12.haftada cinsiyet belli olur mu?

birpasiflora

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
97
45
18
34
Merhaba arkadaşlar
Bugün doktor randevum vardı ve %70 kız dedi daha net belli olması için biraz daha bekleyelim dedi
Size sorum sizde değişti mi yada doktorun verdiği bu oranın doğruluk payı sizce ne kadar🤗
Öncelikle sağlık tabiki❤️ İlk bebeğim o yüzden çok meraklı ve heyecanlıyım mazur görün
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin
Allahım tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:KK200:

Kız denildiğinde değişebiliyor 12. Haftayı geçtim yengemin 6. ayda değişmişti sen düşün. Erkeğin cinsiyette yanılma payı kordonla falan karışıtırılırsa bir ihtimal değişir ama doktorun gördüğü net oluyor 😂

Merhaba arkadaşlar
Bugün doktor randevum vardı ve %70 kız dedi daha net belli olması için biraz daha bekleyelim dedi
Size sorum sizde değişti mi yada doktorun verdiği bu oranın doğruluk payı sizce ne kadar🤗
Öncelikle sağlık tabiki❤ İlk bebeğim o yüzden çok meraklı ve heyecanlıyım mazur görün
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin
Allahım tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:KK200:
Merhabalar 😊 bana %90 kız dedi yaramaz oğlum tam 17. Haftaya kadar sakladı kendini :emir_bebek:değişebilir ☺️Aminn hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alalım inşallah 🙏

Merhabalar 😊 bana %90 kız dedi yaramaz oğlum tam 17. Haftaya kadar sakladı kendini :emir_bebek:değişebilir ☺️Aminn hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Sağlıkla gelsin paşanız 🥰 17.haftadan önce kaçıncı hafta kız demişlerdi en son acaba hatırlıyomusunuz

Az önce başka bir konuya da yazmıştım .Benim ablama doğuma 1 ay kalaya kadar kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendi şook 😂😂 . Bana 11 haftada kız gibi dedi ve bildi doktorumm. Şimdi kucagimda cadaloz :KK45:

Sağolun inşallah ❤️😘 15. Haftada demişti düşük riskim olduğu için 2 haftada bir gidiyordum. Size ne dediler ?
Bana 12 de erkek 16 da kız dediler ondan sonrada gitmedim Hiç kız hissetmiyorum ve Kız gebeliklerim çok bulantılı falan çok zor geçer bunda çok rahatım. Acamı dedim ama kafamı karıştırmakta istemiyorum önümüzdeki hafta içi gidicem bakalım nasip. Hala kızmı 🥰🥰

Az önce başka bir konuya da yazmıştım .Benim ablama doğuma 1 ay kalaya kadar kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendi şook 😂😂 . Bana 11 haftada kız gibi dedi ve bildi doktorumm. Şimdi kucagimda cadaloz :KK45:
Azmı doktora gidiyordu ablanız okadar zaman bu pipiyi nasıl görmüyorlar hayret ediyorum sağlıkla büyütün yavrularınızı ☺️☺️

Back
X