Cinsiyete önce erkek sonra kız dediler

Ben de biraz beyaz çıtçıtlı badiler aldım. Sarı battaniye aldım :) kız da olsa erkek de olsa kullanırım
Aslinda detaylida hata payi cok dusuk diyorlar ama yine de yanilmalar oluyormus demek ki 😄 bende biseyler alip almama konusunda kararsizim 24 haftalik oldum artik 🤦‍♀️

Bence alın ama unisex renkler olsun öyle sadece pembe mavi olmasın. yavaştan başlayın bence

Doğurana kadar hep kız dediler kıyafetler herşey pembeler elbiselr adı bile hazırdı bi de doğdu erkek ☺️ ikinci çocuğumda hiç alışveriş yapmadım sadece bi kaç beyaz hastane çıkışı falan aldım artık kime inanacağımızı şaşırdık
Devlet hastanesi miydi yada bebeğin pozisyonu mu uygun değildi,şu devirde doguma kadar cinsiyet anlaşılmaması çok tuhaf gelıyor bana

1000072100.webp
merhaba geçen hafta 11+6 doktor kontrolde cinsiyetini sormadan bişeye benzettim istersen tahmin edebilirim dedi nedir dedim erkeğe benzettim dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum bacak arası falan bakmadı devlet hastanesi bide bebek çok hareketliydi sürekli arkasını dönüyordu sizce yanılma olabilirmi 5 tane oğlum var buda sprail kayması sonucu oldu kızım olsun çok istiyorum ultrasondan anlayan yorum yaparsa çok sevinirim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah🤲

Merhaba kızlar
17 ve 19. Haftalarda iki farklı doktora gittim ikisi de yüksek ihtimalle erkek dediler cinsiyete. Hatta biri pipisini gördüm dedi emindi baya.
20. Haftada detaylı ultrasona gittim, cinsiyeti görmekte baya zorlandı üstüne oturmuş bacaklarını kapatmış vs dedi, biraz uğraştıktan sonra kız dedi.
Ben şimdi hangisine inanmalıyım sizce? Alışveriş yapamıyorum hazırlık yapamıyorum. Kesin olduğuna inanamıyorum şuan 😅
Bana da önce erkek sonra kız dedıler..Hatta pipisini gosterdı doktor😁😁 o pipi degılmıs mesela klitorısıymıs yanı gorduk bızde doktorada bısı dıyemıyorum..Bebek zayıf oldugu ıcın krıtorıs pipi gibi gozukuyordu..Bebek kılo aldıkca o ıce gomuluyor cunku olay buymus...

Back
X