- 10 Kasım 2022
- 65
- 40
- 3
- 25
- Konu Sahibi juliettaa1
-
Doktor az çok tahmin ediyor erkekse özellikle bı yorum yapablr bana 12+5de erkeğe benziyor dedi şuan 16 haftalık oğlum olacak. Devlette söylemezler amaSelamlar.. bugün tam 12. Haftadayim. Ve sabah kontrolüm var. İlk gebeligjm kiz erkek fark etmezama yinede cinsiyeti asssıri merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba belli olur mu sabah gittiğimde tok karna ve çikolata yiyip gidicem bu zamanda ogrenen varmii?
Yok özele gidiyorum doktorumda işinde çok iyi dünyalar tatlısı Bi kadın. İnşallah görür biseyler. Sizede hayırlı olsun tek nefeste sağlıkla dogurun insallahh:)Doktor az çok tahmin ediyor erkekse özellikle bı yorum yapablr bana 12+5de erkeğe benziyor dedi şuan 16 haftalık oğlum olacak. Devlette söylemezler ama
Peki ozel mi devlet mi? Hastaneye göre değişiyor diyolar öyle mi ciddenEvet insanda heyecan oluyor ama çok erken, %70 olarak tahmin söyleyebilirler ki ileride değişme ihtimali var :)
Ben 15. Haftada gitmiştim Dr emin olamadım söylemem dedi net 18 haftada söylemişti
Bazen görebiliyolar bebişe bağlı. Bizim 14. Haftada göstermedi kıza benziyor dedi doktorumuz 15. Haftamda gösterdi oğlum olacak inşallah. Sağlıklı olsunlar tabi ama merak etmeden de duramıyoruzSelamlar.. bugün tam 12. Haftadayim. Ve sabah kontrolüm var. İlk gebeligjm kiz erkek fark etmezama yinede cinsiyeti asssıri merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba belli olur mu sabah gittiğimde tok karna ve çikolata yiyip gidicem bu zamanda ogrenen varmii?
Evet gerçekten öyle ya deliricem meraktan . Sizede çok çok hayırlı olsun sağlıkla doğsun insallahhBazen görebiliyolar bebişe bağlı. Bizim 14. Haftada göstermedi kıza benziyor dedi doktorumuz 15. Haftamda gösterdi oğlum olacak inşallah. Sağlıklı olsunlar tabi ama merak etmeden de duramıyoruz
Kessin sorucamSiz sorun buarada yoksa söylemek istemyolar sorumluluk almamak için
Özele gidiyorum, şimdi cinsiyet partisi yapıyor ya herkes doktor emin olmadan söylemem belki yaparsınız falan rezil olmayalım demiştiPeki ozel mi devlet mi? Hastaneye göre değişiyor diyolar öyle mi cidden
Ayy ne mutlu. Bende aynısını yaşarım umarimBenim ilk oglum 11+6’da, 2. Si 12. Haftada gostermisti
Doktorda hakliymis☺Özele gidiyorum, şimdi cinsiyet partisi yapıyor ya herkes doktor emin olmadan söylemem belki yaparsınız falan rezil olmayalım demişti
18. Haftada baktığında emin oldu uykucu bir oğlum olacak
Oy massallahhOğlumda 11.haftada söyledi doktor. kızımda 21.haftaya kadar kimse göremedi..
Selamlar.. bugün tam 12. Haftadayim. Ve sabah kontrolüm var. İlk gebeligjm kiz erkek fark etmezama yinede cinsiyeti asssıri merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba belli olur mu sabah gittiğimde tok karna ve çikolata yiyip gidicem bu zamanda ogrenen varmii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?