestan verdi birde magnezyum takviyesi.kanama sebebini bilemeyiz dediler kalp atışı gelişimi gayet iyi.basina gelen var mı acaba
Canım şimdi herkeste farklı olabilir tabi ki benimde 8. Haftada başlayıp 12. Haftada bitmişti. Ara ara Kırmızı ama çoğunlukla kahverengiydi. Çok korkmuştum. Gitmediğim doktor kalmadı. Bende progestan kullandım üç aya kadar. Bebeğin gelişimi de gayet iyiydi çok şükür. Sen yine de ihmal etme mutlaka başka bir doktora dahi olsa görün. Hatta kendi doktoruna gidebiliyorsan çok ara verme sık sık git kontrol etsin. Hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucağına alırsın 🙏

Merhaba benim olmuştu 12-16 haftalara arasında

Back
X