12. Haftada cinsiyet

juliettaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
65
40
3
25
Selamlar.. bugün tam 12. Haftadayim. Ve sabah kontrolüm var. İlk gebeligjm kiz erkek fark etmezama yinede cinsiyeti asssıri merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba belli olur mu sabah gittiğimde tok karna ve çikolata yiyip gidicem bu zamanda ogrenen varmii?

Selamlar.. bugün tam 12. Haftadayim. Ve sabah kontrolüm var. İlk gebeligjm kiz erkek fark etmezama yinede cinsiyeti asssıri merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba belli olur mu sabah gittiğimde tok karna ve çikolata yiyip gidicem bu zamanda ogrenen varmii?
Doktor az çok tahmin ediyor erkekse özellikle bı yorum yapablr bana 12+5de erkeğe benziyor dedi şuan 16 haftalık oğlum olacak. Devlette söylemezler ama

Doktor az çok tahmin ediyor erkekse özellikle bı yorum yapablr bana 12+5de erkeğe benziyor dedi şuan 16 haftalık oğlum olacak. Devlette söylemezler ama
Yok özele gidiyorum doktorumda işinde çok iyi dünyalar tatlısı Bi kadın. İnşallah görür biseyler. Sizede hayırlı olsun tek nefeste sağlıkla dogurun insallahh:)

Evet insanda heyecan oluyor ama çok erken, %70 olarak tahmin söyleyebilirler ki ileride değişme ihtimali var :)
Ben 15. Haftada gitmiştim Dr emin olamadım söylemem dedi net 18 haftada söylemişti

Evet insanda heyecan oluyor ama çok erken, %70 olarak tahmin söyleyebilirler ki ileride değişme ihtimali var :)
Ben 15. Haftada gitmiştim Dr emin olamadım söylemem dedi net 18 haftada söylemişti
Peki ozel mi devlet mi? Hastaneye göre değişiyor diyolar öyle mi cidden

Bazen görebiliyolar bebişe bağlı. Bizim 14. Haftada göstermedi kıza benziyor dedi doktorumuz 15. Haftamda gösterdi oğlum olacak inşallah. Sağlıklı olsunlar tabi ama merak etmeden de duramıyoruz 😊

Bazen görebiliyolar bebişe bağlı. Bizim 14. Haftada göstermedi kıza benziyor dedi doktorumuz 15. Haftamda gösterdi oğlum olacak inşallah. Sağlıklı olsunlar tabi ama merak etmeden de duramıyoruz 😊
Evet gerçekten öyle ya deliricem meraktan . Sizede çok çok hayırlı olsun sağlıkla doğsun insallahh☺️

Peki ozel mi devlet mi? Hastaneye göre değişiyor diyolar öyle mi cidden
Özele gidiyorum, şimdi cinsiyet partisi yapıyor ya herkes doktor emin olmadan söylemem belki yaparsınız falan rezil olmayalım demişti 😅
18. Haftada baktığında emin oldu uykucu bir oğlum olacak 🥰

Oğlumda 11.haftada söyledi doktor. kızımda 21.haftaya kadar kimse göremedi..

İki oğlumda geç gösterdi kıza benzettiler hep yuzde 80 e kadar ihtimal verdiler hatta :D biri 16. haftada diğeri 18. haftada erkek oldugu kesinlesti. Bacak açmadılar o haftalara kadar. Şimdiki 12. haftada bacak açtı, doktor büyük ihtimalle kız dedi ama ben tabii ki yine güvenemiyorum :D tok olmanız yeterli. idrara sıkışık gidin, bir saat öncesi falan çikolatalı süt içmiştim :)

Back
X