• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama

Canım benim 5. Haftada olmuştu şakır şakır adet kanaması gibi. Hem fitil hem iğne kullanıyordum. Sanırım 22. Haftaya kadar da kullanmıştım. Sende iğneyi bi sor istersen..
Merhaba umarım bebişte siz de iyisinizdir 🙏 benimde 6.haftam dün cok az olmakla beraber kanamam oldu. Doktor her türlü kanamayı düşük riski görürüz dedi progestan yazdı acaba doktorunuz ne demişti? Çok olumsuz konuşuyorlar insan korkuyor.

Merhaba umarım bebişte siz de iyisinizdir 🙏 benimde 6.haftam dün cok az olmakla beraber kanamam oldu. Doktor her türlü kanamayı düşük riski görürüz dedi progestan yazdı acaba doktorunuz ne demişti? Çok olumsuz konuşuyorlar insan korkuyor.
Merhabalar. Kızıma koşturmaktan uzun süredir giremiyordum. Şimdi gördüm. Umarım iyisinizdir 🙏🤍 korkmayın. Çünkü korku telaş stres bu süreçte sizi hep eksiye çeker. Şakır şakır adet kanamasını andıran kanamayla gitmiştim doktora.. ama çok şükür ondan 9 ay sonra sağlıkla doğdu kızım 🙏🤍

Back