Doğuma Hazırlık 12. haftada %51 kız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zuhal26

İstiridyeyim,incimsin...
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
80
0
86
Çorum
Evet arkadaşlar bu hafta ve yüzde oranı sizce kız olduğu ihtimalini çok kuvvetlendiriyor mu? Görüşlerinizi ve çevrenizdeki duyumlarınızı bekliyorum

Benim bildiğim baştan kız deniyosa sonrasında büyük ihtimal kız oluyo. Ama erkekleri bilemiyorum. Benim iki kızımda da bu haftada kız denmişti ve öyle oldu.

benimki 12. haftada doktor kız olabilir demişti kemik yapısından emin değildi 17 haftada başka bi doktor kız dedi kesin olarak 24. haftada erkek olduğunu öğrendim büyük bi şok geçirdim hala kız sanıyorum bazen ama erkek olduğu kesinleşti artık o yüzden sana tek tavsiyem kendini tek bi cinsiyete odaklama onunla hayallerini çift taraflı kur inan sonra toparlanması biraz zor oluyor

benimki 12. haftada doktor kız olabilir demişti kemik yapısından emin değildi 17 haftada başka bi doktor kız dedi kesin olarak 24. haftada erkek olduğunu öğrendim büyük bi şok geçirdim hala kız sanıyorum bazen ama erkek olduğu kesinleşti artık o yüzden sana tek tavsiyem kendini tek bi cinsiyete odaklama onunla hayallerini çift taraflı kur inan sonra toparlanması biraz zor oluyor

inşaallah bendede öyle olur çünkü 1kızım var 2inci erkek olsun istiyorum 16 haftada söylerim ama ben kıza benzettim dedi doktorum zamanne göstericek çok heycanlıyım bilmiyorumkismile

5.ayıma kadar kızıma oğlan dedilerr 6.ayda kız olduğnu öğrendik bunun tersinide çok duydum o yüzden biras daha sabır bidahaki kontrolünde kesinleşir inşş..

canım iyi bi doktor biliyo.tabi usg aletide önemli.bana doktor 11+5 de büyük olasılıkla kız demişti.kızım dogdu bile..bu arada benimde iki kızım var...

mrb arkadaşlar benim doktorum 11+2 iken kemik yapısından kız demişti sonra net degil demedim kabul et dedi.dün dr.gittim 15+2 yim bu sefer bebiş kapattı kendini yine kıza benziyo dedi.bende siz kız diyosanız kızdır kesin dedim yine belli degil kıza alıştırma kendini dedi bende merakla bekliyom acaba kız mı erkek mi.ama hiç erkek demedi bence doktorumun dedigi çıkıcak kız benim bebek.bu arada 15 aylık bi kızım var.haftaya yine gidicem bakalım ne?benim anlamadım kız gibi görüyosan kız de demi ama net demeyince insan heycanlanıyo merakı artıyo.hayırlısı bakalım saglıklı olsunda bebişler

bence kendini kaptirma sen yinede.cunki benim arkadasima 16 haftada doktor %80 kiz dedii.ve kendini hep o sekilde ayarladii daha sonra ayrintili ultrosonda pipisini gorduler...benimde 12 haftamda erkege benziyor dedi daha sonra % 70 erkek dedi bi sonrakinde goremedim yari ihtimal kiz yari ihtimal erkek dedi en son gittigimde kesin erkek dedi pipisini gorduk cunki...nasip olursa 8 haftam kaldi insallah oglusum olucakk:nazar::nazar:

arkadaşlar güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim hepsini sabırsızlıkla okuyorum...ohaoldumsmile

benim %70 erkek demıstı sonra kız cıktı bılmıorum 12. hafta erken kesinlik icin 16 falan daha ıyı...

%51 ne demek ya.....
zaten%50 %50
bu drlara hayret ediyorum.yüzdelik vermek çok saçma.erkeğe benziyo yada kıza benziyoru çok duydum kendimde ama % veren drları burda okuyorum...bir gün merak edip sorcam acaba yüzde hesabını neye göre yapıyorlar....

yaaa bende bebeğimin cinsiyetini çok merak ediorum. en son 9 haftalıkken gitmiştik o zamanda daha küçüktü zaten. belli olmazdı. 21inde gidicem ozamana 14 haftalık olucaz. inşallah belli olur...:CüvCüv:

%51 ne demek ya.....
zaten%50 %50
bu drlara hayret ediyorum.yüzdelik vermek çok saçma.erkeğe benziyo yada kıza benziyoru çok duydum kendimde ama % veren drları burda okuyorum...bir gün merak edip sorcam acaba yüzde hesabını neye göre yapıyorlar....

:roflol: :roflol: :roflol:

canım cok zor 12 ıncı haftada cınsıyet bellı olmaz maalesef en ıyısı 16ıncı haftadan sonrayı beklemek hayal kırıklıgına ugramamak ıcın ...

Bana da dr 12.haftada çok küçük ama kız doğdu içime demişti.Şimdi 1 aylık oğlum var.Bence çok erken.Bana 15.haftada %80 erkek demişti.19.haftada %100 dedi.

Banada 12+3 de kız dediler 14+5 %90 kız dediler sonra 15+3 de dr değiştirmek için başka hastaneye gittim dr bakarken bebeğimiz erkek dedi ve inanamadım üstüne 2 farklı dr gittim hepsi erkek dedi..Kesin olmuyor yani bu haftalarda 18. haftada kesinleşiyormuş..

canim aslinda 12.hafta cok erken bence..
16 dan itibaren net bi bilgi verebiliyorlar ki onda bile yanilanlar oluyor..
bende bugün ögrendim..12+5 ken görünmemisti bile..
simdi %90 kiz deniyor ama tabii bebislerin sagi solu pek belli olmuyor :)

Back
X